O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Nástroje
Všechny nástroje
Seznam úkolů
Stavební deník
Rozpočet
Poptávač
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Bungalov 5+kk
ahoj, chtěl bych se zeptat co říkáte na mnou navržené uspořádání bungalovu s dispozicí 5kk. Děkuji …
tulda27
Před 3 lety
15
Příjezdová cesta - obec chce asfalt, světla,chodníky
Ahoj, Mám menší dotaz, chceme stavět a město vytvořilo územní studii, kudy má vést cesta a jak bud…
alea1
Před 3 lety
28
Potřebuji stavební povolení na tyto změny?
Dobrý den, potřebuji radu. Koupili jsme starší Rd. Záchod máme na chodbě rádi by jsme si přidali wc…
zuzik1232
Před 3 lety
5
Schodiště nemáte nápad
Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli nemáte někdo dobrý nápad jak oddělit patro. Bydlíme v RD ješ…
kofejn
Před 3 lety
2
Schody k domu
Ahoj, hledám delší dobu informaci ohledně toho, zda se schody u domu berou jako součást domu nebo n…
milanq
Před 3 lety
2
Převod nemovitosti & výmaz věcného břemene
Ahoj, v příštím týdnu budu řešit: darovací smlouvou se na mě převede dům od rodičů ( vlastnik pouz…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Quick Step - Alpha vinyl
Zdravím, Právě vybíráme podlahu a na toulkách po různých showroomech jsme narazili na produkt od qu…
jt123
Před 3 lety
2
Venkovní žaluzie na malých oknech v koupelnách a technické místnosti?
Říkám si, má to smysl? Tahle malá okna jsou víceméně na sever. Zatemňovat nebudu, naopak tam budu r…
evita_ij
Před 3 lety
20
sponzor fóra
Hornbach - kvalita?
Hezký den prosím o radu v Hornbachu se mi líbily obkladaky co napodobují mramor.a stejně tak dřevěn…
honzik75
Před 3 lety
4
Dub Halifax bílý
Ahoj, chtěla bych kuchyň spodní skříňky bílý lesk, pracovní deska a za deskou na stěně dub Halifax …
mterezkam
Před 3 lety
1
Quick Step - Dub bavlna béžový
Dobrý den, máte někdo lepený vinyl od QS v dekoru dub bavlna béžový? Prosím o fotky jak vypadá polo…
mterezkam
Před 3 lety
1
Problém se stavebním povolením
Dobrý den, neustále se nám komplikuje stavební povolení. Na SÚ chtěli několikrát doplňovat další a …
lintea
Před 3 lety
18
Spojení PP-R potrubí s potrubím pro podlahové topení
lze spojovat ppr potrubí pro rozvod pitné vody v domě s potrubím pro podlahové topení? Napadla mě m…
svepomocnik_honza
Před 3 lety
4
Tepelné čerpadlo do paneláku
sem úplný laik v oblasti TČ a potřeboval bych poradit. Chci nahradit současný plynový kotel (vytápě…
nuonuon
Před 3 lety
27
Vyjmutí příjezdové cesty z půdního fondu
Dobrý den, prosím o radu. Koupili jsme před 4 lety dům, nyní cca 10 let starý. K domu vede cesta v…
marta_kovar
Před 3 lety
7
Dveře Perito
Dobrý den, máte někdo plastové vchodové dveře značky Perito, konkrétně z řady Entry modely "Salma",…
jowana
Před 2 lety
12
Jak postavit atiku nad pozednici
Zdravim. Stavim garaz s rovnou střechou 2.5° nosne zdivo porfix 250. Projektant mi nakreslil dat n…
puhelin
Před 3 lety
2
Tatrovka 6m3 ornice za 4200kc, je to dobrá cena?
Je to včetně dopravy 1200kc. Jsou v ní občas nějaké kořínky. Beru 10 tatrovek, jinak by chtěli více.
jose10r
Před 3 lety
20
Vlhkost podlahy
Zdravím stavebnici, již od října mám vylitý anhydrit na teplovodní podlahové topení kdy jsem začal …
johnny144
Před 3 lety
1
Zlaté baterie Rea a Mexen popř. jiné značky
Dobrý den, má někdo prosím baterie ve ZLATÉ barvě od značky Rea, Mexen nebo jiné značky? Můžete se …
lokomotiva13
Před 3 lety
1
Senesi kuchyně-doporučili byste?
Ahoj má někdo z vás kuchyni od Senesi a jste spokojeni s kvalitou provedení a materiálu? popř. kte…
stavitel2
Před 3 lety
1
Krbová vložka se zadním přikládáním
Prosím jestli poradíte jaký typ krbové vložky je vhodný pro přízemní dům 3+1. Nechci aby přetápěl,a…
nuonuon
Před 2 lety
12
Křivka u čerpadla NIBE
Dobry den, mame v novostavbe cerpadlo voda vzduch od Nibe. Nastavili nam vychozi krivku nekde na ur…
petr86
Před 3 lety
10
Mráz a ovocné stromy
Zahradkari, poradte. Mame krasne vykvetle merunky a broskve a o vikendu ma byt u nas -7. Co s tim? …
edison101
Před 3 lety
3
Botanický odborník - bobkovišeň
Zdravím, dokázal by mi prosím někdo poradit, na základě přiložené fotky (nevím zda to bude vůbec mo…
lukaspokorny14
Před 3 lety
1
Korková podlaha
Dobrý den poradíte mi prosím,kdo mátse zkušenosti s korkovou podlahou.Chci ji dát do celého přízemí…
zubr487
Před 3 lety
3
Jakou drť do zahrádky?
Ahoj zahradníci, právě vybírám co dát na zahrádku za kámen, drť či oblázky, ale nemůžu se rozhodnou…
kossakowski1980
Před 3 lety
4
Vsak z retenční nádrže
Dobrý den, mám retenční nádrž na dešťovou vodu s přepadem a stavitelství mě chce dát do vsaku cihlo…
sokil
Před 3 lety
4
Slunecnik
Prosím, doporučte mi opravdu betelny kvalitní slunecnik na terasu, který vydrží a máte s ním zkušen…
suchos
Před 3 lety
4
Bazénový lem (dlažba)
Jaký bazénový lem máte? :wink:
skvorl
Před 3 lety
1
1
2
…
133