O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dveře Perito
Dobrý den, máte někdo plastové vchodové dveře značky Perito, konkrétně z řady Entry modely "Salma",…
jowana
Před 3 lety
12
Bugalov 4kk + garáž max. šíře 15 metrů
Ahoj, již jsem ze všemožných půdorysů zmatený. Nechám si tu poradit. Neutkvěl Vám nějaký dobrý půd…
simona_sterlyova
Před 3 lety
8
Dřevěná okna - sibiřský modřín - černý flek
Dobrý den, máme cca 3 týdny instalovaná dřevěná okna ze sibiřského modřínu a na rámu jednoho okna s…
michalso
Před 3 lety
1
Zateplení SDK podhledu a elektrika. Jak to vyřešit?
Stavební firma navrhuje položit kabely (pro světla, čidla, kamery, PC sítě...) na SDK podhledy a na…
yesman
Před 3 lety
23
Výpočet TZ
Dobrý den mohu se tu zeptat nějaké dobré duše na přibližný výpočet TZ RD alespoň "by očko" ? Našel …
zubr487
Před 3 lety
9
Externí přisávání do krbu - zakončení
Máme externí přisávání z plastové KG trubky, firma nám to ukončila takto. Chtěl bych se zeptat, jak…
jarin1
Před 3 lety
29
Oplocení mimo územní plán
Dobry den. Má někdo vlastní zkušenost ? Oplotili jsme si asi 2tis. metrů čtverečných travního poros…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
2
Záhon na severní straně
Dobrý den, mám nevzužitou část, kde bych chtěl udělat malý záhon. Nehledam okrasne veci, ale spis b…
ufin22
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Přípojka WC na pozemku souseda
Pěkný den všem, prosím o zkušenosti. Před necelým rokem jsme koupili starší dům k rekonstrukci. Te…
rhoda
Před 3 lety
8
Jak nejefektivněji vysušit anhydrit?
Zdravím, vylili jsme anhydrit začátkem června a tento týden nám nainstalovali TČ a zapojili teplovo…
kofejn
Před 3 lety
7
Skladba podlahy na monolitickem betonu
Dobry den, Strop/podlaha podkrovi je zakoncen monolitem betonu. Cim lze vyrovnat podlahu cca. 1c…
yesman
Před 3 lety
2
Zaházení drážek po vodařovi a elektro instalaci.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaký způsob je podle váš nejlepší k vyplnění drážek a vodních trub…
yesman
Před 3 lety
5
Drobná stavba na parcele Zeleň soukromá
Dobrý den, stavebníci.. Prosím o radu zkušenější... Na pozemku v ÚP vedeném jako zeleň soukromá pot…
puhelin
Před 3 lety
7
Cena kompletních základů 80m2 pro RD na klíč
Ahoj všichni, chtěl bych tu načerpat "pozitivní" energii ohledně současných cen stavebních materiál…
robohej
Před 3 lety
7
Přívod vzduchu ke krbové vložce
Zdravím, dělal jsem přívod vzduchu k místu kde bude základ pro krb ve finální skladbě podlahy, v mí…
dawin
Před 3 lety
5
Šatní skříň - posuvné nebo otvírací dveře?
Navrhujeme si šatní skříň do ložnice (šířka místnosti je 2,55 m - takže nic moc) a váháme jaké zvol…
kubakubis
Před 3 lety
8
Soused zlegalizoval stavbu bez mého souhlasu
Dobrý den, již půl roku řešíme spor se sousedem. Vše začalo tím, že soused nechtěl dát souhlas s mo…
puhelin
Před 3 lety
16
Poradí někdo kde koupit šatní skříň o šíři cca 2,5 m do cca 15 tis. Kč?
Prosím, kdyby někdo měl nějaké typy...
kubakubis
Před 3 lety
17
WEBER HN3B, HN3C
Dobrý den! Nemáte, prosím, někdo fasádu WEBER HN3B nebo HN3C? Za foto budu moc ráda. Děkuji 😊
paullinka
Před 3 lety
1
Jakou máte zkušenost s garážovými vraty DoorHan?
Máte někdo zkušenost (pozitivní či negativní) s garážovými vraty Doorhan? Měla by to být napodobeni…
hynekz
Před 3 lety
8
Návrh rozvržení kuchyně se 2 okny
Dobrý den, řeším rekonstrukci půdních prostor a návrh kuchyně. Kuchyně bude otevřená a průchozí a b…
maty56
Před 3 lety
10
Soused chce zasahovat do mého pozemku kvůli opravě domu, na co má nárok?
Máte někdo zkušenost, v jakém případě musím dovolit sousedovi přístup na můj pozemek, pokud chce ud…
david_plocek
Před 3 lety
1
2
...
3
88
Dotace - rekonstrukce domu
Zdravím, neznáte prosím někoho z Vysočiny, kdo vyřizuje dotace z Nová zelená úsporám a má dobrou r…
nikol_havova
Před 3 lety
1
Zničený nový trávník
Zdravím všechny, je tu někdo, kdo by mi poradil co se zničeným trávníkem? Od dubna postupně srovná…
alexxa007
Před 3 lety
1
2
40
Stavba svépomocí - nejvíc nenáviděné práce :D
Jaká byla Vaše nejhorší zkušenost s prací na stavbě svépomocí? U mě vítězí stavba štítů z 500 porfi…
oskar83
Před 3 lety
12
VPC Cihly - vaše zkušenosti a rady
Dobrý den, chtěl bych se s vámi poradit ohledně těchto VPC cihel. V české republice je k dispozic…
dyrup
Před 3 lety
1
2
...
3
63
Výměna dveří
Zdravím, nevím jak to chodí při rekonstrukci, když se musí měnit kus za kus... ale...chceme do star…
kekita
Před 3 lety
3
Zateplení fasády RD
Dobrý den, prosím o názory a rady k zateplení rodinného domu, stavební povolení cca před 20-ti lety…
aspassia
Před 3 lety
1
Maličká chytrá domácnost - prověříte, jestli je to v pořádku?
Řídící jednotka: Homey Chodba: 4x klasický vypínač propojený mezi sebou, aby se dalo rozsvicet ze …
zubr487
Před 3 lety
29
Cena lakované kuchyně s dřevěnou pracovní deskou a kvalitním kováním
Dostali jsme cenovou kalkulaci na tuto kuchyňskou linku, celková délka je asi 12 metrů, korpusy 18m…
radim2015
Před 3 lety
16
1
2
…
161
162
163
164
165
…