O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
PRO MLADÉ X NOVÁ VÝHODNĚJŠÍ PRAVIDLA
Ahoj. Je tu prosím někdo, kdo čerpá ze SFRB (SFPI) z programu pro mladé?
veru908
Před 3 lety
1
2
40
Dotazy k vinylu
Dobry den, uz jsem procetla snad vsechny diskuze, zda vybrat lepeny nebo click vinyl (celovinyl) a …
marushkap
Před 4 lety
18
Vytápění schodiště do podkroví
Máte někdo vyhřívané schodiště do podkroví? Jak to máte provedeno? Budu mít všude podlahovku, ale s…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Nová zelená úsporám
Kolikrát lze využít čerpání dotací? Pokud jsme již využili dotaci na tepelné čerpadlo, je možné zno…
spaghetka
Před 4 lety
5
Betonová podlaha a topení
Ahoj, hodne ctu ze nejlepsi kombinace je betonove podlahy a podlahoveho topeni. Chtel jsem se zepta…
zubr487
Před 4 lety
25
Obývák
Ahojky holky, mám dotaz. Najde se tady nějaká šikovná žena, která by mi udělala návrh obýváku?Takhl…
tyna1305
Před 4 lety
1
Výměna ventilu u topení.
Dobrý den, koupili jsem straší rodinný dům. Kde jsou na radiátorech tyto přímé ventily (viz foto). …
wpavel
Před 4 lety
9
Ohláška - vyjádření dopisem
Hezký večer stavebníci, chci se zeptat, když se vystaví povolení - stavba na ohlášku, zasílá se p…
prochazkovaklariisa
Před 4 lety
3
sponzor fóra
Stavební povolení snadno a rychle. Až o rok rychleji
Zdravím, pro ty co mě ještě nemají plné zuby jsem zase připravil video. Viděl jsem tu časté dotazy …
peking53
Před 4 lety
1
2
35
Príprava rozvodov pro kuchyň
Ahoj všem :slight_smile:, novostavba bude hotová za cca 2 roky a teraz stojím pred dielmou - dať s…
milan1965
Před 4 lety
6
Dlazba nevite co to je?
Zdravim. Nema nekdo doma, nebo nevi co to je za dekor a vyrobce dlazby? Dekuji.
vetor3x
Před 4 lety
1
Venkovní sklípek teplota- spěchá
Jelikož mám ze staré, opět z části vykopané studny, ale ne na vodu, zbudovanou takovou jamku, malý …
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Montovaná hala a kancelár
Zdravím, chci se zeptat kolik by cca stala zakladova deska pod montovanou halu o velikosti 12x8m a …
deto_oesya
Před 4 lety
2
...predsieň na mieru!!
všetkym prajem pekny deň! Chcely by sme vstavanu predsieň na mieru od stolara(...ten to vyrobi to n…
martasl
Před 4 lety
4
Umístění Tepelného Čerpadla
Dobrý den, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně umístění tepelného čerpadla? Současné umístění …
zdenekh1
Před 4 lety
5
Zateplený Porotherm
Zdravím, máme možnost koupit zateplený Porotherm z jedné betonárky, kam přítel závaží písek. Jde …
lto007
Před 4 lety
3
Vymena typoveho projektu
Dobry den, Mate nekdo zkusenosti s vymenou celeho typoveho projektu? Vybrali jsme si pred pul roke…
norikakaa
Před 4 lety
11
Bílá / světlá fasáda a hnědá okna
Zdravím všechny, máte někdo prosím bílou (světlou) fasádu a hnědá okna? Ideálně světlejší hnědou, …
haberjli
Před 4 lety
1
Formuláre prosim o pomoc
Ahoj neresil nekdo nyni nebo si nepamatuje...jdu na Financni urad oznamit prodej pozemku. Hádam ze …
baru9
Před 4 lety
8
Broušení barvy na SDk
Dobrý den, prosím ma někdo zkušenosti s vybroušením barvy na sádrokarton pomocí brusky na sdk, tzv.…
tomas_janos
Před 4 lety
1
Z 2+kk na 3+kk?
Dobrý den, nenašel by se tu někdo, kdo by měl nápad jak efektivně zařídit byt pro mladou rodinu? …
renatka_k
Před 4 lety
7
Jak se žije v malém domě
Zdravím, chci se zeptat jak se Vám žije v malé domě a na malém pozemku (400 m2). Co pro Vás zname…
bayt
Před 4 lety
17
Plynový kondenzační kotel vs elektrické podlahové vytápění
Ahoj, mám tady jeden takový evergreen ve vytápění :slight_smile: Otázka zní: plynový kondenzační k…
vladimir_sacha
Před 4 lety
23
Projektant z Pardubic
Dobrý den, Zajímalo by mě jestli tu někdo měl projekt od pana Machače z Pardubic a zda jste s nim b…
petrincak
Před 4 lety
4
Skleněné zábradlí
Ahoj, opět si jdu pro pomoc a radu. Máte někdo skleněné zábradlí na schodišti? Jste spokojení? D…
islandia
Před 4 lety
4
Firma na stavbu RD z ytongu
Dobry den Hladam tip na firmu na vystavbu RD z ytongu, presiel som si stranky z googlu ale ziadna …
piotr07
Před 4 lety
1
Prosvítání spár a překladu
Dobrý den. Máme takový problém. Před třemi lety jsme koupili dům po rekonstrukci. Některé vnitřní s…
wpavel
Před 4 lety
4
Zkušenosti se stavební firmou Nobles?
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se stavební firmou Nobles z Plzně? Zdají se nám podezřele levní …
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Prodlení s dokončením stavby - vyšší moc COVID
Chtěla bych se vás zeptat, zda někdo neřešíte podobný problém, kdy má firma zpoždění s předáním dom…
doog
Před 4 lety
25
Barva parapetů
Dobrý den, nemáte fotky vnitřních parapetů k antracitovým oknům?V domě máme s parapety jen pár menš…
kafr
Před 4 lety
13
1
2
…
238
239
240
241
242
…