O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Změna pozemku v rámci komplexních pozemkových úprav
Dobrý den, prosím o radu/názor zkušenější. V březnu 2021 jsem v dražbě koupila ornou půdu o rozloze…
monika_hruba
Před 4 lety
4
Vykop ku zdroju vody a kanalizacie
Ahojte, prosim Vas neviete mi poradit nejaku serioznu firmu, ktora by nam pomohla vykopat priestor …
tinabla
Před 4 lety
2
Jak připevnit TV
Ahoj, nemá někdo zkušenost s připevňováním velké TV na stěnu pomocí jiného mechanismu než klasickéh…
jajinka_007
Před 4 lety
11
Polske projekty
Zdravim, ma nekdo prosim zkusenosti s koupi polskeho projektu? nasel jsem jich docela dost a jeden …
guteman
Před 4 lety
2
Ohřev vody pomocí TČ nebo bojler
Dobrý den, Prosím o Vaše názory a zkušenosti... Je lepší ohřev vody přes tepelné čerpadlo a nebo s…
wpavel
Před 4 lety
9
Flexibilni baterie.
Mate prosim flexi baterii v kuchyni? Premyslim zda takovou ci klasickou s vysuvem. Je jich ted vid…
ka900
Před 4 lety
6
Dlažba na OSB podlahu
Zdravím všechny, prosím vás, má někdo zkušenost s dlažbou na OSB desky na podlaze? Prosím o rady.Dí…
donald77
Před 4 lety
1
Garáž nad přívodním potrubim
Nemá někdo zkušenost, jestli je možné postavit garáž v místě, kde v zemi vede potrubí vody do domu …
guteman
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Prasklý překlad při montáži oken
Zdravím. Montovali mi okna na kotvy. Když navrtavali kotvy do překladů Porotherm, tak ve dvou přípa…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Pronajom bytu
Dobrý deň, rada by som sa poradila, potrebujem si prenajat byť pre 1 osobu, prácu budem mať na ulic…
norikakaa
Před 4 lety
5
Jaké je nyní RPSN u hypotéky?
Dobrý den, chystám si vzít hypotéku ( 1mil ) a zajímalo by mě jaké je nyní dobré RPSN - nabídku mám…
vladimirsvorba
Před 4 lety
13
Kanalizační šachta
Dobrý den, mám dotaz - jsem úplný laik. Pořizuji pozemek,kde je k jeho hranici vyvedena přípojka na…
hankade
Před 3 lety
7
PENB a tepelné čerpadlo
Dobrý den. Chtěla bych poprosit o komentář k našemu PENB a zvolenému čerpadlu země-voda s plošným …
zubr487
Před 4 lety
1
2
37
Vinyl od Arbiton
Zdravím, nemá tu někdo vinylovou podlahu od Arbiton? Uvažujeme nad ní a zajímají mě zkušenosti, jak…
nelli_
Před 4 lety
1
Vestavěné spotřebiče
Dobrý den, budeme dělat novou kuchyni a zalíbili se nám vestavěné spotřebiče ( doposud máme volně s…
puhelin
Před 3 lety
6
Stavba plotu - hydroizolace
Zdravím , chci se zeptat jestli je nutná hydroizolace. Mám vybetonované základy a přemýšlím ,jestli…
wacko
Před 4 lety
7
Jaké šrouby do OSB podlahy
Zdravím všechny, jaké prosím použít šrouby do OSB 2×15mm z mezivložkou 0,5mm.Celkem 35mm.Prý jsou d…
donald77
Před 4 lety
1
Barevné betonové schodovky
Dobrý den, věděl by, prosím někdo, kde by se dalo koupit něco podobného na schody? Děkuji předem za…
nabilka
Před 4 lety
1
Hypotéka na koupi nebo rekonstrukci?
Dobrý den, chystám se koupi starší dům který budu rekonstruovat. Zajímalo by mě zda je lepší půjč…
janule123
Před 4 lety
7
Co říkáte na tento projekt
Už ladíme a dokončujeme projekt RD. Dnes nám přišla tato verze. Co na projekt říkáte? Děkuji
martin_s
Před 4 lety
8
Kontrola a doplnění tlaku v expanzní nádobě
Dobry den, budeme doplňovat vodu do topné soustavy, a před dopuštěním bych chtěla zkontrolovat tlak…
katka_dudkova
Před 4 lety
10
Stavba domu - ropočet 7mil. - co se dá postavit?
Ahoj všem, plánujeme stavbu domu na rovinatém pozemku s přípojkami, rozpočet plánujeme kolem 7-7.5…
mahonia
Před 4 lety
22
Projektant Dětmarovice a okolí
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o doporučení šikovného projektanta, který by nám naprojektoval …
romik67
Před 4 lety
7
Zateplení spodní části zdiva
Jelikož za chvilku udeří zima, tak se zde jdu poradit, ohledně zateplení spodního šáru cihel, fasád…
vladimir_sacha
Před 4 lety
26
Pokoj z části půdy
Dobrý den, Mám byt a nad nim přidělenou část půdy 15 m2. Sousedi by určitě souhlasili s tím , abyc…
wildwife
Před 4 lety
1
Z chaty rodinný dům
Dobrý den, zvažuji různé investiční kroky. Koupili jsme totiž pozemek s rekreační chatou (číslo evi…
belmonka
Před 4 lety
7
Vstup na terasu z kuchyně, jídelny
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo vstup na terasu z kuchyně či jídelny, planujeme v projekt…
demolitionman
Před 4 lety
6
Orientace obývacího pokoje na východ, jihovýchod
Dobrý den všem, s manželem jsme narychlo koupili řadový dům, který má obývací pokoj včetně navazují…
berticka
Před 4 lety
5
Bungalov 4+KK 119 m2
Zdravím všechny. Chtěl bych poprosit o názory na náš projekt. Jedná se o dřevostavbu pro bezdětný p…
norikakaa
Před 4 lety
14
Umisteni vypinacu na stavebni pouzdro Jap
Zdravim, umistoval jste nekdo vypinace do stavebniho pouzdra? Mame jedinou moznost, dat vypinace na…
kekita
Před 4 lety
5
1
2
…
183
184
185
186
187
…