O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Počet šárů ztraceného bednění
Dobrý den, mám dotaz, musí se dělat skrývka? Mám rovný pozemek, projektantka mi chce dát do projekt…
pepitocz
Před 4 lety
17
Rovná střešní krytina – zatéká?
Zdravím, zrovna řeším výběr střešní krytiny. Byl jsem rozhodnut, že chci nějakou rovnou, ale koleg…
obludak
Před 4 lety
4
Oprava dobetonávky panelů
Dobrý den, stavíme dům s obytným podkrovím. Přízemí máme zakončené věncem 30x25 cm, na něm položené…
pavdi07
Před 4 lety
1
Tepelné čerpadlo a hodnota hlavního jističe
Dobrý den, mám novostavbu RD na patro, podlahová plocha asi 160 m2. Tepelná ztráta cca 8 KW. Vytáp…
vrajmantak
Před 4 lety
22
Vyndání dlaždice zámkové dlažby
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda a jakým způsobem je možné vyndat jednu dlaždici, která je na …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Nika ve sprše v dřevostavbě
Dobrý den, budeme stavět dřevostavbu a v koupelnách plánujeme nějaké niky, krom jiných i ve sprše. …
jose10r
Před 4 lety
26
Pronajem Brno - Medlanky, Reckovice - zkusenosti
Ahoj, mate nekdo zkusenosti kde se dobre bydli v Brne - casti Medlanky a Reckovice? Ohlizim se po b…
mam2016
Před 4 lety
5
Stavět x nestavět?
Hezký den stavebníci, hledám nezaujatý názor na situaci, kterou právě řeším. Mám možnost dodělat ro…
atilius
Před 4 lety
21
sponzor fóra
Napojení stavebního rozvaděče.
Mám dotaz, když mi osadí Čez elektroměr, můžu připojit hned stavební rozvaděč, nebo opět musím žáda…
vrajmantak
Před 4 lety
17
Umyvadlo na desku na samostatném WC
Zdravím, je tu prosím někdo kdo má málé umyvadlo na desku na samostatném WC? Mohla bych poprosit o …
jenye
Před 4 lety
4
Travertin nebo jiná dlažba k bazénu.
Poraďte prosím blažbu k bazénu. Zamilovala jsem se do Travertinu, ale to je mimo rozpočet, tak shán…
kordules12
Před 4 lety
1
Ukotvení pergoly do stěny
Dobrý den, poradil by mi někdo zkušenější jakým způsobem ideálně ukotvit vrchní podélný trám na st…
vladimir_sacha
Před 4 lety
21
Má SÚ právo na osobní prohlídku při kolaudaci?
Hezky den, mam dotaz. Dokoncujeme nas dum ve vesnici kousek od Plzne = za chvili budeme ve fazi kol…
skunkos
Před 4 lety
25
Zálohy na elektřinu
Dobrý večer, mohla bych se zeptat,kdo máte rodinný dům komplet na elektřinu,kolik platíte zálohy mě…
vladimir_sacha
Před 4 lety
10
Ruční sekačka, vyplatí se opravovat?
Máme sice zahradní traktor už 4 roky, ten má najeto 280mth, ale předtím 10 let tady těch 2000m2 kaž…
vladimir_sacha
Před 4 lety
1
Vestavne spotrebice volne stojici
Stehujeme se a v novem delame kuchyn. Nez nam dodaji kuchynskou linku, potrebujeme na prechodnou do…
kekita
Před 4 lety
3
Napojení pozemku na vodovod- Z přívodního nebo zásobovacího řádu?
Dobrý den. Lze pozemek napojit přímo z přívodního řádu? Podle všeho je zásobovací řád poměrně dalek…
l_sekanina
Před 4 lety
5
Naložení krbové vložky vs přikládání časté
Chtěl bych se zeptat, co je lepší u krbové vložky s výměníkem, jestli tam přihazovat například co p…
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Externí přívod vzduchu x rekuperace x krbová vložka
Ahoj, mohl bych se zeptat, zde zkušenějších, zda existuje řešení pro nízkoenergetický dům, kde v …
zubr487
Před 4 lety
5
Výška HS portálu
Ahoj stavíme dům a protože jsme do podlahy přidávali izolaci změnila se nám výška oken. Máme na vý…
mp77
Před 4 lety
10
Bílá kuchyň?
Zdravím, finišujeme se stavbou domu a teď plánujeme kuchyň. S truhlářem jsme vše probrali a udělal…
wiki85
Před 4 lety
24
Obývací stěna oproti ostatnímu nábytku
Ahoj, potřebuji poradit, jak sladit obývák s ostatním, aby to nějak dávalo smysl :slight_smile: Kou…
staqor
Před 4 lety
8
Plisse
Ahoj, prosím o radu. Zvažujeme plisé rolety - dvojité. Tedy jednu vrstvu propustnou a druhou zatemň…
gabrielaa
Před 3 lety
2
Betonova sterka do kuplene - Praha
Dobry den, Mohol by mi niekto odporucit firmu, ktora robi betonove sterky do kupelni? Hladam ni…
yvettka83
Před 4 lety
2
Vodovodní kohoutek a hadice
Dobrý den, během rekonstrukce máme na zahradu trvale vyvedenu starou hadici, napojenou na kohoutek…
wpavel
Před 4 lety
2
Dýha v koupelně
Zdravím, zvažujeme do koupelny dýhovanou skříňku pod umyvadlo. Dýha v matném laku na překližce, umy…
honzik75
Před 4 lety
11
Projekt Eden
Dobrý den, co říkáte na projet domu Eden od Gservisu? https://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-do…
ellesarka
Před 4 lety
5
Dodací lhůta střešních tašek
Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaká je momentálně čekací lhůta na střešní tašky a jak dopředu je …
nikol_havova
Před 4 lety
3
Zakryti bazénu
Ahoj,jdu si pro radu. Chci delat posuvne viko na bazen. Bude posuvne na koleckach,ale ted mam probl…
closen
Před 4 lety
1
Položkový rozpočet v dnešní době
Zdravím všechny, mám v plánu stavbu bungalovu o ploše cca 170 m2 - nejspíše subdodavatelsky se sta…
puhelin
Před 4 lety
21
1
2
…
182
183
184
185
186
…