O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Výměna plynového kotle a převložkování komína
Zdravím, na jedné nemovitosti budu muset zřejmě už vyměnit starý atmosférický kotel za nový konden…
rudy1973
Před 2 lety
7
Sněhová fréza
Dobrý den, potřebuji poradit se sněhovou frézou, HECHT 9334sq. Vyskakuje mě 1 rychlost,jinak vše v …
pyramis
Před 2 lety
3
Jaký rozměr myčky vybrat?
Dobrý den, chtěli bychom si pořídit myčku na nádobí - asi nejlépe vestavnou. Máme novější kuch. lin…
jarin1
Před 2 lety
9
Geberit
Ahoj, čím se plní prostor mezi příčkou a obezděním geberitu (Ytong 5cm) známý mi radí, abych ten pr…
kofejn
Před 2 lety
4
Doporučení ČOV po zkušenostech
Zdravím, Můžete se podělit o zkušenosti s instalací ČOV? Jak funguje po čase, servis, spolehlivost…
jarin1
Před 2 lety
9
Minimální odestup stavby
Vyhláška č. 501/2006 Sb.: § 25 Vzájemné odstupy staveb: (2) Je-li mezi rodinnými domy volný prosto…
cbr600rr
Před 2 lety
4
Pracovní deska
Chci se zeptat na zkušenosti s pracovní deskou. Jedná se mi o umělý kámen X kompaktní laminát. Pros…
mahonia
Před 2 lety
3
Příprava rekuperace bez projektu
Zdravím Vás, jsem tu nový a rád bych poprosil, pokud by mi někdo se zkušeností mohl říct, zda je …
zubr487
Před 2 lety
13
sponzor fóra
Montovaný dom svojpomocne
Dobrý deň, chcel by som otvoriť tému "montovaný drevodom svojpomocne". Postavil si niekto sám mon…
montovany_dum
Před 2 lety
1
Tepelné čerpadlo IVT země-voda
Dobrý den, máme v novostavbě t.č. IVT země voda a jednotku máme v garáži. Brutálně nám duní a rez…
ventilatory
Před 2 měsíci
1
2
43
Digestoř a odvod par
Dobrý den , potřebuji prosím poradit ,jak jste řešily odvod par od digestoře . Digestoř bude na obv…
pyramis
Před 2 lety
3
Elektrokotel/čerpadlo
Zdravím, a mám prosbu. Smí se změnit systém vytápění - konrétně, když máme v projektu schválené tep…
zubr487
Před 2 lety
8
Renovace starých dveří a zárubní - jak odstranit nalepené ozdobné lišty?
Zdravím, budeme renovovat cca 100 let staré dřevěné zárubně a dveře a jelikož už byly renovovány př…
david_morcinek
Před 2 lety
3
Regulace podlahového topení - manual vs. elektro
Vím, že je to tady dost opakované téma, ale bohužel jsem nenašla odpověď na to, co potřebuji. Staví…
zubr487
Před 2 lety
15
Solární panely napájecí klimu na chlazení i topení.
Starší dvoupatrový domek. Vytápění i ohřev teplé vody kondenzačním kotlem, zatím chci ponechat. Uva…
jirka766
Před 2 lety
6
Betonováni základové spáry
Dobrý den firma nám chce zítra udělat výkopy a v pátek zalít základové spáry betonem. Jde o to, že …
franti_p
Před 2 lety
15
Kolektor na zahradě a stromy
Ahoj lidi, vy kdo máte Tepelné čerpadlo země voda s kolektorem na zahradě, povíte mi prosím, zda js…
t_ivan1988
Před 2 lety
1
Větrací systém Aereco - náklady na vytápění
Plánujeme drevostavbu, ve které by měl být instalován systém větrání Aereco, reagující na vlhkost. …
nikolavlacinova
Před 2 lety
4
Koupě pozemku patřící zemřelé osobě
Zdravím, chtěl bych odkoupit prázdný pozemek, který je vedle jedné z našich nemovitostí. Po prostud…
m_i_r_e_k
Před 2 lety
4
Dotace na fotovolty
Zdravím, nemáte prosím někdo zkušenost se získáním dotace na pořízení fotovoltů? Narazila jsem na s…
masakol
Před 2 lety
1
Ekozahradnidomek.cz zkušenosti
Ahojte, hledám na netu zahradni dřevěné domky. Nelíběj se mi úplně tak ty klasický chatičkový, ape …
candat
Před 8 měsíci
13
Změna územního plánu - co dělat v mezičase
Ahoj, aktuálně čekáme u 2 pozemku od rodičů na změnu územního plánu. Bohužel u jednoho čekáme už ro…
skunkos
Před 2 lety
2
Z čeho stavět - Ytong vs jiný materiál?
Dobrý den, mohu poprosit o názor kdo má zkušenosti se stavbou z Ytongu, jak jste spokojeni? Přemýš…
zubr487
Před 2 lety
28
Sedačka Nejči potah Carabu 164
Zdravím, prosím nemá tu někdo nějakou novější sedačku z Nejči potah Carabu 164? Vybíráme potah nové…
hadeline
Před 2 lety
1
Základy a nezamrzná hloubka během stavby
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenosti se stavbou domu a tím, že v podstatě, dokud se neuděl…
zateplovak
Před 2 lety
15
Zateplení podkroví
Zdraví, předěláváme podkroví a nevím, jak zateplit štít navazující na zateplenou šikmou střechu. Ši…
pyramis
Před 2 lety
28
Komín Garáž
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaký dát komín na garáž. Budu tam mít "Petry", takže průměr tak…
raziel628
Před 2 lety
3
Obklady do kouplny
Dobrý den , nemůžeme se s manželem dohodnout na barvě obkladů. máme malou koupelnu v podkroví. před…
dopcom
Před 2 lety
9
Čím to?
dobrý den, nevíte nhodou co tohle mohlo způsobit? najednou jsem si vsimla ze se tohle stalo. Nezava…
hana_jandova
Před 2 lety
10
Cena práce za kuchyň 2023
Jakou cenu za práci při výrobě kuchyně na míru vám naúčtoval truhlář? Je částka 90000,- Kč přijatel…
michal_rybar
Před 2 lety
1
2
36
1
2
…
100
101
102
103