O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Podomítková baterie do sprchy Novaservis
Máte prosím někdo ve sprše podomítkovvou baterii od Novaservis? Jde mi o to jestli se dá dostat i p…
luciekocur
Před 3 lety
5
Sklep v obýváku
Zdravím nemáte někdo zkušenosti se stavbou vinného sklepa v obýváku? Viz foto
doog
Před 3 lety
9
Stavební dozor - doporučení Hradec Kralove, Jičín
Ahoj, máte prosím někdo doporučení na stavební dozor pro stavbu svépomocí? Okolí Hradce Králové a J…
calumka
Před 3 lety
1
Minerální vata
Dobrý den, stane se něco minerální vatě, když pod ní nebude ještě parotěs, ale již vyliji nivelační…
kofejn
Před 3 lety
2
Oplechování střechy pergoly
dobrý den, je reálné dodělání závětrných lišt a okapnice na šindelovou střechu (šikmá) pergoly bez …
lukasferenc12
Před 3 lety
1
Oprava díry ve zdivu
Zdravím, při terénkách kolem domu nám bagr párkrát trefil soklovou cihlu. Chtěl bych se zeptat čím …
davex
Před 3 lety
4
Venkovní parapety-barva
Dobrý den, rekonstruujeme bytový dům. Původní okna zůstávají bílá, venkovní žaluzie budou v barvě …
soumi
Před 3 lety
1
Dveře SIKO a oblozky
Máte někdo vchodové bezpečnostní a pak i vnitřní dveře ze SIKO?
lukass_5
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Vinyl svépomocí nebo s firmou, a nebo lepší PVC
Šli by jste do vinylu po celém bytě s firmou nebo svépomocí? To se dá reklamovat když by jsme si to…
jarin1
Před 3 lety
2
Recenzie na Vas Domov Snov z RS
Ahojte. Chceme stavat cez Vas Domov Snov. Ma niekto s nimi skusenost prosim? Zatial mam aj pozitiv…
crysol
Před 3 lety
1
Impregnace? Earth Safe Finishies
Zdravím všechny, vzhledem k tomu, že už nevím, kam se obrátit, tak to zkusím tady. Rád bych se zept…
petrosi
Před 3 lety
1
EU domy - zkušenosti
Dobrý den, má prosím někdo zkušenosti s firmou EU domy Morava? https://www.eudomy.cz/ mají sídlo …
lelen1
Před 2 lety
6
Folie
Dobrý den, jak zjistím jestli je tahle fólie kontaktní nebo nekontaktní ? Díky za odpovědi https:/…
marek_15
Před 3 lety
2
Zapuštěné zrcadlo
Přeji pěkný den a chtěl bych poradit jak vyřešit zapuštěné zrcadlo. Tloušťka obkladu je 1cm a s vrs…
xkarlos
Před 3 lety
4
Předehřev u rekuperace. Ano/Ne?
Jedna firma se mě snaží přesvědčit o tom, že v zimě, když je minus X stupňů, tak vlhkost v jednotce…
martin_s
Před 3 lety
3
Kůrovcové dřevo - nová střecha
Budu stavět dům, který bude mít střechu typu krovy klasické vazby. Mám vlastní les plný kůrovcového…
geodett
Před 3 lety
2
Okna - výměna izolačních dvojskel za trojskla?
Hezké dopoledne, potřeboval bych se poradit, zda mám vyměnit výplně oken za trojskla nebo nechat st…
tom_79
Před 2 lety
22
Jakou indukční desku, komínovou digestoř, vestavnou troubu, vestavnou mikrovlnku, americkou lednici.
Ahoj Budeme vybírat spotřebiče do kuchyně a rád bych vás poprosil o zkušenosti se spotřebiči uvede…
ivousek89
Před 1 rokem
14
Nedostatečná velikost pozemku
Dobrý den. Prosím o názor nebo radu. Rádi bychom koupili konkrétní pozemek o velikosti 786m2. Probl…
milanq
Před 3 lety
18
Odnímatelný panel pod závěsným WC
Zdravím, dávám si svépomocí závěsné WC do panelákového bytu. Podomítkový modul bude ve stoupačce (…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
7
Přepočet PENB
Chtěl bych se zeptat, jestli by někdo uměl přepočítat PENB, který počítal s vytápěním a TUV na plyn…
panlorenc
Před 3 lety
17
Vchodové dveře se svetlikem
Ahoj, máte někdo 2m široké vchodové dveře s jedním svetlikem? 1100/900 Zajímalo by mě jak to vypadá…
robohej
Před 3 lety
1
Betonové tašky Terran, Besk, Benders, Creaton - zkušenosti?
Ahoj, tak už jsem se rozmýšlela jen mezi Bramac a KM Beta, když jsem narazila na pro mne dosud nezn…
alda33
Před 3 lety
3
Protisněhové tašky/háky - jak máte vyřešeno?
Ahoj, jak jste vyřešili protisněhovou ochranu - háky, tašky? Musíme počítat každou korunu, ale zase…
luj89
Před 3 lety
10
Stavební dozor - Praha a okolí
Neměl byste někdo tip na spolehlivý stavební dozor v Praze a okolí? (Konkrétně stavba na Praze-vých…
goblinn
Před 1 rokem
9
Radiátory v kombinaci s čerpadlem voda / vzduch
Dobrý den, uvažujeme u novostavby s čerpadlem voda / vzduch pro vytápění, ale chtěli bychom v podkr…
wpavel
Před 3 lety
3
Rákosová plotovka
Pěkný den, chtěla bych kolem drátěného plotu 125cm vysokého přidělat rákosovou plotovku, která by b…
oskar83
Před 3 lety
24
Dešťovka - připojení tlakové vody do domu v nezámrzné hloubce?
Hezký den, mohu poprosit - kdo máte dešťovku nataženou do domu - v jaké hloubce máte napojené trubk…
jajinka121
Před 3 lety
1
Jakou frakci štěrku ne recyklatu do ZD
Zdravím vsechny. Mam otazku? Stavím garáž ve svahu ze ZB (v jednom miste převýšení 75cm) a budu zas…
xkarlos
Před 3 lety
2
Jaké dveře k podlaze dub natur a nábytku dub sonoma
Mám nábytek z dubu natur, bohužel jsem neměla moc na výběr od devepolopera z dekorů laminátové podl…
puhelin
Před 3 lety
8
1
2
…
133
134
135
136
137
…