O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Napojení garáže a dlažby
Dobrý den, tápu tady nad tímto detailem. Rád bych se zeptal zdali by mě někdo nenavedl na nápad ja…
josef_koukal
Před 4 lety
10
Kuchyně Ikea - jiný dřez nez Ikea
Zdravím, plánuji pořízení kuchyně Ikea, ovšem dřez bych ráda jiný než z Ikea. Skříňku pod dřez mám …
adula000
Před 5 lety
2
Fasada s kombinací cihliček??
Krásný den, moc prosím ma někdo světle modro šedou fasádu s kombinací cihliček? Jak jste spokojeni?…
jana0009
Před 5 lety
1
2cm dlažba na terasu - doporučení
Ahoj, doporučíte prosím nějakou hezkou dlažbu na částečně zastřešenou terasu? Formát: 60 x 60cm Tl…
jitka_12345
Před 4 lety
4
Projekt bungalov 5+1
Prosím o zhodnocení naší představy o půdorysu a komentáře. Obytná plocha 130m3, terasa na jih, kote…
bayt
Před 5 lety
28
Kachličky - obklady za linkou FOTO
Zdravím, ukažte prosím svoje kuchyně a jejich obložení - POUZE dlaždičky! Budujeme malou "letní" ku…
aloisie
Před 5 lety
12
Vyrovnání soklu s navařenou ipou před lepením xps
Nanšel jsem nikde, že by to někdo řešil nějak zásadně. Takže buď ipu už lidi moc nepoužívají nebo t…
lukas_manda
Před 5 lety
10
Šířka chodníčku k brance
Jakou máte šířku chodníku od branky ke vchodových dveřím? Váháme mezi dvěma šírkami - 1,2 a 1,6 m (…
fantomik
Před 5 lety
11
sponzor fóra
Vestavěná myčka Miele v kuchyni od IKEA
Dobrý den, koupil jsem dům, kde je cca. 5 let nová kuchyně od IKEA. Majitel si ovšem s sebou vzal m…
logginn
Před 5 lety
14
Rodinný dom na rekreačný povolenie
Ahojte chcem zmeniť projekt domu z rodinného na rekreačný,, mam problém s elek. Prípojkou. Ako mám …
coudy0007
Před 5 lety
10
Vícegenerační bydlení
Ahoj všem :slight_smile: Hledám někoho, kdo řešil vícegenerační bydlení. Je lepší jít cestou dvou b…
norikakaa
Před 5 lety
5
Ukažte své černé kuchyně v kombinaci se dřevem.....děkuji :)
Ahoj, manžel rezolutně chce černá dvířka na kuchyni. A chce lak. Mě se černé kuchyně líbí. Ale boj…
rulexnone
Před 4 lety
6
Rozměry kuchyňské linky
Zdravím, jaké jsou prosím "standardní" nebo chcete-li nejčastější rozměry: - hloubka pracovní des…
puhelin
Před 5 lety
3
Odvlhčovač vzduchu , zdiva
Jsme ve fazi vyliti betonu a dokonceni fasady . Chteli bychom si poridit odvlhcovac , aby mistnost…
kleee02
Před 2 lety
18
Tmavě šedý kamenný obklad na fasádu - prosím o tipy
Ahoj, chtěla jsem moc poprosit o tipy na tmavě šedý kamenný obklad na fasádu, který se ideálně sklá…
ozzy77
Před 5 lety
2
Bidetová sprška - bude překážet na zdi?
Prosím o radu. Manželka chce bidetovou spršku. Máme místnost WC o šířce 90 cm a stavbyvedoucí dopor…
bayt
Před 5 lety
4
Jak široký odtokový žlab - walk in 80cm
Dobrý den, sprchový kout - walk in bude mít šíři cca 80cm, stačil by odtokový žlab 65 nebo spíše 75…
spaghetka
Před 5 lety
5
Cena elektrických topných kabelů
Zdravím ! Po dlouhém hledání a rozhodování jsme se nakonec rozhodli pro elektrické topné kabely, ce…
pj_bydlime
Před 5 lety
5
Zápach na WC
Dobrý den,chci poprosit o radu.Bydlime cca rok v novostavbe, mame dum na patro a na wc v prizemi, j…
1karel1
Před 5 lety
4
Teluria- Fasada zkušenosti?
Dobrý den, zajímá mě má někdo fasádu na domě od společnosti Teluria-? Jaké máte zkušenosti .. moc …
jana0009
Před 5 lety
6
Vinylove podlahy a podlahove topeni
Zdravim, mate nekdo vinylove podlahy a podlahove topeni? Pronikne tim teplo v pohode? Kdyz jsme mel…
zubr487
Před 5 lety
15
Upsat se v mém případě do Hypotéky?
Zdravím, mám dotaz na Vás zkušenější, v pondělí mám jít podepsat smlouvu o hypotéce a začala jsem z…
doog
Před 5 lety
31
Plynový kotel s ohřevem vody
plánujeme plynový kotel s ohřevem vody. Budeme 2-4.V kotly je menší zásobník a prý se více zanáší t…
zubr487
Před 5 lety
2
Shoz na prádlo, velikost otvoru
Hezky den, budeme realizovat neco jako shoz na pradlo, ale z koupelny do vedlejsi pradelny. Jak vel…
denessa
Před 5 lety
6
Podlahy
Stavitelé potřebuji poradit - řešíme na anhydrit vinyl, všude podlahové vytápění teplovodní. Jsme t…
jirijozak
Před 5 lety
2
Doporuceni
Doporucite firmu na bazen, idelane asi Brno a okoli?
sasynkamil
Před 5 lety
2
Konzistence betonu, pasy,ztracené bednění,základová deska QCC beton
Ahoj ,jaký typ konzistence jste použily na základové pasy,do ztraceného bednění a na základovou des…
jarin1
Před 5 lety
26
Plastová vs. hliníková okna
Ahoj, Řešíme okna do novostavby RD. Celou dobu jsme byli rozhodnutí pro plastová okna, ale dnes nám…
cyklos
Před 5 lety
24
Keramická dlažba do celého bytu bez podlahového vytápění
Zdravím všechny, po hledání dokonalého vinylu jsme narazili v koupelnovém studiu na luxusní dlažbu…
ptjj
Před 5 lety
6
Přípojka vody_jiný vlastník než vlastník pozemku
Dobrý den, mám prosbu na ty,kdo mají zkušenost s připojením rodinného domu na vodu a kanalizaci, (s…
terezkav
Před 5 lety
6
1
2
…
266
267
268
269
270
…