O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sklon na půdě
Ahoj, rekonstruuji půdu na chatě, začal jsem první polovinou a všimnul jsem si, že podlaha není v r…
raziel628
Před 3 lety
2
Odstraněni betonového schodiště
Ahoj, není tu někdo kdo ma zkušenost s betonem, resp. s jeho řezáním a demolici ? Nasi stavební fir…
pet3art
Před 3 lety
4
Nový Magazín na Modré střeše! :)
🥳 A je to tu! Predstavujem vám nový Magazín na Modrej streche!💻👇 Prečítate si v ňom všetko o: ✅ st…
michaela_recht
Před 3 lety
1
Betonování ztraceného bednéní
Dobrý den Všem. Chtěl bych se zde zeptat zkušených stavařů na názor. Budeme začínat se stavbou RD …
uzivatel7777
Před 1 rokem
12
Nove vchodove dveře i se zarubnemi, zvládneme sami?
Dobrý den, nechali jsme si spočítat kolik budou stát dveře do domu. Máme limit na rekonstrukci. Dve…
zuzik1232
Před 3 lety
12
Prodej domu - co by v něm mělo zůstat
Zdravím, chci se zeptat zda-li někdo řešil prodej domu a má s tím zkušenosti. Zajímá mě např. jestl…
pyramis
Před 3 lety
11
Zkušenosti s eurookny DARE?
Dobrý den, prosím, máte někdo zkušenosti s eurookny od firmy DARE? Jaká je kvalita? Doporučili bys…
maty56
Před 3 lety
2
Rámové vs sendvičové interiérové dveře
Zdravím, jaké máte zkušenosti s rámovými dveřmi? Máme nabídku na sendvičové dveře s lepenými rámečk…
tomi_28
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Dražší lepený nebo click vinyl?
Nevíte někdo co je dražší jestli lepený nebo click vinyl? Na lepený jsme měli napočítáno 90m2, a ce…
kofejn
Před 3 lety
3
Porfix - aktuální situace s dodávkami materiálu
Máte někdo aktuálně objednané zdivo od Porfixu, nebo vám ho teď dodali? Jaký je teď stav, termíny d…
jirs
Před 3 lety
8
ŽB věnec
Zdravím, za jak dlouho po betonáži věnce v podkroví jste začali dělat střechu? Vím, že beton zraje…
jarin1
Před 3 lety
3
Tlaková zkouška
Dobrý den , mám podomítkové těleso HansGrohe 13622180 na bateri pořad čekáme. Dá se udělat tlaková …
ajl007
Před 3 lety
5
Prasklina
Dobrý den, myslíte že prasklina která vede od okna směrem nahoru přes celý štít může být nějak záva…
marek_15
Před 3 lety
4
Nižší výška kuchyňské linky
Řešíme s truhlářem rekonstrukci kuchyně. Jsem malé postavy 153 cm a nyní máme po původních majitelí…
kafr
Před 3 lety
14
Třívrstvá dřevěná podlaha - doporučíte?
Pěkný den, rozhodujeme se pro dřevěnou podlahu. Napíšete své zkušenosti s třívrstvou dřevěnou podl…
patkin
Před 1 rokem
9
Byt 3+1 bez obývacího pokoje
Dobrý den. Budu rekonstruovat byt 3+1 v paneláku, ale nechci obývák (sedačka, velká TV, konferenční…
mille
Před 3 lety
9
Stačí jednoduchý rastr ?
Ahoj, Chci se zeptat, zda stačí takto udělat rastr na sádrokarton nebo musím dělat dvojitý křížový…
hu1
Před 3 lety
4
Zahrada ve svahu-projekt
Zdravím,dokončujeme RD na hodně svažitém pozemku.Ted řešíme co s okolím domu,jak pojmout zahradu ta…
dusli
Před 3 lety
5
Sušení vs impregnace vazniku
Ve všech CN na příhradové vazníky, které jsem dostal firmy uvádí impregnaci dřeva. Jedna firma dřev…
robohej
Před 3 lety
5
Vinyl na schodech
Dobrý den, na kolik vás, prosím, vyšlo obložení schodů vinylem? Nechceme na schodech nevzhledné liš…
hanka731
Před 3 lety
12
Podomítková baterie do sprchy Novaservis
Máte prosím někdo ve sprše podomítkovvou baterii od Novaservis? Jde mi o to jestli se dá dostat i p…
luciekocur
Před 3 lety
5
Sklep v obýváku
Zdravím nemáte někdo zkušenosti se stavbou vinného sklepa v obýváku? Viz foto
doog
Před 3 lety
9
Stavební dozor - doporučení Hradec Kralove, Jičín
Ahoj, máte prosím někdo doporučení na stavební dozor pro stavbu svépomocí? Okolí Hradce Králové a J…
calumka
Před 3 lety
1
Minerální vata
Dobrý den, stane se něco minerální vatě, když pod ní nebude ještě parotěs, ale již vyliji nivelační…
kofejn
Před 3 lety
2
Oplechování střechy pergoly
dobrý den, je reálné dodělání závětrných lišt a okapnice na šindelovou střechu (šikmá) pergoly bez …
lukasferenc12
Před 3 lety
1
Oprava díry ve zdivu
Zdravím, při terénkách kolem domu nám bagr párkrát trefil soklovou cihlu. Chtěl bych se zeptat čím …
davex
Před 3 lety
4
Venkovní parapety-barva
Dobrý den, rekonstruujeme bytový dům. Původní okna zůstávají bílá, venkovní žaluzie budou v barvě …
soumi
Před 3 lety
1
Dveře SIKO a oblozky
Máte někdo vchodové bezpečnostní a pak i vnitřní dveře ze SIKO?
lukass_5
Před 3 lety
5
Vinyl svépomocí nebo s firmou, a nebo lepší PVC
Šli by jste do vinylu po celém bytě s firmou nebo svépomocí? To se dá reklamovat když by jsme si to…
jarin1
Před 3 lety
2
Recenzie na Vas Domov Snov z RS
Ahojte. Chceme stavat cez Vas Domov Snov. Ma niekto s nimi skusenost prosim? Zatial mam aj pozitiv…
crysol
Před 3 lety
1
1
2
…
133
134
135
136
137
…