O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Protihlukové interiérové dveře Sapeli - má to smysl?
Ahoj, chceme si do koupelny kvůli pračce a sušičce pořídit protihlukové interiérové dveře. U Salepi…
myfairlady
Před 5 lety
1
Jak opravit střechu u zemědělského stavení?
Dobrý den, prosím, potřebuji poradit. Co by jste položili na střechu zemědělského stavení? Jsou tam…
kateee1111
Před 5 lety
5
60cm futra versus dobrá pračka (a sušička)
Ahojte, muj dotaz je jednoduchy - mame futra do koupelny 60cm a zatim jsem narazila jen na jednu uc…
mpavka
Před 5 lety
16
Zajištění tašek proti větru
Zdravím. Rád bych se zeptal, pokud máte dům na větrném místě, jak jste nebo byste řešili zajištění …
dkrukovsky
Před 5 lety
2
Kterou kombinaci kuchyně vybrat?
Zdravím, jdu pro radu. :slight_smile: kterou kombinaci byste volili. U kuchyně s bílou pracovní des…
agataps
Před 5 lety
30
En. štítek 2020
Ahoj, řešil tu už někdo, že mu nevychází en. štítek do limitu nově zpřísněných hodnot? Dá se vůbec …
linnosaurus
Před 5 lety
10
Sedací soupravy Jech, Phase, Polstrin
Dobrý den, má prosím někdo osobní zkusenost s nějakou sedackou z výše uvedených značek? A jak jste …
beataju
Před 4 lety
24
Vistárie na balkoně? Či jiná celoroční popínavka.
Ahoj, máte prosím někdo osobní zkušenost s pěstováním vistárie na balkoně? Prý to nejde, odborníci …
alinka1234
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Krb na biolih
Dobry den, mate někdo zkušenost a krbem na biolih v obývacím pokoji? Normální krb jsme zahvrhli kv…
lucy_l
Před 5 lety
10
Mycka promitac casu
Dobry den, mame 2.5roku vestavnou mycku Bosch s promitanim casu na podlahu a pred par tydny se obje…
misadan
Před 5 lety
1
Mastná skrvna na dlažbě - odstranění
Prosím o radu, jak a čím vyčistit mastnou skvrnu od oleje z motoru auta? Něco, co alespoň trošku sk…
kar3l
Před 5 lety
3
Nadkrokevní izolace linitherm
Ahoj, máte někdo zkušenosti s nadkrokevní izolací linitherm? Děkuji :slight_smile: :slight_smile:
esmeralda2
Před 5 lety
8
Dispozice ve společenské části - rada
Pěkný den, prosím o radu týkající se dispozice v hlavní obytné části? Rozmístění viz obr. je prvopl…
ptjj
Před 5 lety
4
Nabytek k hasicske posteli
Hezký večer :slight_smile:, momentálně řešíme pokojíček pro syna. Je posedlý hasičema 🙄 a postel si…
matu21
Před 5 lety
4
Bílé inter. dveře - mat/lesk?
Ahoj, nemůžu se rozhodnout pro barvu dveří. Určitě bílé a určitě sapeli. Ale byla jsem v jejich sho…
kristina_jasenska
Před 5 lety
6
Kvalitní postel
Dobrý den, prosím o tip, kde pořídit kvalitní postel včetně matrací? Vaše zkušenosti s firmou JMP s…
jan_dusejovsky
Před 3 lety
7
Septik s biofiltrem a jímkou kolaudace
Zdravím ve spolek, loni jsem se pustil do rekonstrukce takové staré ratejny.... Jedna z věcí která …
ondra_ondra
Před 5 lety
6
Rekonstrukce za pochodu
Zdravím všechny, chystám se rekonstruovat byt, ve kterém ale nebydlím. Včera proběhla diskuze s fi…
bayt
Před 5 lety
17
Hypotéka UCB-někdo čerstvá zkušenost?
Ahoj, Chystáme se na vyřízení hypotéky pro výstavbu. Zatím jsme navštívili dva finanční poradce, …
vladimirsvorba
Před 5 lety
13
Stavba vodovodního řadu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár věcí, ohledně stavby vodovodního řadu a jeho financování. D…
catle
Před 5 lety
5
Indukce do paneláku
Moc prosím o pomoc, jakou vybrat indukci do panelového bytu? Někde jsem četla, že by měla být vícef…
florammi
Před 5 lety
9
Zavedení sítí a přípojek na pozemek na kterém není plánovaná výstavba domu
Zdravím, jsem úplný laik, co se stavění a věcí okolo týče, který teprve sbírá všemožné informace ko…
franti_p
Před 5 lety
8
Oblíbená barva ložnice
Dobrý den, moc se mi líbí dřevěné postele z masivu, ale hledám nějakou, která nebude vypadat monst…
legoss
Před 3 lety
10
Bourání příček bez stav. povolení a vyjádření statika?
Dobrý den, právě jsme se pustili do obnažení našeho bytu určeného ke kompletní rekonstrukci. V byt…
mklouda
Před 5 lety
4
Vedení odtahu digestoře, PROSÍM PORAĎTE, SPĚCHÁ.
Zdravím, přistavujeme garáž k domu a odvod digestoře ze stávajícího RD nam vychází přesně do věnce…
kikiwhite
Před 5 lety
3
Rozvody vody v podlaze
Dobrý den, chtěl bych poprosit o názor na projekt vnitřních rozvodů vody pro RD. Konkrétně se mi n…
zubr487
Před 5 lety
6
Umístění domu
Zdravím. Rád bych znal názor na naši představu umístění domu na pozemku včetně bazénu a pergoly. Je…
puhelin
Před 5 lety
23
Drenáž
Dobry den, koupili jsme pozemek, kde chceme postavit dum. Chybi nam souhlas jedineho souseda, ktery…
esmeralda2
Před 5 lety
3
Sladění oken,dveří a podlahy.
Dobrý den. :slight_smile: Vybíráme dveře do interiéru a potřebovali by jsme poradit aby to k sobě v…
danielacz
Před 5 lety
7
Dřez z corianu - máte?
Dobrý den, máte někdo prosím dřez nebo umyvadlo z corianu? Jaká je údržba?
bayt
Před 5 lety
1
1
2
…
279
280
281
282
283
…