O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Studie od projektanta je jiná než jsme chtěli
Dobrý den, chci se zeptat, zda je normální, že projektant nám po 3 měsících poslal studii, která je…
puhelin
Před 3 lety
1
2
50
Pokládka střešních tašek - pravidla?
Zdravím všechny a prosím o pomoc, ty co vědí, jakým způsobem se kotví tašky proti větru. Máme sklon…
josef1
Před 4 lety
6
Rozpočet rekonstrukce a systém vytápění
Ahoj, prosím o rady/doporučení/názory ohledně rekonstrukce domu (foto, půdorysy v příloze). Plánuje…
abartap
Před 3 lety
14
Jaký váleček na SDK? (začátečník)
Přátelé, nemáte někdo shrnutí, co a jak s natíráním sádrokartonu? Čtu že nejlepší váleček, nylon, 1…
alexandr_darius_maximilian_rad
Před 4 lety
1
Zneužití vodoměru
Dobrý den, předem se omlouvám asi za blbý dotaz. Koupili jsme pozemek už včetně přípojek s šachtami…
japona
Před 4 lety
3
TČ vzduch-voda - uvedení do provozu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti se zprovozněním teplovodního podlahového vytápě…
veronika_svobodova_skodova
Před 3 lety
12
Projekt bungalovu na důchod
Prosím, poraďte, co byste na projektu změnili? Jedná se o projekt domu na důchod, ve kterém budu ží…
marie_beranova
Před 4 lety
17
Zateplení starého bytu
Dobrý den, před nedávnem jsem koupil starší byt v činžáku a v rámci kompletní rekonstrukce uvažuji …
tade10
Před 3 lety
20
sponzor fóra
Okna Sulko x Dafeplast
Dobrý den, řešíme výběr oken a vzhledem ke kompozitnímu profilu Rehau Geneo se rozmýšlíme mezi těm…
junkovaden
Před 3 lety
9
Připojení ke kanalizaci na sousedově pozemku
Dobrý den, mám dotaz ohledně připojení novostavby rodinného domu na kanalizaci. Řešíme nyní stavebn…
milanq
Před 4 lety
7
Rozmístění spotřebičů a ostrůvek
Ahoj, v kuchyni plánujeme dlouhé 1,65m fix okno "střílnu" zarovnanou s pracovní deskou. Můžete se …
jit321
Před 3 lety
17
Smlouva - pozemek se sítěmi pro rok 2023
Dobrý den, v měsíci lednu bychom měli podepisovat smlouvu o smlouvě budoucí, kde předmětem prodeje…
hamm
Před 4 lety
1
Ceny pozemku - prosinec 2021, středočeský kraj
Dobrý den, zvažujeme koupi pozemku 30km (25min jízdy) od Prahy v poklidné obci o 400 obyvatelích, …
norikakaa
Před 4 lety
14
Jak na skvrny po kávě nebo čaji?
Co používáte na skvrny na nádobí, které nechtějí slézt, klasické čistící prostředky mi nepomáhají, …
marvac
Před 4 lety
2
Spínače na světlo dát před vstupem do místnosti nebo v místnosti?
Ahoj, řešíme nyní elektroinstalaci v domu a mám takový "blbý" dotaz, ale nemůžeme se rozhodnout. Dá…
edison101
Před 4 lety
11
Zkušenosti - 50ka cihla bez zateplení
Dobrý den, pokud bydlíte v domě z 50ky cihly bez zateplení, jste spokojeni, nebo jste dodatečně za…
vladimir_sacha
Před 1 měsícem
1
2
...
...
15
16
460
Sádrokartony na stropě
Myslíte si že je strop připravený dobře na sádrokartony? Že jak tam je dřevěný strop že tam nemá vi…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Nacenění RD hrubá stavba na klíč + poraďte firmu v MS kraji
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Mám zatím první nacenění hrubé stavby RD na klíč. Dům b…
hbboy
Před 3 lety
15
Prosim o nazory ke kuchyni
zdravim, chtel jsem vas pozadat o nazor na mozne usporadani kuchyne. dum zatim nestoji, takze se da…
artep1987
Před 4 lety
14
Venkovní žaluzie a použitý 4 x překlad
Zdravím, Chci se poradit. Až při dokončení hrubé stavby, jsme se rozhodli, že chceme u 5 oken venk…
jandour
Před 4 lety
8
Kamna se spodním pyrolytickým hořením Walltherm a podobná
Dobrý den, Měl bych dotaz na kamna se spodním pyrolytickým hořením Walltherm a podobná, máte li s n…
luboscharvat
Před 4 lety
1
Prosím o pomoc zda je tento postup v pořádku ? Způsob zateplení
Aktuálně se děla zateplení fasády chci se zeptat zda má vliv na polyester tento způsob ze mi přijde…
wpavel
Před 4 lety
14
Prostup tepla - porovnání
Dobrý den, řeším nacenění a výběr oken a jsem "v pasti" :slight_smile: Jdu si pro radu, než se více…
panlorenc
Před 4 lety
11
Irský dub, mate někdo?
Dobrý den 😊 Máte někdo okna v dekoru Irish oak (irský dub)? Jak jste sladili s podlahou, kuchyňskou…
lokomotiva13
Před 2 lety
10
Zlepšila se vám nějaká oblast v životě po přestěhování se do vlastního a třeba většího?
Čekáme až nám dostaví nový byt, já už se hrozně moc těším, o to víc mě to štve už tady v nájmu, a k…
myfairlady
Před 3 lety
30
Seřízení dveří
Dobrý den, nevíte někdo, jak seřídit panty na dveřích - viz foto. Dveře nedoléhají dole k rámu (na…
stryba
Před 4 lety
1
S čím sladit parkety
Poradíte... rekonstruuji byt,parkety v dobrem stavu ale jen v nekterych mistnostech,jak na parkety …
magda4401
Před 3 lety
2
Protékající výpusť
Dobrý den, prosím o radu. Zakoupil jsem nové umyvadlo a výpuť click clack, níže posílám odkaz. Po …
jarin1
Před 4 lety
3
Loxone
Velmi jsme se nadchli pro inteligentní dům od Loxone, ale dnes jsme obdrželi cenovou nabídku něco m…
marekmaja
Před 2 lety
21
Utěsnění elektroinstalačních krabic
Dobrý den, jak dotěstnit krabice od zásuvek a vypínačů? Elektrikář na některých místech odflákl s…
ajagachova
Před 4 lety
6
1
2
…
164
165
166
167
168
…