O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Je možná rekonstrukce?
Dobrý den všem, chci se zeptat, zda je možná rekonstrukce u starého domu postaveného v roce 1890-19…
puhelin
Před 5 lety
11
Nedodržení rozměrů domu
Ahoj, nesetkal se někdo s tím, že po podání žádosti o číslo popisné (společně s čestným prohlášením…
pepa89
Před 5 lety
25
Co si muzem postavit??
Dobry den, mame zajem o jeden pozemek a stavebni urad nam dal tyto informace, jaky dum tam muzeme p…
kafr
Před 5 lety
3
HS PORTAL FIRMY FENSTAR
Ahojte lidicky, namontovali nam dnes okna a totalne me zarazil jedem detail u HS portalu viz.foto -…
verhal
Před 5 lety
1
Moderní plot z tvárnic
Podělte se prosím o tipy na plot z prolévacích tvárnic, které by se hodily k modernímu domu. Většin…
kofejn
Před 5 lety
4
Půdorys bungalov 5kk - názory
Dobrý den, mohli bychom Vás požádat o názor na náš půdorys bungalovu? Přibližná orientace vůči svět…
bayt
Před 5 lety
23
Projekt domu svazity pozemek
Dobry den,chtela bych poprosit o tipy, rady, napady, ohledne osazeni domu na svazity pozemek. Od v…
alme
Před 5 lety
1
2
38
Fasáda ceresit - světle šedá až bílá
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo světle šedou skoro až bílou fasádu od Ceresit…
kokeja
Před 5 lety
6
sponzor fóra
Moc velký dům
Zdravím, ani nevím, jestli si jdu pro “radu” nebo se jen vykecat. :smiley: Byli jsme se (už podruhé…
kafr
Před 5 lety
1
2
37
Přístavba nového patra+střecha : jáká by byla cena??
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, kdo s tím mají zkušenost a mohli by poradit ohledně odhadu-ná…
xbeky
Před 5 lety
1
Máte hydroizolaci mezi věnecem a pozednicí
Dobrý den, řešíme zda je nutný pás hydroizolace na betonový věnec pod pozednici. Pozednici máme nav…
panlorenc
Před 5 lety
17
Jakou omyvatelnou barvu za kuchyňskou linku?
Zdravím, jakou barvu za kuchyňskou linku místo obkladů či stěrky doporučíte? Preferuji matnou. Moc…
norikakaa
Před 4 lety
14
Cena za asfaltovou cestu?
Prosím jak se přibližně pohybuje cena za asfaltovou cestu za m2. Jedná se o mírně svažitý pozemek, …
margot_ka
Před 5 lety
2
Plechová střecha Satjam - zkušenosti
Uvažujeme nad střechou u pergoly /50m2/. Dostali jsme i z hlediska ceny doporučení na střechu Satja…
jaasminka
Před 5 lety
1
Dělení oken
Dobrý den, máte někdo v novostavbě toto dělení oken? Mohu poprosit o foto pro inspiraci? Děkuji.
jowana
Před 5 lety
3
Chytrá domácnost
Dobrý den, máte někdo zkušenosti, či nějaké tipy, co se týče SMARTHOUSE?... U nás by se zejména jed…
zuzinahol
Před 5 lety
1
Co je to za kabel?
zdravim :slight_smile: potrebuji poradit. Koupil jsem byt v panelaku a ze stropu v obyvaku kouka te…
zubr487
Před 5 lety
8
Odhadce, má lhůty?
Máme hypo na svépomocí a voláme si pro každé čerpání odhadce. Otázka zní, má odhadce nějakou lhůtu …
nestlek
Před 5 lety
1
Architekt a projektant - Brno, Blansko, Černá Hora
Dobrý den, tak to vypadá, že po dlouhé době máme stavební pozemek. Doporučili byste nám architekta …
exoslav
Před 5 lety
6
Chytré vypínače
Dobrý den , máte někdo zkušenost s chytrými vypínači? Například takový . Děkuji
ozzy77
Před 5 lety
5
Zastavena plocha - uzemni plan
Prosim o radu vlastnim pozemek ktery je veden v uzemnim planu jako zahradkarska oblast a dle textov…
honzik75
Před 5 lety
4
Elektrické topné kabely - poraďte firmu Jižní Čechy
Dobrý den, prosím poraďte firmu na elektrické topné kabely v Jižních Čechách, děkuji mnohokrát!
ozzy77
Před 5 lety
12
Okna Plastikov
Dobrý den, rozhodujeme se, od koho objednat okna a cenově vychází nejlépe Plastikov. Máte prosím ně…
michalkamisa
Před 5 lety
1
Lepidlo pod obkladem
Zdravím, nevíte někdo, jestli je při odstranění původního obkladu v koupeně potřeba sundávat i pův…
zubr487
Před 5 lety
2
Doporučte prosím set pračka a sušička
Dobré pondělí všem, Prosím o doporučení setu pračka a sušička. Děkuji mockrát všem
candat
Před 2 lety
23
RECONSTRUCTIONARE s.r.o., p. Rekrutyak - špatné zkušenosti
Chtěla bych všechny varovat před spolupráci s firmou RECONSTRUCTIONARE s.r.o. (sídlo: Praha), a jej…
geodett
Před 5 lety
2
Vybourání otvoru na HS portál
Dobrý den, máte někdo zkušenost s vybouráním díry v obvodové zdi na HS portál? Chtěli bychom tím na…
zubr487
Před 5 lety
2
Děravé spáry
Dovrý den, Po 5 měsících stále nemáme koupelnu hotovou. Třídím nedodělky na ty, které musejí doděla…
dagmar_hafova
Před 5 lety
2
Vstupní bezpečnostní dveře
Zdravím, vybírám vstupní bezpečnostní dveře do panelového bytu. Zajímala by mne zkušenost s dveřmi …
viktor_kuchar
Před 5 lety
1
Výška stropu x výška oken
Ahoj, chci se zeptat vás co máte vyšší strop v obýváku, jakou máte výšku stropu a jakou jste zvolil…
roman_
Před 1 rokem
20
1
2
…
262
263
264
265
266
…