O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Dočasný elektrokotel
zdravím, jelikož budu mít tep. čerpadlo až v sprnu - ano, objednáno už v lednu, řeším jak pomoct vy…
dawin
Před 3 lety
15
Jakou mycku - tichost
Zdravim, chtel jsem se zeptat na doporuceni/nazor na mycku? momentalne mame blomberg s 48db psanymi…
bayt
Před 3 lety
13
Co nemáš, to si půjč a co máš, to nabídni. Co vy na to?
Ahoj, před pár dny jsem pomáhala kamarádovi uklízet garáž, protože se v ní začaly hromadit věci …
candat
Před 3 lety
1
2
35
Dětská pojistka u klik MT
Dobrý den, kdo máte kliky MT na oknech, jak jste prosím řešili dětskou pojistku? Kliky na klíček as…
bayt
Před 3 lety
3
Krby od firmy Fornarinar, máte zkušenost?
Chtěla jsem se zeptat,máte někdo zkušenosti s firmou Fornarinar z Brna.Realizují krby.Byli jste něk…
xkarlos
Před 3 lety
28
Dveře SIKO a oblozky
Máte někdo vchodové bezpečnostní a pak i vnitřní dveře ze SIKO?
lukass_5
Před 3 lety
5
Odmítnutí připojení na kanalizaci
Dobrý den, v lednu jsem koupil domek u kterého bylo vydáno stavební povolení k ČOV. Nebyla připojen…
spookykt
Před 3 lety
11
Mobilní klimatizace
Zdravím vás, máte někdo novější zkušenost s mobilní klimatizací, myslím hlavně s odvodem horkého vz…
rs01
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Sokl u domečku
Ahoj všichni, mám na Vás prosbu. Budeme dělat letos fasádu ( bílá- tmavě šedá) a pořád nemůžu vyb…
xkarlos
Před 3 lety
7
Nižší výška kuchyňské linky
Řešíme s truhlářem rekonstrukci kuchyně. Jsem malé postavy 153 cm a nyní máme po původních majitelí…
kafr
Před 3 lety
14
Sokl marmolit Baumit m326
Dobrý den, vybíráme barvu soklu. Docela se nám líbí od Baumitu vzor m326. Nemáte ho někdo na domě p…
oren
Před 3 lety
1
Poddolování - Úřady
Dobrý den, nemáte někdo prosím zkušenost se stavbou na poddolovaném pozemku? Konkrétně se jedná o K…
milanq
Před 3 lety
2
Kamerový systém se záznamem do cloudu? (FTP, Amazon web, ...)
Rád bych si pořídil kamerový systém - ideálně v základu 4 kamery s rozlišením 4k. Nemusí to nutně b…
molanmolab
Před 3 lety
6
Výstavba terasy u roubenky
Hledám spolehlivého dodavatele, který by mohl na podzim zrealizovat výstavbu terasy u roubenky - vy…
dajabon
Před 3 lety
1
Jak na závěsy v obýváku?
Dobrý den, již delší dobu řeším, jak na záclonu a závěsy v obýváku s kuchyní. Nevím jestli dát nad …
andik.cz
Před 3 lety
10
Zastřešení terasy - svetlo
Dobrý den, měl bych dotaz, vy co jste davali na pergolu čirý polykarbonat a máte pergolu před franc…
milda1234
Před 3 lety
2
Plynový kotel nebo tepelné čerpadlo??
Co byste poradili v tomto případě? Rekonstrukce staršího domu, podlahové topení nebude, čili radiat…
petr13
Před 3 lety
4
Plechová střešní krytina. Máte zkušenost?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nedělá v oboru střech nebo nemá zkušenost s plechovou stř…
candat
Před 3 lety
29
UDÍRNA - je to rozumné?
ahojte prosím o radu, stavím udírnu a chtěl jsem postupovat jako na obrázku (tímto se omlouvám maj…
alfonss
Před 3 lety
1
Odstraněni betonového schodiště
Ahoj, není tu někdo kdo ma zkušenost s betonem, resp. s jeho řezáním a demolici ? Nasi stavební fir…
pet3art
Před 3 lety
4
FVE - Growatt / Canadian solar
Zdravím ve spolek, chci si pořídit FVE na střechu novostavby, mám nabídku od firmy s panely Canadia…
mitoma
Před 3 lety
9
Garážová vrata
Ahoj, kdy se montují garážová vrata? Známý mi řekl, že až budu mít hotové omítky. Je to pravda? Neb…
xkarlos
Před 3 lety
8
Úprava sudu
Zdravím všechny, poraďte prosím, čím,nebo nejlépe jakou barvou nastříkat tento sud,aby vypadal ,jak…
donald77
Před 3 lety
4
Byt 3+1 bez obývacího pokoje
Dobrý den. Budu rekonstruovat byt 3+1 v paneláku, ale nechci obývák (sedačka, velká TV, konferenční…
mille
Před 3 lety
9
Sprchovy kout hned vedle vany - inspo
Dobrý den, právě začínáme řešit koupelnu a plán máme cca jako na obrázcích níže, přidávám i konkré…
mille
Před 3 lety
10
Zapuštění bazénu Azuro (402) DE LUXE
Dobrý den, rád bych na budoucí zahradě zapustil kruhový bazen Azuro 402, ale nikde se mi nedaří…
sobii
Před 3 lety
1
2
49
Světelné scény - ano nebo ne?
Je mi jasné, že každý většinou chválí to svoje. Ale: Jak vám vyhovuje ovládání světelných scén, pří…
luckavra
Před 3 lety
1
2
...
3
69
Fleky na terase
Dobrý den, nevěděl by někdo, co to je? Začalo se nám to dělat na dřevěné terase, taková jakoby tyrk…
oskar83
Před 3 lety
2
Ytong preklady
Ahoj, vadí takto poškozené překlady? Už jsem kontaktoval i přímo xellu,tak čekám na vyjádření.
jarin1
Před 3 lety
9
KČOV neboli korenovka
Ahoj, zajima mi zda nekdo z Vas ma korenovku. Jake mate zkusenosti po letech..a jakou firmu jste me…
lilacolour12
Před 3 lety
1
1
2
…
166
167
168
169
170
…