O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Výjimka - delka rizeni
Dobrý den, nejspíše nám o nějaký kousek nevyjde umístění domu na pozemek, tak abychom dodrželi 3,5m…
meggieg
Před 4 lety
5
Betonová podlaha a topení
Ahoj, hodne ctu ze nejlepsi kombinace je betonove podlahy a podlahoveho topeni. Chtel jsem se zepta…
zubr487
Před 4 lety
25
Eon přípojka
Hezký večer všem, chci se zeptat dělal tady někdo s Eon přípojku na elektriku? Jak dlouho ho trvá? …
mirca_l
Před 4 lety
4
Dan z nemovitosti mimostojící garáž
Zdravím, minulý rok jsme zkolaudovali RD dům + mimostojící garáž. Nyní řeším dan z nemovitosti …
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
ČEZ - tepelné čerp. - nižší tarif/noční proud
Zdravim, koupili jsme dum, kde jsme kotel vymenili za TČ. Dneska jsem vyrizovala prepis energii a c…
karel15
Před 4 lety
4
Vytápění schodiště do podkroví
Máte někdo vyhřívané schodiště do podkroví? Jak to máte provedeno? Budu mít všude podlahovku, ale s…
m_i_r_e_k
Před 4 lety
2
Dispozice interiérových dveří
Ahoj, přemýšlím nad posunutím dveří do spíže a v návaznosti na to nad změnou z normálních dveří do…
qeszi
Před 4 lety
14
Screenové rolety
máte někdo doma?
lzenkova
Před 4 lety
9
sponzor fóra
Stavební povolení snadno a rychle. Až o rok rychleji
Zdravím, pro ty co mě ještě nemají plné zuby jsem zase připravil video. Viděl jsem tu časté dotazy …
peking53
Před 4 lety
1
2
35
Prodlení s dokončením stavby - vyšší moc COVID
Chtěla bych se vás zeptat, zda někdo neřešíte podobný problém, kdy má firma zpoždění s předáním dom…
doog
Před 4 lety
25
Zelezo betonova zakladova deska na extrudovanem polystyrenu
ahoj potrebovala bych se zeptat, zda tohle nekdo ma.(=zatepleni jeste i pod zakladovou deskou) kol…
kofejn
Před 4 lety
21
Stavební povolení na plot
Zdravím, dočetl jsem se, že musí být stavební povolení pro stavbu plotu pokud pozemek hraničí s ve…
peju
Před 4 lety
5
Recenze firem, které stavěli v plzeňském kraji
Dobrý den, prosím ozvěte si mi vy, kteří jste stavěli v posledních letech v plzeňském kraji. Vaše z…
aalicek
Před 4 lety
1
Recenze staveních firem - Plzeňský kraj
Dobrý den, chtěla bych poprosit o recenze a vaše zkušenosti se stavbou rodinného domu. Chceme v ná…
aalicek
Před 4 lety
2
Opět ty kávovary
Otvírám aktuální téma, řeším koupi kávovaru. Prošla jsem přes kapslový Dolce Gusto (nevyhovoval nám…
laskovalenicka001
Před 4 lety
26
Vaše zkušeností s kuchyněmi z Ikei a sika?
Krásný den...prosím máte někdo zkušenosti s kuchyněmi od ikei a sika?Chtěli by jsme si nechat od je…
laskovalenicka001
Před 4 lety
13
Teplota krbové vložky a způsob skládání dřeva do topeniště
Jelikož jsou takové zimy a krbová vložka s výměníkem jede v plném proudu, bereme s otcem takovou di…
vladimir_sacha
Před 4 lety
12
Na co si dát pozor při výběru stmívatelného osvětlení? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, řeším osvětlení v bytě v paneláku. Potřebuji dvě přisazená stropní svítidla do předsíně,…
laskovalenicka001
Před 4 lety
16
Kožená sedačka. Máte zkušenost?
Ahojky,chceme si s přítelem koupit koženou sedačku.Jaké jsou vaše zkušenosti s ní?Pokud máte odkaz …
laskovalenicka001
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
99
Screenové rolety. Máte s nimi zkušenost?
Mohu se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s venkovními screenovými roletami? Plánujeme je při stavb…
mil789
Před 4 lety
4
Jakou značku izolace jste prosím použili?
Jakou značku izolace jste prosím použili? Naměřili nám střední radon. V projektu máme doporučený Gl…
mil789
Před 4 lety
12
Lity polystyren
Dobry vecer, ma nekdo prosim zkusenost s litym polystyrenem na podlahy, konkretne znackou Thermowhi…
marushkap
Před 4 lety
3
Navýšení základové desky garáže
Dobrý den, Při stavbě domu jsme neodhadli výšku samostatně stojící základové desky garáže oproti te…
peju
Před 4 lety
2
Vlhké obvodové zdi
Ahoj chci se zeptat, máme hotové omítky a vylite podlahy ( v říjnu). Dům, novostavbu, jsme začali v…
peju
Před 4 lety
9
Prkenné bednění na půdě novostavby
Ahoj stavebníci, v zimně se toho moc na stavbě nedá dělat, a proto bych se chtěl vrhnout na podlahu…
paja_a_daja
Před 4 lety
1
Betonové domy
Ahoj.Máte někdo zkušenost s betonovým domem? Docela nás tato technologie zaujala.
kofejn
Před 4 lety
10
Vymena typoveho projektu
Dobry den, Mate nekdo zkusenosti s vymenou celeho typoveho projektu? Vybrali jsme si pred pul roke…
norikakaa
Před 4 lety
11
Plynový kondenzační kotel vs elektrické podlahové vytápění
Ahoj, mám tady jeden takový evergreen ve vytápění :slight_smile: Otázka zní: plynový kondenzační k…
vladimir_sacha
Před 4 lety
23
Tepelné čerpadlo vs. topení plynem
Zdravím všechny, mám brouka v hlavě a rád bych se poradil..stavím novostavbu, nízkoenergetický dům…
s0t0
Před 4 lety
1
2
...
3
70
Tip na zedníky - jižní čechy
Dobrý den, nemáte někdo tip na zedníky z Tábora a blízkého okolí ? Děkuji Jakub
luczisha
Před 4 lety
2