O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Žádost o povolení
Zdravím, potřebuju radu. Chceme stavět RD, už nám chybí k podani stavebniho povoleni jen poslední s…
milanq
Před 4 lety
24
Rozlozeni mistnosti a nabytku v nich
Dobry den, shanim nekoho, kdo by mi poradil rozmisteni nabytku v mistnostech a i jakou mistnost na…
pe_ma2
Před 4 lety
1
Stavební firma - Semily
Dobrý den, Mohli byste doporučovat firmu na zakladovou desku/suterén? Idealně Semily a okolo. Moc d…
franramiful
Před 4 lety
1
Krytina do 5° - poradite?
Zdravim, Potrebuji poradit. Mam terasu a na ni chci davat " šindel " misto polykarbonatu ale mam …
sargic
Před 4 lety
4
Hliníkový plot - je to ok?
Prosím majitele hliníkových plotu, jestli je u nově dodaného plotu ok. Nechci hledat hnidy za každo…
petraxname
Před 4 lety
9
Zahrada 600m
Hezký den všem, Chci se zeptat má tady někdo zahradu 600m2? V sobotu se jdeme podívat na dům k pr…
dita_a_ivan
Před 4 lety
12
Střešní okna na pergole a na terase
Hezké odpoledne, Budeme zastřešovat terasu a postupně od fáze polykarbonátu jsme došli k variantě:…
gardena
Před 4 lety
7
Stavební povolení na řadové garáže
Dobrý den, mám takový dotaz a nemůžu se na internetu dopátrat odpovědi. Pokud mám pozemek a chtěl b…
lodyracka
Před 4 lety
4
sponzor fóra
Fasádní omítka svépomocí?
Ráda bych se zeptala, kdo má zkušenost s natahováním fasádní omítky (silikonové) svépomocí - v koli…
milan1965
Před 4 lety
3
Dětský pokoj Ferda. Máte zkušenost?
Ahoj, prosím,kdo má tento nábytek doma ať písne svůj názor.Moc se mi líbí, ale z fotek se těžko z…
alitero
Před 4 lety
2
Klíče od domu a bytu
Dobrý den. Máme dům se třemi byty, dva pronajímáme, v jednom žijeme. Může nájemník bez souhlasu maj…
kekita
Před 4 lety
14
Rychlo-omítníky - Ponechat ve zdi?
Zdravím! Ponechat omítníky (např. tyto https://www.levnestavebniny.cz/rychlo-omitniky-.3070/ ) v sá…
cerceler
Před 4 lety
1
Oznámení
Zdravím chtěl bych se prosím zeptat nevíte koho všechno bych měl informovat čistě o tom že jsem za…
puhelin
Před 4 lety
9
Osvětlení terasy
Stavebníci, řešíme osvětlení terasy. Je nějaké nepsané, i třeba psaná, pravidlo, jak moc má být či …
jandour
Před 4 lety
8
Sádrové omítky svépomocí: OMÍTNÍKY
Ahoj, prosím o radu: Budu dělat sádrové omítky. Určitě si tam chci dát omítníky abych to měl jakšta…
zubr487
Před 4 lety
11
Vysousec sklepa
Dobry den, Mate prosim zkusenosti s nejakym slusnym a cenove dostupnym vysousecem do sklepa? Mame …
azsinanecovzpomenu
Před 4 lety
3
Klesá obrubník
Zdravím,chtěla bych se zeptat,máme udělaný chodník z dlažebních kostek,který by měl držet obrubník …
blanka_petlanova
Před 4 lety
4
Hledám stěhováky Praha
Ahoj, potřebuji přestěhovat pár věcí z bytu do bytu. Nebude to nábytek, ale bude toho docela dost. …
lindahuzevlikova
Před 4 lety
15
Stavba podle územního plánu - povolení / nepovolení
Dobrý den, v územním plánu malé obce (v textové části) je povolené stavět pouze rodinné stavení s 1…
esmeralda2
Před 4 lety
20
Zdění cihly na "pěnu"
Zdravím, chci se zeptat co si myslíte o zdění na "pěnu". Tuto variantu mi nabízí oslovení řemeslní…
dyrup
Před 4 lety
10
Interiérové dveře Komondoor, má někdo?
Ahoj, teď mi na fb vyskočila firma Komondoor a dělá moc hezké interiérové dveře, ale je to z nějaké…
ladislav_struzzo
Před 4 lety
16
Dešťová kanalizace
Zdravím chci se zeptat, zda jako vlastník sousedního pozemku nemusím souhlasit se stavbou přípojky …
puhelin
Před 4 lety
13
Bojler s tepelným čerpadlem, máte někdo?
Zdravím chtěl bych se zeptat zdali máte někdo zkušenosti s bojlerem který má vestavěný tepelný čerp…
davyjones
Před 4 lety
7
Bílá obestavba krbové vložky - zkušenosti
Zdravím všechny, aktuálně řešíme jakou venkovní úpravu krbové vložky zvolit - betonová stěrka nebo …
dencam
Před 4 lety
10
Izolace soklu - co s tím
Při zakládaní RD nedošlo k založení na užší cihly Ytong start. Rovnou se zdilo na 450mm lambdu, kte…
petrkunc132
Před 4 lety
9
Realizace vodovodni pripojky
Zdravim, mam dotaz ohledne samotne realizace vodovodni pripojky, rad mam na hranici pozemku, a aktu…
lukass_5
Před 4 lety
6
Malá koupelna v podkroví
Ahoj, uměli byste poradit, zda se to tam vejde? Rozměry jsou na obrázku. Moc děkuji.
puhelin
Před 4 lety
6
Rovná střecha - EPDM nebo PVC ?
Zdravím, na našem bungalovu se rozhodujeme mezi střechou s EPDM nebo PVC folii. Zajímal by mě váš …
ambrozik
Před 4 lety
3
Dřevěná podlaha Hornbach
Dobry den, Máte někdo zkušenosti s dřevěnou podlahou z Hornbachu? Děkuji.
anetvon
Před 4 lety
1
Plechová střecha - životnost
Zdravím, podělil by se někdo o dlouhodobou zkušenost s trvanlivostí a případnými nedostatky plechov…
josef1
Před 4 lety
7
1
2
…
242
243
244
245
246
…