O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Kolik mít naspořeno na hypotéku?
kolik mít naspořeno na hypotéku? Teď je to sníženo na 10%. Pokud teoreticky budu mít celkové výdaje…
damada
Před 5 lety
25
Plot vedle plotu souseda
Ahoj, Řešíme situaci soused vystavil na hranici pozemku - plot s podezdivkou(zidku a na tom dřevěn…
kekita
Před 4 lety
6
Solární svítidla
Máme cca 30 m dlouhou příjezdovou cestu. Na bráně bude světlo, podél cesty chceme jen orientační os…
kvasnicatomas
Před 5 lety
2
Korková podlaha
Prosím máte někdo zkušenosti s korkovou podlahou, nejlépe Egger? Líbí se mi od nich odstín dub alba…
kronecka007
Před 5 lety
1
Architekt - Středočeský kraj
Dobrý den. Máte tip na bytového architekta který by navrhl prostorově celý rodinný dům? PS: Ideá…
veronika_doleckova
Před 5 lety
8
Výběr nábytku do jídelny, obývacího pokoje
Poradíte mi, prosím, s výběrem jídelního stolu, sedačky, dalšího nábytku do jídelny, obývacího poko…
anitia
Před 5 lety
1
2
39
Plíseň na krovu??
Ahoj, máme asi tak 3 mesice hotovy krov (a cele zastřešení) a na stropech, tedy na podlaze půdy se …
karel15
Před 5 lety
3
Zvlněná hydroizolace
Ahoj, máme položenou v novostavbě hydroizolaci, konkrétně protiradonovou bitumax a na některých mís…
bobanjn
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Architekt
Dobry den, nemate tip na bytiveho architekta v okoli Brna? Ktery by nam navrhl obyvak s kuchyni?
adajoha22
Před 5 lety
2
Otevírání lednice u zdi
Moc prosím, jaký je nutný prostor vedle lednice pro její otevřeníu zdi? A dále jsem se chtěla zept…
florammi
Před 5 lety
8
Super levná kuchyně
Dobrý den, nemáte tip, kde pořídit co nejlevnější obyčejnou kuchyňskou linku, menší, ale zase ne te…
bigbig
Před 5 lety
1
2
36
Recenze staveních firem - Plzeňský kraj
Dobrý den, chtěla bych poprosit o recenze a vaše zkušenosti se stavbou rodinného domu. Chceme v ná…
aalicek
Před 4 lety
2
Ze stareho do noveho
Zdravím všechny. Řešíme teď s rodinou dilema se změnou bydlení. Teď máme v OV 2 generačný dům (2 sa…
fellpek
Před 5 lety
4
Stipa (kavyl), pérovec (dochan, pennisetum), opadavec, sporýš argentinský.
Ahoj! Nemáte prosím někdo na prodej výše uvedené rostliny? Buď je mají za šílenou cenu, nebo v nesp…
houzkova
Před 5 lety
5
Dřevostavba a osvětlení
Dobrý den, otázka pro ty co bydlí v difúzně uzavřené dřevostavbě.. Čím jste upevňovali světla na st…
linee
Před 5 lety
2
Posuvné dveře - bezobložkové pouzdro
Dobrý den, máte někdo, prosím, posuvné dveře do pouzdra bez obložek jen s dojezdem ke zdi? Líbily …
zinzin
Před 5 lety
11
Pruměr kanálu na deštovou vodu
potřebuji udělat kanalizaci na dešťovou vodu je tam vice připojeni střech celkem to bude cirka 450…
doog
Před 5 lety
3
Iglu tvarovky jako proti-radanové řešení
Dobrý den, zajímalo by mě,zda jste někdo použili iglu tvarovky jako protiradanovou izolaci a máte …
tynar
Před 5 lety
1
Nádrž na vodu ze dřeva a jezírkové folie
Ahoj, nedělal jste někdo? Mi příjde, že by to mohlo být jednoduché a účelné. Hlavně bych si udělal …
specnaz84
Před 5 lety
9
Koupelna v podkroví - rohová vana
Prosím vaše postřehy a inspiraci k rohové vaně 150x150cm. Vejdete se tam dva a je to pohodlné ?Jak …
barushka0404
Před 5 lety
6
Zděný dům - středočeský kraj - doporučíte firmu?
Vypadá to, že půjdeme cestou zděného domu. Rádi bychom nízkoenergetický nebo pasivní. Doporučíte fi…
pernicek1
Před 5 lety
1
Recenze Corfu Fiesta Allibert zahradní nábytek
Moc Vás všechny zdravím! A prosím, pokud máte někdo výše uvedenou sestavu zahradního nábytku, můžet…
houzkova
Před 5 lety
4
RD
Ahojte, chci se zeptat zda je možné postavit nas RD svépomocí to co půjde, za 3,5-4.?
tulda27
Před 5 lety
18
Ekonomické stavby
Máte někdo zkušenosti s firmou Ekonomické stavby, konkrétně s financováním Nulová hotovost, mladá r…
wildstyle22
Před 3 lety
12
Zkušenosti s výběrem nové kuchyně - porovnání cenových nabídek
Ahoj, aktuálně jsme ve fázi užšího výběru z cenových nabídek. Jedná se o Hanáka, Katalpu a Nobilia.…
jowana
Před 5 lety
14
Byt od FINEPU - dlaždice
Ahoj, máte někdo novostavbu od developera FINEP? ideálně třeba Praha Stodůlky, i jiné? Řešíme teď…
hu1
Před 4 lety
2
Vytyčení podzemních sítí
Dobrý den. Prosím vás nevíte jak je to s vytyčením podzemních sítí od jejich správců? To znamená, ž…
morana128
Před 5 lety
10
Dan z nabyti nemovitosti
Zdravim pratele, nasel by se tu nekdo, kdo mi poradil. Kupni smlouva podepsana 30.3. a vklad prove…
daisy14
Před 5 lety
30
Okno ve spíži
Dobrý den, jak velké máte okno ve spíži? Děkuji.
tinka345
Před 5 lety
14
TČ LG Therma V záznam spotřeby
Zdravím ve spolek, už jsem se ptal v jiném vlákně, ale už bylo starší a nikdo neodpověděl, zkouším …
juha139
Před 4 lety
5
1
2
…
287
288
289
290
291
…