O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Detektory kouře - kde všude je mít instalované?
Kuchyně je jasná, tam to snad dokonce být musí. Co ale třeba koupelny, tam jsou často spotřebiče (…
jenye
Před 3 lety
5
Betonové podlahy ve sklepech
Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně podlah ve sklepě. Mám kompletně podsklepený dům, kde jsou …
petrkunc132
Před 3 lety
4
Přístřešek pro 2 auta a jeho napojení na barák
Zdravím stavebnici. Jsme v procesu hrubé stavby. Nyní se pokrývá střecha. Máme u baráku do budoucn…
puhelin
Před 3 lety
6
Propad pudy u destove jimky co s tim?
Dobry den, potreboval bych radu zkusenejsich jak postupovat. Mame dum, ktery byl dokoncen na zacatk…
martin18896
Před 3 lety
19
Rekuperace projekt - rada
Ahoj stavebnicí. Řešíme teďka s jednou firmou projekt rekuperace do novostavby. (Dům ještě nestojí.…
kofejn
Před 3 lety
17
Názor na dizpozičný návrh
Dobrý deň, Máme skoro dokončený dispozičný návrh na drevostavbu bungalovu. Ocenili by sme pripomie…
kkarell
Před 3 lety
14
Venkovní žaluzie Climax
Dobrý den, prosím o radu.Mám venkovní žaluzie Climax na ruční ovládání a potřebuji vyndat pojezdové…
emila22
Před 3 lety
1
Upořádání návrh Bungalov 4kk + garáž
Ahoj, s přítelkyní řešíme projekt bungalovu 4kk + garáž na rovinatém pozemku, kde může být maximá…
maty56
Před 3 lety
21
sponzor fóra
Bungalov x patro
Ahoj přátelé. Máme pozemek 18 x 28m a máme obrovské dilema, jaký typ domu vlastně chceme :slight_sm…
maanna
Před 3 lety
1
2
37
Smlouva o výstavbě a zvýšení ceny
Dobrý den, máme od 06/21 podepsanou smlouvu s fa Atrium ohledně výstavby domu. Ve smlouvě je uveden…
horst_fuchs
Před 2 lety
22
Kontakty na geodeta Pavla Dormana a inženýrského zeměřiče Ing. Odřicha Mikuleckého
Neznáte náhodou na aspoň jednoho kontakt? Chci je oslovit s jejich prací z minulosti, aby mi udělal…
hankade
Před 3 lety
2
Pronájem bytu a "přepsání" energií na sebe...? (jak dlouho smlouva, penalizace?)
Hodlám si pronajmout byt. Někteří majitelé chtějí aby byly poplatky "přepsány" na vás (případně ne …
m_i_r_e_k
Před 3 lety
5
Okna Alux DB 704
Zdravím přátelé, Měl by někdo fotku oken/dveří/vrat v odstínu Alux DB 704? Budeme mít černou střec…
libornovotny
Před 1 měsícem
20
Internetové připojení - vesnice
Zdravím, chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti s internetem od o2 nebo vodafone na menších obcí…
apostol
Před 3 lety
14
Vápencová dlažba na podlahové topeni
Dobry den, Nemáte zkusenosti s kamennou dlazbou v interiéru? Mame plynové topení, v přízemí podlah…
roman_
Před 10 měsíci
14
Dřevěná okna - sibiřský modřín - černý flek
Dobrý den, máme cca 3 týdny instalovaná dřevěná okna ze sibiřského modřínu a na rámu jednoho okna s…
michalso
Před 3 lety
1
Povleceni Sinsay zkusenost
Prosim, jakou mate zkusenost s kvalitou povleceni z obchodu Sinsay? Ceny jsou privezive a ma byt 10…
marta_kovar
Před 3 lety
7
Zateplení SDK podhledu a elektrika. Jak to vyřešit?
Stavební firma navrhuje položit kabely (pro světla, čidla, kamery, PC sítě...) na SDK podhledy a na…
yesman
Před 3 lety
23
Rekonstrukce/demolice
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li máte někdo zkušenosti s podobným plánem jako máme my. Si…
puhelin
Před 3 lety
13
Oplocení mimo územní plán
Dobry den. Má někdo vlastní zkušenost ? Oplotili jsme si asi 2tis. metrů čtverečných travního poros…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
2
Kácení stromů
Zdravím všechny, četla jsem starou diskuzi, ale myslím že je nový zákon. Takže se ptám - pozemek k…
hankade
Před 2 lety
1
2
32
Záhon na severní straně
Dobrý den, mám nevzužitou část, kde bych chtěl udělat malý záhon. Nehledam okrasne veci, ale spis b…
ufin22
Před 3 lety
5
Zaházení drážek po vodařovi a elektro instalaci.
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jaký způsob je podle váš nejlepší k vyplnění drážek a vodních trub…
yesman
Před 3 lety
5
Výpočet TZ
Dobrý den mohu se tu zeptat nějaké dobré duše na přibližný výpočet TZ RD alespoň "by očko" ? Našel …
zubr487
Před 3 lety
9
Přípojka WC na pozemku souseda
Pěkný den všem, prosím o zkušenosti. Před necelým rokem jsme koupili starší dům k rekonstrukci. Te…
rhoda
Před 3 lety
8
Rekuperace - uhlíkový filtr. Omezí znatelně pachy z venku?
Něco mi říká, že ten uhlíkový filtr bude fungovat jen částečně, ale pachy z venku beztak půjdou do …
ventilatory
Před 3 lety
2
Rekuperace - odtah z WC mísy. Máte to? Je to k něčemu?
Pořizuji rekuperaci a firma mi nabízí tuhle možnost. Nějak nevím, jak se k tomu postavit. Investice…
edcbubu
Před 2 lety
1
2
52
WEBER HN3B, HN3C
Dobrý den! Nemáte, prosím, někdo fasádu WEBER HN3B nebo HN3C? Za foto budu moc ráda. Děkuji 😊
paullinka
Před 3 lety
1
Čím čistíte supermat?
Poraďte prosím, čím snadno vyčistit skvrny na kuchyňských dvířkách v supermatu. Mám lamino Egger Pe…
renatka_k
Před 3 lety
3
Cena kompletních základů 80m2 pro RD na klíč
Ahoj všichni, chtěl bych tu načerpat "pozitivní" energii ohledně současných cen stavebních materiál…
robohej
Před 3 lety
7
1
2
…
126
127
128
129
130
…