O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Centrální digitální ovládací jednotka
Dobrý den, mám dům "na klíč", kde je nainstalovaná "chytrá domácnost". Nejsem spokojena s poskytova…
martin_s
Před 4 lety
5
Vinyl cvaká
Nemáte někdo stejnou zkušenost, že by vám cvakal vinyl při chůzi? Mám podlahu Design Vinyl Extreme …
kronecka007
Před 3 lety
1
2
34
Koupelna + wc
Dobrý den, potřebuji poradit kolik je přijatelná cena za pokládku dlažby a obkladů ? Máme od firmy …
davex
Před 4 lety
6
Refinancování hypo před uplynutím fixace
Ahoj, v roce 2019 jsme uzavřeli hypotéku u Hypotečky na 7let za sazbu 2,89%. Momentálně jsme vyčerp…
vladimirsvorba
Před 4 lety
7
Projektant/architekt Přerov, Olomouc, Hranice
Dobrý den, prosím nemá někdo tip na dobrého projektanta či architekta z okolí Přerova, nebo Olomou…
rekonstrukce
Před 4 lety
2
Pasivní dřevostavba ano nebo ne?
Potřebujeme poradit ohledně dřevostavby. Má cenu jít do pasivu nebo jsou to vyhozené peníze bez náv…
lenule34
Před 4 lety
10
Jak zabránit plísni v novostavbě?
Dobrý den, ač jsme v minulém bytě (novostavbě) větrali a topili o sto šest, stejně jsme chytili na …
zubr487
Před 4 lety
4
Stavba dřevostavby s Bygg Moravia Polešovice
Má někdo zkušenosti s firmou Bygg Moravia z Polešovic? Líbí se nám, ale nemůžeme nikde najít žádné …
mady40
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Bungalov ve svahu 5+1 s dvou garáží
Dobrý den, jdeme si k vám pro radu. Máme pozemek do svahu s převýšením 7 metrů. Velikost pozemku je…
martin_s
Před 4 lety
2
Projekt zhodnoceni
Dobrý den, můžete mi prosím napsat Vaše komentáře k návrhu projektu rodinného domu. Jedná se o dům …
stradalovam
Před 4 lety
6
Porfix 375 premium nebo Ytong lambda 375
Dobrý den, Právě vybírám zdivo a původní plán byl 30 cihla nebo porobeton + 15-20 eps. Ale začal j…
frimmy
Před 4 lety
5
Dostavba patrového RD - dodavatelsky do 2mil?
Zdravím všechny. Myslíte, že je reálné dostavět hrubou stavbu 9,5 x9,5m, v nízkoenergetickém standa…
mp77
Před 4 lety
5
Zateplení a spotřeba
Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně koupě RD. Zvažujeme koupit novostavbu (TZ bohužel nev…
majkeeip
Před 4 lety
12
Kompaktni deska v kuchyni
Dobry den, rada bych poprosila o zkusenosti a rady ohledne kompaktni pracovni desky v kuchyni? Je t…
bedl4jedl4
Před 1 rokem
17
Nejlepšé digestoř podle vás:)
jaká je nejlepší digestoř na trhu? Výkon - odtah + ticho. Budeme mít obývák s kuchyní, tak bych …
radim2015
Před 4 lety
4
Sokl heluz family
Dobrý den, Zateplování jste sokl nebo ne ...u heluz family, porotherm t, ytong lambda apod. Děkuji …
libor11
Před 4 lety
4
Renovace koupelny
Máme panelákový byt s umakartovou koupelnou. Dělali jste také úpravy, itong, sprcháč, obklady. Mohu…
travas
Před 4 lety
5
Díra v troubě
Hezky den, máte někdo zkušenost, udělala se nám dirka ve dne trouby, lze to nějak opravit, nebo bud…
lutik
Před 4 lety
1
Světla do spacích pokojů
Zdravím, jaké máte světla v ložnici a dětských pokojích? Už strašně dlouho vybírám a pořád nevím co…
mady40
Před 4 lety
19
Podlaha z OSB jako finální krytina?
Hezký den, máte někdo zkušenost s podlahovou z OSB desek - např. Egger? Na podlahové topení s beto…
jajinka121
Před 4 lety
1
Rekonstrukce podlahy - jak teď postupovat?
Zdravím, rekonstruuji podlahy ve starém cihlovém bytě. Původně se podlaha skládala z následujících …
zubr487
Před 4 lety
2
Podřezání zdiva
Zdravím vás, chtěla bych vás poprosit, zda mi můžete napsat zkušenosti i rady, jak postupovat při …
vladimira_l
Před 4 lety
5
Vikýř či střešní okno?
Dobrý večer, máme s partnerem dilema...máme v 2NP v dětských pokojích (každý cca 20m2, jedna zkosen…
mady40
Před 4 lety
3
Jak se zbavit koček co nám chodí na zahradu??
Prosím, existuje osvědčená rada, jak se zbavit koček, které nám chodí na zahradu? Máme malý pozemek…
dana_racko
Před 2 lety
1
2
...
3
72
Zemědělská stavba - sklad
Má někdo zkušenosti, jak je to se zemědělskou stavbou - skladem? Chtěl bych jako zemědělskou stavbu…
puhelin
Před 4 lety
10
Dům na klíč - Jihomoravský kraj
Dobrý den, Rád bych se Vás zeptal, zda by někdo dal referenci nebo tip na stavební firmu, která by…
maty56
Před 4 lety
3
Liberohaus - zlušenost
Dobrý den, chtěli bychom si s manželem nechat postavit zděný dům na klíč. Máte někdo zkušenosti s…
prikrylovamarela
Před 1 rokem
10
Mechy na fasadě
Dobrý den, máte někdo špatnou zkušenost s mechy apod. na fasádě z jednovrstvého zdiva, nebo je to v…
libor11
Před 4 lety
1
Správné fungování bezp. smyčky
Dobrý den, již několikrát se mi povedlo, že pustila bezpečnostní ochlazovací smyčka akorát při 80C,…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Věcné břemeno - dotaz
Dobrý den, mám chatu a soused(kterého vůbec neznám) chce přes náš pozemek vést vodu. Váže se na to …
wacko
Před 4 lety
2
1
2
…
228
229
230
231
232
…