O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Přístavba manželské ložnice
Ahoj všichni, nepomohl by nám, prosím, někdo s dispozicí přístavby, měla by to být manželská ložnic…
thea2b
Před 5 lety
2
Jiná rozteč pantů
Pořídili jsme si nové dveře do starých futer. Nové dveře jsou o 3 cm delší a mají jinou rozteč pant…
slabici
Před 5 lety
3
Plastová okna profil GENEO
Ahoj všem, hledám někoho kdo má osobní zkušenost s "novými" plastovými okny profilu geneo - plastov…
zivcakon
Před 5 lety
7
Rozvod- hypoteka
Bohužel se mi rozpadlo manželství a proto jsem nucena řešit, co s domem a hypotékou. S manželem jsm…
kackabis
Před 5 lety
1
2
44
STODOLA - přestavba na bydlení
Ahoj, hledala jsem podobné téma ale nenalezla tak otvírám nové... Přestavba stodoly na bydlení. …
luciekocur
Před 5 lety
8
Sadrové strojové omítky
Poptávám firmu nebo řemeslníky na sádrové strojové omítky. Prosím o typy, recenze,názory popřípadě…
moneta1
Před 5 lety
1
Připojení na sousedovu přípojku vodovodu
Řešíme vodovodní přípojku a jelikož máme vodovodní řád na druhé straně obecní cesty, tudíž bychom s…
caesar82
Před 5 lety
13
Weber SE00-SE4C
Máte prosím někdo fasádu v barevné kombinaci SE00-SE4C? Podělíte se o foto? Možno i zvlášť..
marta_kovar
Před 5 lety
2
sponzor fóra
Příkop
Dobrý den, nedávno jsme koupili RD. Nyní řešíme problém s chybějícím příkopem podél obecní cesty. …
evizna
Před 5 lety
2
Gabiony jako pohledová část k opěrné zdi ze ZB
Dobrý den, prosím o radu nebo vaši zkušenost. Máme postavenou opěrnou zeď ze ZB (délka 20 m, výška…
duge77
Před 5 lety
1
Projektová dokumentace k ohlášení RD
Ahoj, prosím o zkušenosti, kdo z Vás měl k projektu pro ohlášení stavby následující části projektu.…
puhelin
Před 5 lety
17
Kam na úřady
Moc prosím někdo ze stavebního úřadu kdo by mi poradil doladit podání dokumentace ? Nebo jen někdo…
puhelin
Před 5 lety
12
Lehčený beton a zděné příčky
Máte někdo zkušenost s lehčeným betonem a jeho dovoleným zatížením? Nikde na stránkách se nemůžu do…
kutilgabi
Před 5 lety
2
Vypínače a zásuvky
Zdravím vás stavitelé. Vybirame do baraku bile vypinace a zasuvky. Jake jste vybrali nebo mezi jaky…
ondtom36
Před 5 lety
12
Co je systém Clik-Clak a co odtok s přepadem?
Může mi někdo přiblížit co je systém clik clak a co odtok s přepadem? Jak to funguje, jak to vypadá…
jana_koresova
Před 5 lety
13
Cihličky v kuchyni, jaká je údržba?
Máte někdo prosím zkušenost s cihličkovým obkladem v kuchyni? Je údržba opravdu tak hrozná, hodně l…
malibra
Před 5 lety
6
Hledám klienty firmy Jiromont
Hledám klienty firmy Jiromont
cabadajovimah
Před 5 lety
10
Pohybové čidlo s relátkem
Potřebuji poradit nějaká pohybová čidla se spínáním relátkem ne elektronicky. Potřebuji zapojit aby…
lu112
Před 5 lety
1
Sedacky - dona-shop.cz
Dobry den, nemate nahodou niekto skusenosti s touto strankou. Zaujali ma tam sedacky, chcela by som…
simciatko1
Před 5 lety
1
Kde sehnat tyto nebo podobné talíře?
Ahojte, chtěla bych poradit, jestli někdo nevít, kde sehnat takovéto, nebo hodně podobné silnostěnn…
michaela_heczkova
Před 5 lety
8
Granitový bílý/černý/antracitový dřez nebo nerez
Dobrý den, potřebovala bych poradit, budeme trochu překopávat kuchyni. Nyní máme granitový dřez Bl…
zdenek_valek
Před 5 lety
9
Rekuperace - dotace
Dobrý den, máme hrubou stavbu domu a nyní se rozhodujeme zda udělat rekuperaci, případně aspoň pří…
martin_s
Před 5 lety
9
Pouze manžel zapsaný v katastru nemovitostí, problém?
Může to být problém do budoucna (např. rozvod), když je v katastru nemovitostí zapsaný pouze manžel…
romik67
Před 5 lety
1
2
42
Pratelné čalounění
Nevím jestli něco takového existuje. Chtěla bych čalounění/potah/podsedák na desku botníku a dřevěn…
prejeta_zaba
Před 5 lety
1
Fasáda v zimě
Zdravím, mám dotaz ohledně fasády. Zítra by měli přijet natáhnout fasádu. Buď zítra a nebo až na ja…
vendinkaa
Před 5 lety
7
Problém s vytápěním - projekt
Dobrý den, už si nevím rady, tak se zkusím zeptat tady. Nyní řeším s projektantem způsob vytápění. …
radim2015
Před 5 lety
5
Stará pěna kolem kolem oken
Dobrý den, koupili jsme dům a kolem některých vyměněných plastových oken (i dveří) je neopracovaná…
wpavel
Před 5 lety
3
Jídelní stůl Jysk LANGDAL
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s tímto stolem do kuchyně / jídelny? Jde mi o stabilitu, úd…
barmart
Před 5 lety
1
Expanzní nádoba
Po roce bydlení v novém domě jsme zjistili, že nám chybí expanzní nádoba u podlahového teplovodního…
zbranda
Před 5 lety
14
Garážová vrata DOCO Okna Macek zkušenost
Ahojte, nemáte někdo praktické zkušenosti s garážovými vraty od firmy Okna Macek? Jsou vrata značky…
doog
Před 5 lety
2
1
2
…
314
315
316
317
318
…