O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Hranice pozemku plot
Dobry den, chceme stavet betonovy plot, uz zde moje diskuze( sousedka povolila, pak prisla ze nesou…
aanduulka
Před 3 lety
18
Přístavba ke smíšeným zdí ( opuka, plní cihla) - jaký použít materiál?
Dobrý den, chci přistavět jednu místnost ( 6x4m) ke stávajícímu domu který je s kamene a plných cih…
kmosek
Před 3 lety
1
Koberec
Co doporučíte např. z vlastní zkušenosti do pokoje pro větší děti 4/9...spíše kusový koberec nebo n…
blondys24
Před 3 lety
4
Změna výšky základove desky
Dobrý den, máme před stavbou základové desky. Dům je v mírném svahu, výškový rozdíl mezi rohy domu…
marekned
Před 3 lety
6
Kanalizace jako věcné břemeno - rada
Dobrý den, potřebuju radu, nebo osobní zkušenost. Vyhlídla jsem si pozemek na kterém je věcné břem…
jitka_hajkova1f
Před 3 lety
7
Nechceme podbití střechy palubkama, ale rovnou fasádu
Ahoj, máte někdo zkušenost.. chceme udělat místo podbití střechy palubka rovnou omítku jako fasádu.…
arnyzn
Před 3 lety
1
2
47
Spotřebiče do kuchyně - jakou značku?
Dobrý den, jsem tu docela nováček, ale přítel se blíží ke konci se stavbou domečku a chybí jen kuch…
vladimir_sacha
Před 3 lety
28
Přehození na stavební pozemek
Dobrý den, s přítelem máme možnost dostat od jeho rodičů pozemek, který jsme se rozhodli, že přehod…
skunkos
Před 3 lety
1
2
37
sponzor fóra
ČOV
Dobrý den chci se zeptat. Dostavuji rodinný dům ( projekt z roku 2009 ) inženýrské sítě jsou, nicmé…
petros4
Před 3 lety
27
Datové kabely - dvojité rozvody jako rezerva. Kam schovat tu rezervu?
Budeme dělat datové rozvody a slaboproudař mi říká, ať datové kabely taháme vždy dva, i když bude t…
vrajmantak
Před 3 lety
12
Čerpadlo do retenční nádrže
Zdravím, aktuálně vybírám ponorné čerpadlo do retenční nádrže. A při prostudování nabídky jsem fak…
davex
Před 3 lety
1
2
38
Dveře PRUM. Zkušenosti?
Máte zde někdo zkušenost s dveřmi fy PRUM? Mám zájem o provedení v CPL, odlehčenou dřevotřísku. Bud…
richie_ricardo
Před 3 lety
1
2
58
Pochozí půda vazníkové střechy bez nosných stěn a sloupů. Unese mě to?
Máme hotovou vazníkovou střechu (10x15m), která drží jen na věnci. Půda má mít nosnost 150kg/m2. S…
lukas022
Před 3 lety
8
Změna v projektu- kolaudace
Ahoj, mám na Vás prosbu. Stavíme RD a oproti projektu nebudeme realizovat rekuperací a krb. Je to p…
jozkakomosny
Před 3 lety
1
2
44
Dezinfekce vody ve studni
Dobry den, mame napojene cerpadlo ve studni a chci se zeptat kdy je vhodne dat nejakou dezinfekc…
simona_kohlova
Před 3 lety
18
Úprava vodoměrné šachty
Dobrý den, plánujeme srovnat pozemek pomocí vybudování opěrné zdi na hranici pozemku. Vodoměrnou š…
jarin1
Před 3 lety
5
Ukažte prosím vaše osvětlení osvětlení
Poradíte mi osvětlení do předsíne, koupelny, ložnice. Děkuji za inspiraci , nevím jaké vybrat
candat
Před 3 lety
13
Krbova kamna ci vlozka
Krbova kamna, nebo krbova vlozka? Pro co jste se rozhodli (cena, funkčnost , estetika...)? V proje…
maanna
Před 3 lety
12
Výpočet spotřeby materiálu
Zdravím! Pomohl by mi někdo spočítat spotřebu materiálu na zateplení garáže? Kamarád nám to slibuje…
slamer
Před 3 lety
3
Divoká zahrada
Dobry vecer. Jsem zahradní nováček. Proto bych se chtela zeptat zkušenějších. Mam holy travnik, k…
atilius
Před 3 lety
10
Dvojgaráž s pracovnou
Dobrý den, Na zahradě RD bychom příští rok rádi postavili dvojgaráž s pracovnou a malou koupelnou…
jozkakomosny
Před 3 lety
10
Hledám dodavatele betonových schodů do RD
Hezký den Doporučíte dodavatele betonového schodiště (realizace Zlatá u Úval), který by místo stáv…
hajrez
Před 3 lety
1
Přístavba k bungalovu
Zdravím, před 2 lety jsme koupili novostavbu bungalovu (100m,zdeny, pultova strecha). Nyni uvazuj…
puhelin
Před 3 lety
3
Easyhomes/Naturliving
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s domem od Easyhomes nebo Naturliving? Děkuji moc!
zuzana_gab
Před 3 lety
2
Vrtaná studna - pokles tlaku
Ahoj všem, mám vrtanou studnu 25m hlubokou, čerpadlo v cca 20m, hladina asi až do 17m. Při sepnutí …
davecom
Před 3 lety
10
Nosnost vaznic (pochozího) stropu
Ahoj, prosím o radu nebo doporučení - jako strop chci použít "hranoly" vyrobené z dvou desek a hran…
davecom
Před 3 lety
1
Co za stínění do malého okna?
Ahojte, prosím o radu ... máme schodiště s podestou a na podestě je asi 30 cm nad zemí okno širo…
davex
Před 3 lety
5
Stínění bez loxone
Zdravim, chtěl jsem se zeptat zda by někdo nevěděl zda se da udělat automatické stahování venkovníc…
martin_s
Před 3 lety
5
Modulov dom american mobile house
Ahojte. Ma niekto modulovy dom od firmy American mobile house z Bušiniec? Ponúkajú veľmi prijateľn…
jan_cief
Před 3 lety
1
Odvětrávací mezera střechy garaze z OSB
Zdravim.. Projektant mi navrhl skladbu strechy takto viz příloha. Mam v planu skladbu udělat, sdk, …
franti_p
Před 3 lety
6
1
2
…
154
155
156
157
158
…