O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Montaz stavebniho pouzdra
Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak je to s montazi stavebniho pouzra urceneho do pricky sdk. mame m…
hu1
Před 3 lety
4
Sprchová baterie a hlavice
Prosím o doporučení sprchové baterie do zděného sprchového koutu. Děkuji.
galvac
Před 3 lety
1
Příprava na lepený vinyl. Brousit anhydrit a nivelovat nebo ne?
Máme krásně rovný anhydrit. Někdo nám říká, že už se na to dá pokládat, jiný zase říká, že se to vž…
catle
Před 3 lety
10
Varování před FVE firmou Vaniš_Krupka_Ústecký kraj
Důrazně tímto varuji veškeré zájemce o vybudování FVE v Ústeckém kraji před firmou Milan Vaniš z Kr…
janle57
Před 3 lety
1
Zafrezovani stavebniho pouzdra do betonu
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda už někdo řešil zafrezovani stavebního pouzdra do betonu. Čelime t…
ko_taz
Před 3 lety
2
Umyvadlo na desce nebo součástí skříňky?
Ahoj, ve fotoblogu častěji vídám umyvadlo, které je přímo na desce nebo na koupelnové skříňce. Já …
galvac
Před 3 lety
24
Fotovoltaika, úspora nebo provar?
Jekokož fotovoltaiku máme a jsme sami zvědaví jestli to bude úspora nebo provar tak pokud by byl zá…
pyramis
Před 1 rokem
1
2
...
...
3
4
105
Jaký povrch musí mít parkovací stání?
V projektu mám pro parkování dlažbu, ale dochází peníze a navíc nejsem nyní, kousek před dokončením…
pyramis
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Kanalizace
Dobrý den, prosím o radu. Máme nezasíťovaný pozemek na konci vesnice. Kam nevede voda ani kanalizac…
panlorenc
Před 3 lety
13
Rozmnožení kavylu
Mám všude plno malých vysetých kavylů, ráda bych je zachovala a na jaře přesadila na jiný záhon, po…
majak78
Před 3 lety
3
Základové pásy - schodiště
Dobrý den, v projektu domu máme dvouramenné schodiště s podestou, v projektu domu máme základové pá…
samot07
Před 3 lety
4
Vinyl click pod těžkým nábytkem?
Firma nám bude dělat podlahu - všude od zdi ke zdi. Clickový vinyl by neměl být umístěn pod nábytke…
honzik75
Před 3 lety
5
Lepení soklových (XPS, perimetr) desek
Dobrý den, budu zateplovat sokl. Výška je 90 cm z toho asi na 65 cm je navařena Hydroizolace - asfa…
cast
Před 4 měsíci
9
Lze umistit schodiste?
Zdravim planuji schodiste do budouciho podkrovniho pokoje a zajimalo by me jestli je dostacujici de…
jiri_1477
Před 3 lety
6
Stavební pouzdro
Zdravím, potřebuji objednat obložkové zárubně ještě před začátkem stavby a řeším jak vyplnit zaměřo…
oskar83
Před 3 lety
3
Vstup ze zádveří do obývacího pokoje
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda tu někdo máte projekt domku, kde je ze zádveří vstup do obývac…
ko_taz
Před 3 lety
17
Lavice u krbu
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zdali někdo zdejší realizoval kamennou lavici u krbu. Naše představa…
vladimir_sacha
Před 3 lety
2
Svody dešťové kanalizace
RD 144m střecha, 25m pergola, 30m garaz + 50m zpevněné plochy. Ze střechy + pergoly 2x svod dešťové…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
1
2
...
3
81
Stavební firma - Jihomoravský kraj
Krásný den všem, můžete mi doporučit stavební firmu z Jihomoravského kraje na stavbu zděného rodi…
znevrly
Před 3 lety
7
Ermes Aurelia Vintage+
Dobrý den všem! Nemůžu vůbec sehnat jednu dlažbu/obklad. Je to kolekce asi roku 2017/18. Viděla jse…
uliana_a
Před 3 lety
1
Finkis
Zdravím,nemá někdo zkušenosti s touto firmou na fotovoltaickou elektrárnu? Díky
radka228
Před 3 lety
1
Obklady Elastolith na obložení krbu
Zdravím, s manželem jsme se zakoukali do obkladovych pásků Elastolith a chtěli bychom s nimi oblozi…
lucyje89
Před 3 lety
1
Kabely k panelům fotovoltaniky a souběh s UTP
Ahoj, stavím dům a chtěl bych si na střechu udělat prostup na budoucí fotovoltaniku a zároveň tam p…
pitrispe
Před 3 lety
1
Vrt pro tepelné čerpadlo - pokles injektáže
Dobrý den, nechali jsme si vyvrtat vrt pro tepelné čerpadlo pro novostavbu rodinného domu. Hloubka …
pyramis
Před 2 lety
6
Vestavne elektricke zasuvky v kuchyni
Zdravim! Uvazuju o vyklopnych el.zasuvkach do pracovni desky, v podstate v cele kuchyni, zajimali b…
ladymartina
Před 3 lety
7
Základovka bez stavebního povolení
Zdravím, minulý týden jsme dali žádost na stavební povolení, paní nám řekla že máme vše potřebné a…
lucy97
Před 3 lety
12
Vstup na terasu HS portálu
Dobrý den, jdu si pro radu, aktuálně řešíme výběr oken a dolaďování detailů a nemůžeme se rozhodno…
puhelin
Před 3 lety
14
Kam dat varnou desku
Dobry den, prosim o nazor jaka varianta kuchyne je lepsi? Budu rada za vase nazory/postrehy. Nemuzu…
radim2015
Před 3 lety
16
Tepelné čerpadlo ohřev TUV v létě
Zdravím, mám dělený systém TČ vzduch/voda s bojlerem na TUV zvlášť (Dražice). Má smysl dokupovat k …
satino
Před 3 lety
17
Podlahové lišty na kabel
Může mi někdo říct jak se montují podlahové lišty na kabel? Proč mi máme takovou smůlu na řemeslník…
jarin1
Před 3 lety
3
1
2
…
113
114
115
116
117
…