O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Ekonomické stavby
Máte někdo zkušenosti s firmou Ekonomické stavby, konkrétně s financováním Nulová hotovost, mladá r…
wildstyle22
Před 3 lety
12
Ytong 450 bez polystyrenu vs. Ytong 300 a 15cm polystyren
Dobrý den všem, chtěl bych se prosím zeptat na váš názor a případně zkušenosti. Co by jste mi dopor…
netmaster
Před 3 lety
29
Vrzajici vana
Dobry den, Nedavno (brezen) jsme se nastehovali do novostavby a ted nam pri sprchovani zacala vrza…
petradd25
Před 3 lety
5
Elektrokotel a topení plynem
Zdravím, cca 2 roky bydlím v novostavbě, ve kterém mám řešeno vytápění pouze Kondenzačním kotlem. V…
vrajmantak
Před 3 lety
15
Bílé venkovní parapety
Ahoj, máte někdo bílé venkovní parapety? Máme okna ve světlém dřevodekoru, žaluzie budou DB703 a fa…
noemi77
Před 3 lety
3
Profukující střecha
Zdravím, koupili jsme domek - bungalov, kde je docela clenita strecha (vice hrebenu) a kdyz fouka v…
edison101
Před 3 lety
21
Srovnaní zahrady - svah a nebo terasa? (obrázky uvnitř)
Řeším, jak srovnat pozemek, na kterém už jsme začali stavět. Na prvním obrázku je, jak pozemek vyp…
davex
Před 3 lety
16
Hutnění
Chci se zeptat, jestli můžu hutnit zeminu vibrační deskou 150 kg v místech, kde je ležatá kanalizac…
panlorenc
Před 3 lety
2
sponzor fóra
Schody z KVH a OSB
Dobrý den, byl by někdo kdo má nosnou konstrukci schodů z KVH a schody z OSB? Jak jste spokojeni? M…
nejaga
Před 3 lety
1
Změna zdroje před dokončením
Zdravím je vůbec možné změnit zdroj vytápění před dokončením stavby? chtěli bychom z el.kotle jít n…
vermirovsky
Před 3 lety
18
V-System el.podlahové vytápění - zkušenosti
Dobrý den. Necháváme si stavět dřevostavbu - bungalov na klíč, dům velikosti 117 zastavěné plochy, …
wpavel
Před 3 lety
1
2
53
Varná deska Siemens EX807LYV5E
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s indukční varnou deskou Siemens EX807LYV5E? Doporučili byste ji …
martin18896
Před 3 lety
2
Posunutí hranice pozemku
Dobrý den, Máme dlouhý pozemek, který je rozkouskovany asi na 4 parcelni čísla. Dvě části jsou hne…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Doporučení firmy v okolí Karlovy Vary / vrt studny
Ahojky, má někdo z okolí Karlovy Vary zkušenosti s nějakou dobrou firmu na vrtané studny? Děkuji mo…
daniel72
Před 3 lety
2
Venkovní parapety - jaký materiál?
Ahoj všichni, zrovna řešíme venkovní parapety. Můžete mi napsat, z jakého materiálu máte parapety a…
klara321
Před 3 lety
17
Nafukovací vířivka - zkušenosti
Máte někdo? Pokud ano, jaké jsou zkušenosti?
karolinaka95
Před 3 lety
1
2
47
Odhad ceny rekonstrukce RD 150m2
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na odhad ceny rekonstrukce dle Vašich zkušeností. Budeme ve starší…
hbboy
Před 3 lety
1
2
41
Polozeni teplovodniho topeni
Zdravim stavebniky, letos budeme stavet a vzhledem k cenam budu nakonec spoustu veci resit svepomoc…
hbboy
Před 3 lety
12
Podlahova mycka
Hezky dobry den, vcera jsem zaklekla na vinyl, mame takovej s drazkama( nikdy nebrat) a kartacem js…
chiq
Před 3 lety
3
Jde o vypocet aktualni ceny pozemku.
Potrebuju vedet priblizne cenu pozemku. Je nekne kalkulacka pro vlastniky pudy?
dajvr
Před 3 lety
12
Světla do koupelny
Dobrý den. Řešíme světla do koupelen. V jedné je vana v druhé sprchový kout. Je nutnost mít bezpodm…
ufin22
Před 3 lety
5
Měla by být stejná dlažba v garáži i příjezdové cestě?
Hezký den, řešíme venkovní dlažbu a přemýšlíme, zda nedat nějakou levnější do garáže a na příjezdo…
kossakowski1980
Před 3 lety
9
Daň z prijmu po prodeji nemovitosti
Ahojky, Prodali jsme nemovitost, ve které jsme ale nebydleli, tudíž bychom měli podat daň z příjmů…
vladimirsvorba
Před 3 lety
12
Shokirjon Nukarov: nekvalitná práce
Pozor při objednání služeb od Shokirjon Nukarov: jeho pracovníky neumi ani nalepit APU lištu:
tinabla
Před 3 lety
2
Zdroj vytápění - plyn nebo elektrika?
Mám dotaz budu stavět menší dům přízemí + patro zastavěná plocha cca 80 m2, normální dům 30 heluz +…
hbboy
Před 3 lety
1
2
...
3
61
Kachlova kamna s vlozkou postavit na podlahove topeni?
Ahoj… „ povedlo“ se nam na zacatku rekonstrukce chalupy zvolit zcela spatne misto pro pec( kachlova…
hbboy
Před 3 lety
5
Oprava po zasekání klimatizace
Dobrý den, Prosím o radu, jak opravit zeď po zasekání klimatizace do cihly. Myslela jsem, že bych v…
kopca89
Před 3 lety
3
Mohu lepit obklady na hotovou fasádu?
Dobrý večer, zkoušel někdo lepit kamenné obklady (umělý kámen) na již hotovou fasádu? Koupili jsme …
kekita
Před 3 lety
7
YTONG DRÁŽKA
Zdravím chci se zeptat. Mám Ytong Lambda YQ PD a když k sobě dáte 2 tvárnice do úhlu nebo prostě k …
xkarlos
Před 3 lety
5
Projektová dokumentace
Ahoj vlastním 40let starý RD a jenom by mě zajímalo jestli je dobré mít projektovou dokumentaci jes…
puhelin
Před 3 lety
2
1
2
…
178
179
180
181
182
…