O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Betonová stěrka kuchyň
Ted momentálně řešíme stěrku do kuchyně,kterou si chceme dělat sami.Jakou by jste doporučili? Děkuji
alzzzbeta
Před 4 lety
2
Dekorativní stěrka
Hezký den, chci se zeptat, zda máte někdo zkušenost s realizací dekorativní betonové stěrky svépomo…
alzzzbeta
Před 4 lety
13
Zateplení a spotřeba
Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o radu ohledně koupě RD. Zvažujeme koupit novostavbu (TZ bohužel nev…
majkeeip
Před 4 lety
12
Vyvýšený záhon
Ahoj, dělali jste někdo vyvýšený záhon, z čeho jste dělali, co vyšlo nejlevněji. Dřevo je sice hezk…
ozzy77
Před 4 lety
15
Kompostér min. 900l - doporučte prosím?
Prosím o doporučení kvalitního velkého kompostéru min. 900l (ideální 1000-1400l) za rozumnou cenu. …
atilius
Před 4 lety
4
Jak zamezit stavbě
Dobrý den, před 5 roky jsme si pořídili dům pod lesem na vysněném místě. Okolo fajn sousedé a za zá…
zdenek_valek
Před 4 lety
17
Stavební pozemky v lokalitě Beroun - Cibulka
Ahoj, chci se zeptat, jestli tady není někdo, kdo plánuje, má rezervovaný pozemek v lokalitě Beroun…
martin_rezabek
Před 4 lety
5
Vybudování příjezdové cesty a rozpočet nákladů
Dobrý den, rád bych si nechal poradit ve věci vybudování příjezdové cesty k pozemku, na kterém chce…
norikakaa
Před 4 lety
2
sponzor fóra
Mokré rohy
Potřeboval bych poradit, náš byt jsme koupili před 10 lety. Jedná se o krajní byt u střechy, panelo…
vladimirsvorba
Před 4 lety
17
Orientační rozpočet. Jak zjistit kolik bude dům stát?
Zdravím, existuje nějaka orientační pomůcka na výpočet "kolik bude stát dům"? ... plánujeme stavět …
mitoma
Před 4 lety
1
2
39
Co je to za strom/keř?
Nevíte někdo co to je?
andy.ja
Před 4 lety
8
Podlaha - nechat škváru?
Zdravím, Po vyházení plovoučky a parket mi v bytě (1. patro) zbyly cca. 5cm vysoké bloky (asi hobr…
vladimir_sacha
Před 4 lety
2
Předokenní rolety před zateplenim
Ahoj. Bohužel jsme si vzpomněli pozdě na předokenní rolety a není možné už kastliky skrýt do překla…
kofejn
Před 4 lety
9
Řemeslníci v okolí Příbrami
Zdravím, chystám se stavět RD v blízkém okolí Příbrami, projekt i stavební povolení vyřízeno. Zhoto…
silverdex
Před 4 lety
1
Inženýrské sítě na pozemku
Zdravím, chtěla bych se zeptat, když chce někdo stavět dům na pozemku, kde už stojí jeden další RD,…
radka_starkova
Před 4 lety
6
Americká lednice (chladnička). Máte ji?
ahoj holky, máte jí? jaká je? která značka je nej, je hlučná,jak je to tam s prostorem...atd..pros…
danielacz
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
160
Betonový plot, odhluční?
Dobrý den, prosím ty, kteří mají zkušenosti s betonovým plotem, tedy skládanými dílci. Naše zahrada…
lukoid
Před 4 lety
12
Návrh kuchyne - lednice
Dobrý den, potřebovala bych poradit s návrhem kuchyně a zejména s pozici lednice. Určitě bude samos…
norikakaa
Před 4 lety
4
Ověřený kamerový set
Prosim mate nekdo zkusenost kdo daval na rd dodatecne kamery? Chtel bych cely set at to mam vse v j…
adula000
Před 4 lety
1
2
...
3
63
Hranatý bazén, je to problém?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenost s hranatým plastovým bazénem, který má …
martinhcz
Před 4 lety
9
Vytrhání dřevěné podlahy
Ahoj v létě se chystám na vytrhání staré dřevěné podlahy a zajímalo by mě jestli je lepší po vytrhá…
martinhcz
Před 4 lety
5
Dotazy ke kondenzačnímu kotli
Dobrý den, plánuji stavbu rodiného domu z keramických tvárnic Heluz. Dům bude mít suterén s garáž…
stavebnik1974
Před 4 lety
12
Zásuvka ke digestoři
Dobrý den, mám, asi blbou otázku, ale nevíme kam umístit zásuvku k digestoři. Digestoř bude komínov…
martinhcz
Před 4 lety
7
Vinyl od Quick Stepu
Ahoj, máme vybraný klikací vinyl od Quick Stepu. Chci se optat, kde objednáváte? Mají všichni prode…
martinhcz
Před 4 lety
8
Klimatizační jednotka v domě SVJ
Dobrý den, řešil někdo klimatizaci do bytu v SVJ? Máme byt, rádi bychom instalovali klimatizaci j…
martinhcz
Před 4 lety
1
Bagrista okres Kromeriz
Dobrý den,prosím o doporučení na dobreho bagristu v okolí Kroměříže,stavba bude v Chropyni.Dekuji,P…
pajinelka
Před 4 lety
1
Kronospan - Oxide Vintage Oak nebo Truffle Artisan Beech
Zdravim, mate prosim nekdo nejaky nabytek v techto dekorech?? Mohla bych pripadne poprosit foto jak…
bavo
Před 4 lety
1
Hypotéka na bydlení
Dobrý den, chtěli bychom si s přítelkyní pořídit byt nebo dům, a zajímalo by mě několik věcí ohledn…
norikakaa
Před 4 lety
29
Jakou omyvatelnou barvu za kuchyňskou linku?
Zdravím, jakou barvu za kuchyňskou linku místo obkladů či stěrky doporučíte? Preferuji matnou. Moc…
norikakaa
Před 4 lety
14
SDK strop, jaký je další postup?
Ahoj mám dotaz. Děláme SDK strop pod panely a dohadujeme se jestli se u krajní desky, která navazuj…
kofejn
Před 4 lety
28
1
2
…
285
286
287
288
289
…