O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jak na stavbu zahradního domku svépomocí?
Dobrý den. Chystáme se stavět zahradní domek svépomocí, ale chybí nám zkušenosti. Budeme rádi za Va…
peter_captain_morvay
Před 4 lety
13
Soused nesouhlasí se stavbou
Dobrý den, máme vypracovaný projekt RD a pro žádost o stavební ohlášení nám schází pouze souhlas je…
puhelin
Před 4 lety
22
Možnost vytápění nového zděného domu
Dobrý den, píši jako laik. Chceme stavět zděný bungalov (ytong), 4+kk,cca 130 m2. Na pozemku máme v…
panlorenc
Před 4 lety
10
Elektrika
Dobrý den chci se zeptat máme dostat parcelu na které je dům chceme dům zbourat a postavit nový jde…
vendulkapemm
Před 4 lety
7
Převzít takovou kuchyň?
Prosím o názor zda je v pořádku takto sestavená kuchyň s nevzhlednou mezerou mezi pracovní deskou a…
fantomik
Před 4 lety
25
Nedělat krb a komín - kolaudace
Dobrý den, jako hlavní zdroj vytápění mám v RD plynový kondenzační kotel. V plánu bylo udělat ješt…
puhelin
Před 4 lety
12
BKS nebo BK Stav Kladno - zkušenosti s kuchyní
Dobrý den, Máte někdo zkušenosti s firmou BKS nebo BK Stav Kladno? Jde mi o kuchyně. Máte od nich n…
ssaarrii
Před 4 lety
1
Barva fasády sladění s okny
Dobrý den, prosím o inspiraci jak sladit barvu fasády s okny, venkovnmi žaluziemi a podbití střechy…
norikakaa
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Stavební dozor Plzeňsko
Dobrý den, budeme stavět dodavatelsky dřevostavbu ve Stříbře a rozhodli jsme se pro stavební dozor.…
msls
Před 4 lety
1
Skála
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na pár věcí ohledně stavění cihlového domu na skále.Terén z kopce,k…
panlorenc
Před 4 lety
5
Odstín podlahy
Dobrý den, Chtěl bych poprosit o radu ohledně výběru vhodného odtínu podlahy.. Máme okna v odstín…
cuky_ducky
Před 4 lety
5
Máte někdo zkušenost s firmou Mirjan24.cz?
ZAJÍMALI BY ME VAŠE ZKUŠENOSTI S TOUTO FIRMOU :)
denis_voronin
Před 4 lety
23
Problémový soused
Měl bych takový dotaz ohledně územního plánu / intravilánu obce. Jde o to, že náš "milý" soused odn…
vrajmantak
Před 4 lety
5
Náletové dřeviny - vyčištění pozemku
Dobrý den, nemá někdo zkušenosti s vyčištění stavební parcely od vzrostlých keřů a stromů? Pozemek …
areka1
Před 4 lety
8
Osazení květináče
Ahoj všem, jelikož jsem totální amatér v oblasti zahrady, potřebuji radu. Koupila jsem si venkovní …
ajagachova
Před 4 lety
1
Hypotéka na dřevostavbu - zkušenosti
Dobrý den, ráda bych se zeptala těch, co už staví či postavili dřevostavbu a brali si hypotéku. Ja…
vladimirsvorba
Před 4 lety
10
Stěhování - co se vám osvědčilo? Na co si dát pozor?
Hezké dopoledne, už se nám pomalu ale jistě blíží čas stěhování.Máte proto nějaké tipy a fígle co …
petrakulata
Před 4 lety
16
Vyplacení v dědickém řízení
Ahoj řešil tu prosím někdo vyplacení sourozence v dědickém řízení. manželovi a jeho bratrovi zemřel…
vladimirsvorba
Před 4 lety
2
Plechová krytina k zastřešení terasy
Nenašla jsem tu podobnou diskuzi Máte plechovou krytinu na terase? Terasa stojí u domu, ale střech…
candat
Před 4 lety
2
Stavební pozemek do 12m
Zdravím Vás, chtěl bych postavit RD na zahradě mých rodičů, šířka pozemku je 11,9m. Jednalo by se n…
puhelin
Před 4 lety
10
Finanční poradce od realitky? (M&M)
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat na vaše zkušenosti s Realitní kanceláří M&M Praha a případně…
molanmolab
Před 4 lety
4
Máte někdo zkušenost se střechou Röben?
Chystáme se stavět a rádi bychom věděli, jestli máte někdo zkušenost RÖBEN. Jak se s ní pracovalo,…
milan_halamka
Před 4 lety
19
Jablotron Futura L experience
Hello. Sorry for asking in English. I'm from Ukraine, and we don't have a lot of information about …
stasivanov
Před 4 lety
1
Markýza nebo pergola
Prosím o názor. Terasu máme na severozápad. Nějaké stínění chceme, ale nemůžeme se rozhodnout jestl…
duck09
Před 4 lety
14
Dotaz na kvalitu zaměření kuchyňské linky
Prosím o názor zda jsou dobře zaměřeny velikosti spodních dvířek? Mezi pracovní deskou a dvířky vzn…
jarin1
Před 4 lety
10
Strojní omítky Rokycany Hořovice Mýto
Kolik vás vyšly na klíč strojní omítky? Díky za tipy
captainamerica
Před 4 lety
7
HS portál - lze předělat směr otevírání?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli někdo netušíte, zda jde předělat otevírání u posuvných dve…
jakubopava
Před 4 lety
2
Musím hlásit, když si chci na pozemek dát stavební buňku?
Ahoj, potřebovala bych poradit, koupili jsme si stavební parcelu a rádi bychom si na ní dali staveb…
petrsv1000
Před 4 lety
1
2
...
3
67
Anhydritová podlaha - jak dlouho schne?
Ahoj chtěla bych se zeptat jak dlouho jste čekali než jste položili plovoučku po vylití anhydritem?…
sona_korinkova
Před 4 lety
22
Změny v průběhu stavebního řízení
Žádost o stavební povolení jsem podával v roce 2017, kdy ještě v obci nebyla povinnost být připojen…
ustolada
Před 4 lety
12
1
2
…
265
266
267
268
269
…