O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Terénní úpravy na hranici pozemku
Měl bych dotaz ohledně terénních úprav na hranici pozemku. Soused přímo na hranici pozemku odbagrov…
milanq
Před 4 lety
5
Zkušenosti s firmou Jiromount
Dobrý den, stavěli jste někdo s firmou Jiromont? Jak jste byli spokojeny? Jedna se o bungalov- dřev…
ajina200
Před 4 lety
2
Posuvná brána po kolejnici
Prosím o zkušenosti s posuvnou bránou jezdící po kolejnici. Tedy hlavně jestli se pravidelně nezas…
martin_s
Před 4 lety
2
Rohové skříňky - nápady a připomínky
Přeju všem pěkný den, řešíme poměrně malou kuchyň, kde nám jde o každý užitečný centrimetr ve skříň…
verunky
Před 4 lety
19
Rekuperace - vyplatí se CO2 čidlo?
Dobrý den, měl bych dotaz na ty z vás, co mají v domě rekuperaci. Stavíme pasivní dům 4kk, cca 100…
honzik75
Před 4 lety
18
Počet světlovodů
Zdravím, kolik světlovodů byste prosím navrhovali do této chodby s vestavěnou skříní bez oken? Dve…
radim2015
Před 4 lety
7
Wc a koupelna v patrovém domku jen dole?
Ahoj, má někdo zkušenost s bydlením v patrovém domku s tím, že wc a koupelna je jen dole? Ložnice j…
vladimir_sacha
Před 4 lety
31
Termostaty
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu ohledně termostatů. Konkrétně s výrobcem, s jakým jste …
raziel628
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Příčkovky Porotherm 8 cm - stačí to?
Zdravím, má někdo postavené příčkovky o síle 8 cm ? Zdá se mi hrozně málo, skrz sekání drážek zás…
daniel72
Před 4 lety
13
Kde sehnat obrovskou designovou vázu?
Ahoj, nevíte, kde bych sehnala velikou hnědou a bílou moderní vázu? Nějakou placatou nebo kulatou a…
horst_fuchs
Před 4 lety
6
Světové strany - jak rozhrhnout místnosti
Dobrý den, budeme mít pozemek viz obrázek. Dům by tam měl být tak jak je zakreslen a příjezd na poz…
lencus
Před 4 lety
17
Napojeni pračky na odpad
Dobrý den , potřebuji v tech.místnosti natáhnout odpadní potrubí pro pračku a sušičku. Ideální by b…
wpavel
Před 4 lety
11
Přepálené ceny, nebo je to normalni?
Rozpočet od stavebníka: Materiál: 1 043 000Kč Práce: 559 000Kč Doprava mat: 78 200Kč Je to za h…
martin_s
Před 4 lety
2
Po jaké době lepit IPU na omítku
Zdravím, po jaké době můžeme na vápenocementovou omítku lepit IPU? Rovnali jsme křivé zdivo, takže …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Zkušenosti s krbovou vložkou - NORDFLAM krbová vložka PARMA
Ahoj, má někdo zkušenosti s krbovou vložkou NORDFLAM krbová vložka PARMA? cenově to vypadá zajím…
kenylej
Před 4 lety
1
Odvolání souseda na znehodnocení pozemku
Dobrý den Máme hotový projek na dům. Bungalov s okny k hranici a dodržujeme odstup od hranice 3.5m.…
puhelin
Před 4 lety
20
Kolik máte užitkové plochy na zahradě
Chtěl bych se zeptat, jak na tom jste v oblasti soběstačnosti v domácnostech, ohledně zeleniny, ovo…
vladimir_sacha
Před 4 lety
6
Půdoris RD 5 KK + garáž
Zdravím všechny, chtěl bych vás poprosit o vaše případné připomínky k našemu návrhu domu/půdorysu. …
t_makovice
Před 4 lety
4
KM Beta Profiblok 2020/2021
Ahoj, je tu nekdo kdo stvel z tohodle matrose v roce 20,21 ? Naselo sem recenze jen z let 18/19 a m…
pet3art
Před 4 lety
1
Počet šárů ztraceného bednění
Dobrý den, mám dotaz, musí se dělat skrývka? Mám rovný pozemek, projektantka mi chce dát do projekt…
pepitocz
Před 4 lety
17
Vyndání dlaždice zámkové dlažby
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda a jakým způsobem je možné vyndat jednu dlaždici, která je na …
vladimir_sacha
Před 4 lety
8
Rozpocet od zednika
Dobrý den, chci se zeptat.. jedná se o výstavbu noveho patra na puvodni stodole. Obvod zdi 12x8 a v…
monastepa
Před 4 lety
11
Barva oken v interiéru - antracit
Dobrý den, Už koukáme konečně po oknech a z venku budou mít barvu antracit a ted jsme docela nalome…
andik.cz
Před 4 lety
10
Nika ve sprše v dřevostavbě
Dobrý den, budeme stavět dřevostavbu a v koupelnách plánujeme nějaké niky, krom jiných i ve sprše. …
jose10r
Před 4 lety
26
Připojení na vodovod na soukromém pozemku se souhlasem majitele vodovodu
Zdravím, koupili jsme pozemek již s přípojkami. Elektro je vyřešená, problémem je voda. Podotýkám, …
ustolada
Před 4 lety
3
Napojení stavebního rozvaděče.
Mám dotaz, když mi osadí Čez elektroměr, můžu připojit hned stavební rozvaděč, nebo opět musím žáda…
vrajmantak
Před 4 lety
17
Tepelné čerpadlo a hodnota hlavního jističe
Dobrý den, mám novostavbu RD na patro, podlahová plocha asi 160 m2. Tepelná ztráta cca 8 KW. Vytáp…
vrajmantak
Před 4 lety
22
Spotřebiče do kuchyně
Dobrý den, mamka dostala nabídku na spotřebiče. Potřebala by ověřit, jestli jsou spotřebiče dobré z…
viviv
Před 4 lety
4
Varná deska do roviny
Kdo máte varnou desku zafrézovanou do roviny pracovní desky, jak jste s tímto způsobem instalace sp…
verunky
Před 4 lety
2
Má SÚ právo na osobní prohlídku při kolaudaci?
Hezky den, mam dotaz. Dokoncujeme nas dum ve vesnici kousek od Plzne = za chvili budeme ve fazi kol…
skunkos
Před 4 lety
25
1
2
…
229
230
231
232
233
…