O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Zahrada v územní rezervě - stavba RD
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně výstavby RD. Vlastním pozemek (553m2) na kterém stojí stavba (25m…
petrba43
Před 4 lety
5
Ablak, s.r.o. - nesolidní firma
Mám velmi nemilou zkušenost s výše uvedenou firmou ABLAK, s. r. o., Lysovice 128, 68201 Vyškov. Už…
roman_vik
Před 4 lety
7
Zkušenosti s dešťovou vodou po několika letech
Jaké máte zkušenosti s dešťovou vodou v domě po několika letech? Můžete potvrdit/vyvrátit odborný č…
jarin1
Před 4 lety
1
2
36
Projekt zahrady, máte zkušenost se zadáním zakázky?
Hezky vecer vsem, mam prosbu, mate nekdo zkusenost se zadanim zakazky vytvoreni projektu zehrady? …
wmn
Před 4 lety
13
Hledám sousedy z projektu Jahodnice H
Ahoj :-) tak jsem se inspirovala ostatníma diskuzema a hledám sousedy, kteří mají zaplacenou zálohu…
tara103
Před 4 lety
12
Finep vs. Skanska
Ahoj, díváme se s manželem po bydlení v lokalitě Praha 10, 9. Zaujal nás projekt ve Štěrboholých …
tara103
Před 4 lety
1
2
40
Rozebrání starého dřevěného domu
Zdravím. Jdu za vámi s dotazem. Během letošniho roku budeme zhazovat starou dřevěnou chalupu. A mě …
puhelin
Před 4 lety
15
Zkušenosti s firmou Bazény - Pulda
Dobrý den, prosím,nemáte někdo zkušenosti s firmou Bazény - Pulda? (http://www.bazeny-pulda.cz/). V…
zuzanaaa123
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Ručníky a osušky Ikea - Haren jste s nimi spokojeni?
Ahoj, dnes jsem v Ikee nakoupila ve velkém tyto ručníky, ale teď si říkám, jestli jsem neudělala ch…
madejuli
Před 4 lety
12
Originální povlečení, máte tip?
Máte tip na originální povlečení?
alitero
Před 4 lety
8
Pokuta za terénní úpravy
Hezký den, chtěla bych poprosit o radu. Vedoucí odboru územního plánování nechce vrátit kauci za zm…
username
Před 4 lety
7
Kdo mi spočítá tepelnou ztrátu?
Ahoj, asi hloupý dotaz, ale kdo mi spočítá tepelnou ztrátu? Neměl by tohle dělat projektant? V rozp…
zinzin
Před 4 lety
29
Vazníky - od jaké firmy?
Dobrý den , s manželkou stavíme bungalov . Na podzim budeme dělat střechu .Respektive krov z vazník…
jarin1
Před 4 lety
8
Vlhký strop v místnostech pod střechou
Stavíme rodinný dům - 2 podlažní s rovnou střechou. Máme na konci prosince udělané vnitřní omítky a…
janazzz
Před 4 lety
9
Malý dům s garáží
Ahoj, Nedávno jsem viděl na sreality dům (původně asi chatu), co mě zaujal. Už delší dobu se kouká…
norikakaa
Před 4 lety
9
Rako charme
Dobry den, nemate prosim nekdo obklady Rako Charme? V dnesni dobe musime bohuzel vybrat na zaklade …
evpevik
Před 4 lety
1
Stavební firmy a výběr dodavatele stavby/technologií domu
Ahoj všem, (nevím úplně jestli to patří sem, ale nevěděl jsem kam tento dotaz položit..) mám dile…
luckavra
Před 4 lety
16
Darování nemovitosti
Dobrý den, Uvažujeme o darování domu z otce na syna. Co by obnášel takový převod? Co je k tomu pot…
elan12
Před 4 lety
12
Oprava: jímka na dešťovou vodu
Dobrý den, Mám plastovou samonosnou jímku na dešťovou vodu. Dnes jsem zjistil, že mám vyboulený…
kossakowski1980
Před 4 lety
3
Oplocení
Dobrý den, potřebujeme udělat uliční betonové oplocení s pojezdovou bránou a kolem domu ploty sloup…
alexandra123456
Před 4 lety
2
Poraďte prosím spotřebiče - deska - trouba - sušička
Sklokeramická deska - trouba - sušička Snad brzy se nám blíží čas stěhování a tak plánuju pořízení…
candat
Před 4 lety
4
Sprchový kout zděný nebo skleněný, co byste zvolili?
S manželem se přeme jaký udělat sprchový kout do koupely na chalupu. Já chci zděný že mi to přijde …
yip_man
Před 4 lety
1
2
46
Skleník svépomocí
Zdravím všechny zahrádkáře, Plánuji letos stavět skleník, a rad bych se do toho pustil svépomocí.…
jarin1
Před 4 lety
4
Závěsná skříňka do koupelny - styl komoda
Ahoj všichni, nemáte někdo v koupelně závěsnou skříňku ve stylu komody, ale ne ve spojení s umyvad…
vemira
Před 4 lety
2
Kam dát pračku?
Mám dvě varianty, kam umístit pračku a sušičku a nemůžu se rozhodnout. Budeme mít patrový domek se …
alitero
Před 4 lety
6
Jak čistit sedačku z imitace broušené kůže?
Zdravím všechny :-) Máme novou sedačku potaženou imitací broušené kůže (přesný název té látky si …
alitero
Před 4 lety
10
Zatepleni stropu
Dobry den, mam dotaz ohledne zatepleni stropu.Stavime dum a chci se zeptat zda muzeme strop zatepli…
zubr487
Před 4 lety
15
Sháním semena aksamitníku
Nemáte prosím někdo semena aksamitníku Strawberry Blonde prosím? Nebo popř. nevíte kde sehnat? Děku…
darette
Před 4 lety
1
Fasáda od Baumitu
Dobrý den,prosím nemá někdo světle žlutý nebo světle šedý baráček,nehodil by sem foto a jaký má ods…
verolka
Před 4 lety
1
Bělání anhydritu během vysychání - OK?
Dobrý den, je to už cca měsíc, co máme vylité podlahy anhydritem 3O MPa. Už delší dobu pozoruju, že…
kofejn
Před 4 lety
5
1
2
…
271
272
273
274
275
…