O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Trojcestná dřezová baterie.
Dobrý den, dům máme připojený na obecní vodovod i vodu ze studny. V kuchyni by jsme rádi využili…
m_i_r_e_k
Před 3 lety
10
Renovace umakartove koupelny a vany, umyvadla
Zdravim, chystam se na renovaci umakartove koupelny. Sundam tapety a zdi chci zamalovat. Umavadlo k…
travas
Před 3 lety
4
Válcování vyklíčeného osiva
Dobrý den, prosím Vás mám lehce vyklíčené osivo (cca 2 cm). Zatím není po celé ploše zahrady. Vlive…
slamer
Před 3 lety
3
Průměrná výška spodní (podzemní) vody v ČR...? Mapy...?
Jaká je zhruba průměrná výška spodní (použivá se i termín "podzemní" (?)) vody v ČR...? Řekněmě že…
cloo
Před 2 lety
16
Sprchová vanička do vyzděného sprchového koutu
Dobrý den, prosím o radu, dáváme vaničku do nově vyzděného sprchového koutu a ta je užší o cca 4 c…
avalok
Před 3 lety
1
Rozdělení úzkého pozemku, minimální odstup stavby a šířka příjezdové komunikace
Dobrý den, situace: 1) 1. soused = plot + dále navazuje dům na hranici pozemku (zeď + okénko do kou…
panlorenc
Před 2 lety
6
Zvuk vestavne lednice
Ahojte, ma nekdo moznost porovnat zvuk lednice k vestavbe, kdyz je jeste zapojena venku a pak jiz z…
catle
Před 3 lety
3
Zazimovani bazenu
Zdravim vas, mám bazén 7x3,5 a chci do nej dát pět lahve( s vodou) na zimu. Je nějaké pravidlo koli…
kossakowski1980
Před 3 lety
6
sponzor fóra
Provizorní zateplení podkroví
Zdravím, jsem ve fázi výstavby, kdy budu mít hotové vnější zateplení domu díky EPS šedému tl.260mm…
roman_
Před 1 rokem
5
Zatepení polystyren - rezervy
rád bych se zeptal, kolik procent EPS si necháváte na ořezy a odpad při jeho nákupu a jestli se do …
kofejn
Před 3 lety
12
Fasáda z opalovaneho dřeva
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s dřevěnou fasádou z opalovaneho dřeva? Hodně to zvažujeme, jedná …
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
11
Zateplení šikmé střechy vatou ISOVER UNI
Zdravím, Mám sedlovou střechou. Chci zateplovat šikmou střechu vatou ISOVER UNI v deskách. V tlou…
zateplovak
Před 3 lety
14
Velké designové vázy
Dobrý den, Chtěla bych pořídit obrovskou designovou vázu ale vůbec nevím kde sehnat nenašla jsem a…
people
Před 3 lety
3
Barva podbití palubek
Ahoj, máte prosím někdo černou lesklou tašku s bílou fasádou a podbitím ve světlé barvě? Ideálně m…
catle
Před 3 lety
8
Gabion - Máte někdo gabionový plot / zeď ? Od které firmy jste kupovali gabiony?
Ahojte! Příští rok bychom chtěli stavět gabiony ale neumíme se rozhodnout od které firmy vzít mater…
petros4
Před 3 lety
6
Pozemek 750 m2
Dobrý den, máte někdo pozemek mezi 700-800 m2 s bungalovem? Ukažte mi prosím, co vše se Vám na zahr…
maty56
Před 3 lety
13
Hodnoty radonu - zkušenosti
Pokud u Vás proběhlo měření radonu v interiéru novostavby, pochlubte se Vašimi hodnotami. Případně …
jozkakomosny
Před 3 lety
8
Odvlhčovač
Zdravím, doporucite někdo dobrý a výkony odvlhčovač. Koukala jsem na tento https://cz.trotec.com/s…
candat
Před 3 lety
2
Vinyl + teflonové kluzáky?
Koupili jsme dřevěné kuchyňské židle a máme vinylovou podlahu. Výrobce židlí (TON) doporučuje pro v…
jindra_pompo
Před 3 lety
1
Nájem bytu - měsíční poplatky za energie v dnešní krizové době (single) (??)
Jednoduchý dotaz, chtěl jsem si už před nějakou dobu (rok a více) pronajmout byt, 1+kk asi, okolo 3…
friss
Před 3 lety
10
Montaz stavebniho pouzdra
Zdravim, chtel jsem se zeptat, jak je to s montazi stavebniho pouzra urceneho do pricky sdk. mame m…
hu1
Před 3 lety
4
Sprchová baterie a hlavice
Prosím o doporučení sprchové baterie do zděného sprchového koutu. Děkuji.
galvac
Před 3 lety
1
Příprava na lepený vinyl. Brousit anhydrit a nivelovat nebo ne?
Máme krásně rovný anhydrit. Někdo nám říká, že už se na to dá pokládat, jiný zase říká, že se to vž…
catle
Před 3 lety
10
Varování před FVE firmou Vaniš_Krupka_Ústecký kraj
Důrazně tímto varuji veškeré zájemce o vybudování FVE v Ústeckém kraji před firmou Milan Vaniš z Kr…
janle57
Před 3 lety
1
Zafrezovani stavebniho pouzdra do betonu
Zdravím, chtěl jsem se zeptat zda už někdo řešil zafrezovani stavebního pouzdra do betonu. Čelime t…
ko_taz
Před 3 lety
2
Umyvadlo na desce nebo součástí skříňky?
Ahoj, ve fotoblogu častěji vídám umyvadlo, které je přímo na desce nebo na koupelnové skříňce. Já …
galvac
Před 3 lety
24
Fotovoltaika, úspora nebo provar?
Jekokož fotovoltaiku máme a jsme sami zvědaví jestli to bude úspora nebo provar tak pokud by byl zá…
pyramis
Před 1 rokem
1
2
...
...
3
4
105
Jaký povrch musí mít parkovací stání?
V projektu mám pro parkování dlažbu, ale dochází peníze a navíc nejsem nyní, kousek před dokončením…
pyramis
Před 3 lety
6
Kanalizace
Dobrý den, prosím o radu. Máme nezasíťovaný pozemek na konci vesnice. Kam nevede voda ani kanalizac…
panlorenc
Před 3 lety
13
Rozmnožení kavylu
Mám všude plno malých vysetých kavylů, ráda bych je zachovala a na jaře přesadila na jiný záhon, po…
majak78
Před 3 lety
3
1
2
…
112
113
114
115
116
…