O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Změna cihly oproti projektu 30 místo 44 - jak založit první řadu ?
Dobrý den, řešil někdo změnu zdiva oproti projektu 30 místo 44 a založení první řady cihel dle vnit…
panlorenc
Před 3 lety
15
Vinyl na schodech
Dobrý den, na kolik vás, prosím, vyšlo obložení schodů vinylem? Nechceme na schodech nevzhledné liš…
hanka731
Před 3 lety
12
Euroline 1372
Zdravím všechny, mám dotaz na stavebníky kteří již dokončili stavbu dle projektu Euroline 1372. Roz…
marek_slach
Před 3 lety
1
Darování pozemku. Jak přesně postupovat?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak přesně postupovat, když chce tchán s tchýní, kteří vlastní ky…
kopca89
Před 3 lety
1
2
...
...
3
4
113
MS Haus. Máte zkušenosti s touto firmou?
Chtěli bysme stavět dřevostavbu. Podle internetové nabídky , vzdálenosti firmy od realizace atd. se…
mira_striska
Před 3 lety
1
2
59
Venkovní kámen
Krásný večer, pokládala jsem venkovní kámen a druhý den někde se objevily bílé skvrny. Proč se to s…
oskar83
Před 3 lety
2
Industriální dveře
Dobrý den, máte někdo doma industriální otočné dveře viz foto? Pokud ano, máte opravdu ocelové neb…
katkavojta
Před 3 lety
1
Krytina na přístřešek
Dobrý den, je možné použít trapézové plechy pro střechu na příštřešek na auta se sklonem 5°? Případ…
hu1
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Dveře Next bezpečnostní
dva roky se vstupními dveřmi Next znamenaly dva roky loterie, jestli se dostanu bez potíží z domu …
mipam_moudry
Před 3 lety
5
Folie pred zalitim zakladove desky betonem
Zdravím.. Stavim dvou garáž a zavezl jsem vypln zakladove desky betonovym recyklatem 0/63 a zhutnil…
petrkunc132
Před 3 lety
8
Nove vchodove dveře i se zarubnemi, zvládneme sami?
Dobrý den, nechali jsme si spočítat kolik budou stát dveře do domu. Máme limit na rekonstrukci. Dve…
zuzik1232
Před 3 lety
12
Ztracené bednění na pasy a klínkování
Zdravím, stavím základy pro masivní dřevostavbu. Má už rozmístěné na pasech o šířce 60 cm ztracené …
panlorenc
Před 3 lety
2
Prodej domu - co by v něm mělo zůstat
Zdravím, chci se zeptat zda-li někdo řešil prodej domu a má s tím zkušenosti. Zajímá mě např. jestl…
pyramis
Před 3 lety
11
Sklon na půdě
Ahoj, rekonstruuji půdu na chatě, začal jsem první polovinou a všimnul jsem si, že podlaha není v r…
raziel628
Před 3 lety
2
Nový Magazín na Modré střeše! :)
🥳 A je to tu! Predstavujem vám nový Magazín na Modrej streche!💻👇 Prečítate si v ňom všetko o: ✅ st…
michaela_recht
Před 3 lety
1
Zpožděná dodávka zdiva plus navýšení jeho ceny
Dobrý den, ještě než se obrátíme na právníka, mám dotaz na místní stavebníky: stavebniny, u kterých…
pekelnice80
Před 3 lety
1
2
53
Porfix - aktuální situace s dodávkami materiálu
Máte někdo aktuálně objednané zdivo od Porfixu, nebo vám ho teď dodali? Jaký je teď stav, termíny d…
jirs
Před 3 lety
8
Zkušenosti s eurookny DARE?
Dobrý den, prosím, máte někdo zkušenosti s eurookny od firmy DARE? Jaká je kvalita? Doporučili bys…
maty56
Před 3 lety
2
Eurookna od firmy Dare. Máte někdo zkušenost?
Chystáme se vybrat dřevěná okna od firmy Dare, do novostavby na větrném místě na kopci. Máte někdo …
lucieluca
Před 3 lety
2
Rámové vs sendvičové interiérové dveře
Zdravím, jaké máte zkušenosti s rámovými dveřmi? Máme nabídku na sendvičové dveře s lepenými rámečk…
tomi_28
Před 3 lety
1
Dražší lepený nebo click vinyl?
Nevíte někdo co je dražší jestli lepený nebo click vinyl? Na lepený jsme měli napočítáno 90m2, a ce…
kofejn
Před 3 lety
3
Prasklina
Dobrý den, myslíte že prasklina která vede od okna směrem nahoru přes celý štít může být nějak záva…
marek_15
Před 3 lety
4
Slaná voda v bazénu. Proč jste ji zvolili?
ahoj, hned na úvod předkládám, že se ptám kvůli práci. Čím dál tím víc lidí chce udržovat bazén za …
neanda
Před 3 lety
1
2
60
ŽB věnec
Zdravím, za jak dlouho po betonáži věnce v podkroví jste začali dělat střechu? Vím, že beton zraje…
jarin1
Před 3 lety
3
Stačí jednoduchý rastr ?
Ahoj, Chci se zeptat, zda stačí takto udělat rastr na sádrokarton nebo musím dělat dvojitý křížový…
hu1
Před 3 lety
4
Oprava díry ve zdivu
Zdravím, při terénkách kolem domu nám bagr párkrát trefil soklovou cihlu. Chtěl bych se zeptat čím …
davex
Před 3 lety
4
Hydroizolace v koupelně bez obkladů
Dobrý den, Rozhodl jsem se v rámci rekonstrukce nedělat v koupelně obklady, a to ani kolem vany a …
norah32
Před 3 lety
16
Sanytr Porotherm
Máte prosím zkušenosti s odstraňováním sanytru/bílých výkvětů ze zdiva Porotherm? Dělali jsme střec…
radka_reagan
Před 3 lety
6
Koupelnový nábytek - kde sehnat podobnou skříňku pod umyvadlo?
Už jsem zoufalá z výběru obkladů a nábytku do koupelny. Teď se mi zalíbila skříňka pod umyvadlo na …
iva_nekolova
Před 3 lety
19
Odhlučnění vchodových dveří v panelovém bytě
Bydlíme v paneláku.Trápí nás hluk z chodby. Máme instalovány dveře Sapeli, ale kovové zárubně máme …
ko_taz
Před 3 lety
18
1
2
…
168
169
170
171
172
…