O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Možná stavba domu na zahradě rodičů
Dobrý den, můžu se zeptat na názor a zkušenost, Vás, kteří jste stavěli na vlastní zahradě? Dle p…
andyova
Před 3 lety
13
Projekt krovu pro budoucí podkroví
dobrý den dnes jsem si nechal udělat projekt pro budoucí obytné podkroví a zajímalo by mě jestli ro…
panlorenc
Před 3 lety
5
Odvzdusneni radiatoru v novostavbe
Dobry den Predem se omlouvam za asi hloupy dotaz, ale poradil by nekdo jak odvzdusnit radiatory v n…
edison101
Před 3 lety
10
Půda - úložný prostor - sedlová střecha
Ahoj, mám prosbu - neměl byste někdo fotky půdy v sedlové střeše u přízemního domu, kterou využívá…
dvehrdlicky
Před 2 lety
15
Antracitové okna - různé odstíny?
Hezký den, aktuálně doma řeším jakou zvolit barvu oken. Budeme mít černou střechu. Líbí se nám svět…
veronique89
Před 3 lety
1
Zápis do katastru / podmínky hypotéky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na naší podmínku v hypotéce, kdy do 24 měsíců od ukončení čerpání …
milanq
Před 3 lety
5
Chodník okolo domu k terase. Máte ho a využijete ho?
Ještě jsme v domě nebydleli, teprve stavíme a tak nevím, jestli ho využijeme. Před domem budeme mí…
andik.cz
Před 8 měsíci
26
Nárok spoluvlastníka
Dobrý den, potřebuji radu. Nějaká firma mamce napsala, že jako spoluvlastník podílu na pozemku (kde…
guteman
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Projekt EUROLINE
Zdravím, jsem tu nová. Ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenosti s projektem EUROLINE. a st…
lencus
Před 2 měsíci
8
Jak velkou máte terasu? Jste spokojeni?
Přemýšlím o velikosti terasy. Na pozemku 800m2, stavíme dům (140m2), zadní část zahrady je cca 40…
blooddrunk
Před 3 lety
1
2
33
Hluk od sousedů - akustické desky na strop
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně akustických desek na strop. Bydlíme v prvním patře, nad námi m…
iriu
Před 3 lety
6
Přístavba ke kolně. Je třeba ohlášení?
Zdravím, můžete mi prosím poradit? Plánuji na zahradě posunout kolnu a případně k ní něco přistavět…
milanq
Před 3 lety
7
Difuzně otevřená dřevostavba - skladba stěny
Stavíme dřevostavbu - zahradní domek, difuzně otevřenou dřevostavbu, jakou použít parozábranu do in…
zubr487
Před 3 lety
3
Jak správně vytápět?
Dobrý den. Dokázal by mi někdo poradit, jak správně topit, respektive nastavit topení. Novostavba, …
zubr487
Před 3 lety
14
Firma BHT tepelná čerpadla
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto firmou?
paskal11
Před 3 lety
1
Somfy tahoma a podlahové vytápění
Ahoj, Máme v RD somfy tahomu a využíváme ji k ovládání venkovních žaluzií a garážových vrat. Nikde…
genehawkins
Před 1 rokem
7
Kvalitní kuchyň za rozumnou cenu
Ahojte, jsem tady nová. Co říkáte na kuchyně od Poláků na míru? Vzhledem k světovým podmínkám se …
puhelin
Před 3 lety
25
Bojler - Spotřeba?
Dobrý den. Snažím se dopátrat jaká spotřeba by měla být normální pro ohřev TUV. Spotřebuji denně cc…
mrquestion
Před 3 lety
9
Půdorys bungalovu
Zdravím, tady je náš nástřel půdorysu plánovaného domečku. 😊 Budeme rádi za rady, tipy, přecejen, k…
maty56
Před 3 lety
13
Postup při darování pozemku, vyplácení příbuzných, přepis atd
Dobrý den, četla jsem si několik diskuzí a článků na netu a ve výsledku jsem víc a víc zmatená. Pro…
jzouf
Před 3 lety
14
Správné zavěšení sádrokartonových podhledů
Zdravím. Firma, která mi dělal sádrokartonové podhledy postupovala systémem, že na stropní trámy na…
jarin1
Před 3 lety
5
Nový dům a stávající přípojka na dešťovou kanalizaci
Dobrý den, prosím Vás potřeboval bych poradit. Mám pozemek, kde stál starý dům, který byl zdemolov…
panlorenc
Před 3 lety
7
Obklady z Baumaxu Mos Hit Gris
Zdravím, není někdo kdo by si z Vás dal do koupelny tyhle obklady? Pokud ano, tak Vás moooc prosím …
sarkapolodnova
Před 3 lety
1
Prostor kolem podzednice
Dobrý den, mám dotaz ohledně prostoru kolem podzednice, čím ho nejlépe vyplnit? - zazdít ( aktuálně…
jarin1
Před 3 lety
4
Euroline 1280
Zdravím, nemáte náhodou někdo dům podle projektu od Euroline - Euroline 1280? Děkuji
delariva
Před 3 lety
1
Dispozice obývacího pokoje
Ahoj, chtěl bych poprosit o radu ohledně rozmístění nábytku v obývacím pokoji. Jsme ve fázi výstavb…
radim2015
Před 3 lety
27
Nůžky na živý plot - ptačí zob
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, máme přes 3 roky ptačí zob cca 60m dlouhý, a už přišlo na to, že …
spells
Před 3 lety
1
Který beton je levnější?
Zdravím všechny, potřebovala bych poradit s betonem. Potřebuji ho jen 2m3. Auto z betonárky jen dop…
xkarlos
Před 3 lety
13
Ohřev vody - Spotřeba plynu
Dobry den, jaka je vase denni spotreba plynu v m3 jenom za ohrev vody? Mame doma plynovy kondenz…
mrquestion
Před 3 lety
1
2
...
3
74
Drevene akusticke panely
Mate nekdo doma drevene akusticke panely jako obklad? Odkud? nejake za rozumnou cenu:slight_smile:
kofejn
Před 2 lety
12
1
2
…
115
116
117
118
119
…