O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Schodiště
Zdravím, koupili jsme starý domek a je v něm dřevěné schodiště do podkroví. Chceme ho udělat betono…
jirkafo
Před 3 lety
17
Firma: stavba na klíč
Prosím o doporučení firmy, která by nám postavila dům na klíč. Klasický zděný dům, bungalov. S ký…
dusli
Před 3 lety
4
Rozpočet stavba na klíč v současné době
Mili stavebnici a stavitelé, potřebovala bych poradit, nasdilet vaše zkušenosti se stavbou na klíč.…
martin_s
Před 3 lety
1
2
38
Přestavba rekreační chaty do 25 m bez povolení a ohlášky
Dobrý den, vlastním rekreační chatu 5 m x 4,7 m. Jen jedno podlaží, dřevěná, bez sklepa. Stavba je …
katty12345
Před 3 lety
4
Plovoucka pod kuch.linku?
V bytě 2kk,novostavba,uvažujeme o položení vodeodolne plovoucky v kuchynobyvaku,jde o místnost cca …
skunkos
Před 3 lety
1
2
35
Kdy řešit projektanta?
Mám pozemek, vybraný typový projekt, promyšlené změny (přidání vstupních dveří, připojení garáže). …
calumka
Před 3 lety
15
Plot pohledovy beton
Ahoj, plánujeme plot z pohledového betonu (něco jako na obrázku) s použitím systémového bednění. Cc…
pitrispe
Před 3 lety
1
Možná stavba domu na zahradě rodičů
Dobrý den, můžu se zeptat na názor a zkušenost, Vás, kteří jste stavěli na vlastní zahradě? Dle p…
andyova
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Projekt krovu pro budoucí podkroví
dobrý den dnes jsem si nechal udělat projekt pro budoucí obytné podkroví a zajímalo by mě jestli ro…
panlorenc
Před 3 lety
5
Odvzdusneni radiatoru v novostavbe
Dobry den Predem se omlouvam za asi hloupy dotaz, ale poradil by nekdo jak odvzdusnit radiatory v n…
edison101
Před 3 lety
10
Půda - úložný prostor - sedlová střecha
Ahoj, mám prosbu - neměl byste někdo fotky půdy v sedlové střeše u přízemního domu, kterou využívá…
dvehrdlicky
Před 2 lety
15
Antracitové okna - různé odstíny?
Hezký den, aktuálně doma řeším jakou zvolit barvu oken. Budeme mít černou střechu. Líbí se nám svět…
veronique89
Před 3 lety
1
Zápis do katastru / podmínky hypotéky
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na naší podmínku v hypotéce, kdy do 24 měsíců od ukončení čerpání …
milanq
Před 3 lety
5
Chodník okolo domu k terase. Máte ho a využijete ho?
Ještě jsme v domě nebydleli, teprve stavíme a tak nevím, jestli ho využijeme. Před domem budeme mí…
andik.cz
Před 9 měsíci
26
Nárok spoluvlastníka
Dobrý den, potřebuji radu. Nějaká firma mamce napsala, že jako spoluvlastník podílu na pozemku (kde…
guteman
Před 3 lety
13
Projekt EUROLINE
Zdravím, jsem tu nová. Ráda bych se zeptala jestli máte někdo zkušenosti s projektem EUROLINE. a st…
lencus
Před 2 měsíci
8
Jak velkou máte terasu? Jste spokojeni?
Přemýšlím o velikosti terasy. Na pozemku 800m2, stavíme dům (140m2), zadní část zahrady je cca 40…
blooddrunk
Před 3 lety
1
2
33
Hluk od sousedů - akustické desky na strop
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně akustických desek na strop. Bydlíme v prvním patře, nad námi m…
iriu
Před 3 lety
6
Přístavba ke kolně. Je třeba ohlášení?
Zdravím, můžete mi prosím poradit? Plánuji na zahradě posunout kolnu a případně k ní něco přistavět…
milanq
Před 3 lety
7
Difuzně otevřená dřevostavba - skladba stěny
Stavíme dřevostavbu - zahradní domek, difuzně otevřenou dřevostavbu, jakou použít parozábranu do in…
zubr487
Před 3 lety
3
Jak správně vytápět?
Dobrý den. Dokázal by mi někdo poradit, jak správně topit, respektive nastavit topení. Novostavba, …
zubr487
Před 3 lety
14
Firma BHT tepelná čerpadla
Ahoj, máte někdo zkušenosti s touto firmou?
paskal11
Před 3 lety
1
Somfy tahoma a podlahové vytápění
Ahoj, Máme v RD somfy tahomu a využíváme ji k ovládání venkovních žaluzií a garážových vrat. Nikde…
genehawkins
Před 1 rokem
7
Kvalitní kuchyň za rozumnou cenu
Ahojte, jsem tady nová. Co říkáte na kuchyně od Poláků na míru? Vzhledem k světovým podmínkám se …
puhelin
Před 3 lety
25
Bojler - Spotřeba?
Dobrý den. Snažím se dopátrat jaká spotřeba by měla být normální pro ohřev TUV. Spotřebuji denně cc…
mrquestion
Před 3 lety
9
Půdorys bungalovu
Zdravím, tady je náš nástřel půdorysu plánovaného domečku. 😊 Budeme rádi za rady, tipy, přecejen, k…
maty56
Před 3 lety
13
Postup při darování pozemku, vyplácení příbuzných, přepis atd
Dobrý den, četla jsem si několik diskuzí a článků na netu a ve výsledku jsem víc a víc zmatená. Pro…
jzouf
Před 3 lety
14
Správné zavěšení sádrokartonových podhledů
Zdravím. Firma, která mi dělal sádrokartonové podhledy postupovala systémem, že na stropní trámy na…
jarin1
Před 3 lety
5
Nový dům a stávající přípojka na dešťovou kanalizaci
Dobrý den, prosím Vás potřeboval bych poradit. Mám pozemek, kde stál starý dům, který byl zdemolov…
panlorenc
Před 3 lety
7
Obklady z Baumaxu Mos Hit Gris
Zdravím, není někdo kdo by si z Vás dal do koupelny tyhle obklady? Pokud ano, tak Vás moooc prosím …
sarkapolodnova
Před 3 lety
1
1
2
…
115
116
117
118
119
…