O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Umístění stavby na pozemek
Dobrý den, prosím o radu, jak vhodně umístit stavbu na pozemek. Bohužel máme pozemek, na kterém je …
fazik
Před 4 lety
12
Markýza na balkón
Dobrý den, můžete mi prosím doporucit firmu na instalaci markýzy na balkón? Príp. na co dát při vý…
lommi
Před 3 lety
2
Vlhké obvodové zdi
Ahoj chci se zeptat, máme hotové omítky a vylite podlahy ( v říjnu). Dům, novostavbu, jsme začali v…
peju
Před 4 lety
9
Zahradní domek - vytápění elektrickými topnými fóliemi (příprava do budoucna?)
Zvažuji, že by byl zahradní domek 27m2 vč. WC-sprchovací kout (plus 3m2) v budoucnu celoročně obyva…
zubr487
Před 4 lety
8
Zhodnocení půdorysu bungalovu 5+1
Dobrý den, prosíme o zhodnocení návrhu projektu. Nejsme si jistí dispozičního rozložení nábytku v o…
renatka_k
Před 4 lety
5
Stav.projekt - rekonstrukce domu
Dobrý den, máte prosím dobrou zkušenost a doporučení na projektanta, který udělá stavební projekt n…
eliskana
Před 4 lety
1
Krokve
Mám dotaz, spíše na již bydlící uživatele. Mám v plánu nadkrokevní izolaci s viditelnými krokvemi a…
doog
Před 4 lety
4
Posuvné dveře v oddělené kuchyni
Dobrý den, mohla bych poprosit o fotku někoho, kdo má obývací prostor s jídelním stolem oddělený od…
dita_a_ivan
Před 4 lety
10
sponzor fóra
Nerezovy drez v kombinace se sklem. Sinks
Znate nekdo tento typ drezu? Mate s nim zkusenost? Prakticnost? Dekuji
chocolate22
Před 4 lety
1
Modřínová podlaha v interiéru
Dobrý den, řešíme jakou zvolit podlahovou krytinu a uvažujeme o modřínu. Máte prosím zkušenost, jak…
terezastavi
Před 4 lety
1
Ostrava-kompletní rekonstrukce-firma
Dobrý den, chystáme se na komplet rekonstrukci našeho bytu 3+1 v Ostravě (elektřina, omítky, podla…
milan1965
Před 4 lety
4
Pultová střecha - dvě roviny
Zdravím. Má někdo z Vás postavený domek anebo zkušenosti s touto nebo podobnou střechou viz vizuali…
iveta_89
Před 4 lety
7
Obyvaci pokoj s KK 32m2
Dobry den, mate nekdo podobne velky obyvak s kuchyni , jidelnim stolem a obyvakem? 4x8,9 . Jak jste…
jkjkj
Před 4 lety
12
Zhodnocení dispozice patrového RD 5kk
Chtěl bych vás požádat o názor na dispozici našeho nízkoenergetického domu - pozemek 21x38m s pří…
bayt
Před 4 lety
7
Změna rozměrů proti projektu...jak velký problém to je?
Dobrý den. Mám takový dotaz: pustili jsme se do základové desky, momentálně jsme ve fázi kdy máme z…
martin_s
Před 4 lety
3
Stavební dozor u domu na klíč
Dobrý den. Je vhodné dávat peníze za stavební dozor vždy? Naše situace: Menší firma, která staví …
slabici
Před 4 lety
7
Lednice s teleskopickými pojezdy na šuplíky
Doporučte prosím lednici, která má zásuvky na zeleninu s teleskopickým systémem výsuvu (něco jako n…
renatka_k
Před 4 lety
3
Doporučte: zahradní projekt - terénní úpravy Frýdek Místek
Zdravím, sháníme někoho na projekt zahrady, terénní úpravy a realizaci zahrady z okolí Frýdku Míst…
evizna
Před 4 lety
1
Maringotka
Dobrý den, chci si umístit na pozemek maringotku (oplocený sad vedený jako orná půda, maringotka na…
mochi33
Před 4 lety
7
Jak byste vedli rozvody elektřiny
Prosím o radu jak vést rozvody elektriny. Dum je z porothermu a na věnci je spiroll. Máme tři možno…
viviv
Před 4 lety
21
Barva podlahy + barva dveří
Ahooj strechacci, prosím Vás potřebuji poradit s dveřmi. Máme nějakou svoji predstavu, ale nějak to…
teresh07
Před 4 lety
1
Praskliny v sádrokartonu
Ahoj, máme asi 3 týdny namontovane sádrokartony a po obvodu kde je tmel a začíná stukovana zeď se o…
lukasberan
Před 4 lety
3
Úzký výsuv v lince
Osvědčil se vám úzký výsuv v kuchyňské lince na vysoké lahve typu oleje, octy, ovocné sirupy, gely …
hana_jandova
Před 2 lety
15
Délka stavebního povolení
Dobrý den, máte někdo jakékoli zkušenosti se stavebním úřadem Nový Knín? Jak dlouho se tak čeká na …
aneta777
Před 1 rokem
5
Minimum pro obývání domu - cena
Zdravím. Chtěl bych se zeptat zkušenějších, jestli se dá nějak rámcově střelit, jaká část rozpočtu …
jose10r
Před 4 lety
27
Malá koupelna
Zdravím, má někdo z vás koupelnu 2x2m, potřebovala bych poradit s rozmístěním umyvadla, sprchového…
dedede
Před 4 lety
13
Dan z nemovitosti mimostojící garáž
Zdravím, minulý rok jsme zkolaudovali RD dům + mimostojící garáž. Nyní řeším dan z nemovitosti …
vladimirsvorba
Před 4 lety
8
Auto na stavbu a jeho uzitelnost
Ahoj, budu pořizovat druhé auto na občasné dojetí do práce a hlavně na stavbu. Procházel jsem názo…
doog
Před 4 lety
10
Energiastav CZ - zkušenosti s firmou? Královehradecko.
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli má někdo nějaké zkušenosti se stavební firmou Energiastav CZ ze …
enrico_fermi
Před 4 lety
2
Nežádoucí zbarvení dlažby
Dobrý den. prosím ,nesetkal jste se někdo s nechtěným zabarvením dlažby po položení? Původně bílý p…
vrajmantak
Před 4 lety
2
1
2
…
239
240
241
242
243
…