O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Krb - ezpečnostní vzdálenosti od hořlavých materiálů
Ráda bych se dozvěděla více informací ke krbům a jejich bezpečnostní vzdálenosti od hořlavých mater…
jowana
Před 3 lety
10
Zateplení podkroví vatou (Vsetínsko)
Dobrý den, Hledám kvalitního živnostníka nebo firmu, co umí opravdu kvalitně zateplit vatou střech…
kopretina397
Před 3 lety
1
Podlahovka
Dobrý den. Plánujeme podlahové topení do patrového domů - svépomocí, a rád bych se zeptal, jak byc…
zubr487
Před 3 lety
22
Srovnání pozemku
Dobrý den. Chceme si srovnat pozemek, který nyní vede k sousedovi do kopečka. Dělá to od domu k sou…
kossakowski1980
Před 3 lety
2
Skladba podlahy v podkroví
Dobrý den, mám dotaz ohledně skladby podlahy v podkroví s teplovodním podlahovým topením. Samozřej…
josef1
Před 3 lety
4
Podlaha Par-ky
Ahoj, chci se zeptat máte někdo podlahu značky Par-ky? Jaké s ní máte zkušenosti? A máte reálné fo…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Nove pozemky bez napojeni na komunikaci
Dobry den, aktualni zakresleni v kat. mapach neodpovidal skutecnosti (plotu), tak jsem nechal zakr…
milanq
Před 3 lety
6
Užívání domu před kolaudací, je to možné a legální?
Hezký den, za cca měsíc budeme finishovat dům a bude připraven k nastěhování. Jak je to prosím s už…
martin_s
Před 3 lety
1
2
41
sponzor fóra
Názor projekt bungalov 5 KK
Dobrý den, poprosím názor na projekt. Vchod z jihu. Děkuji.
jakub_nebush_patrovsky
Před 3 lety
6
Venkovní záchod
Zdravím, prosím jak vyřešit venkovní záchod? Máme dvůr a tam zděnou kadibudku, která v současné dob…
bla18
Před 3 lety
1
Jak správně vybetonovat schody v pasech
Zdravím, mam otazku. Jak správně vybetonovat schody v zakladovych pasech na garáž? Podle obrazku 1 …
geodett
Před 3 lety
11
Bazény Intex
Ahojte, nemáte někdo zkušenost s bazény Intex? Jaká je kvalita fólie...životnost a bytelnost? .... …
candat
Před 3 lety
4
Nezámrzný ventil
Ráda bych slyšela nějaké další názory a hlavně zkušenosti. Vodař nám vymyslel, že dáme zvenku barák…
requied
Před 3 lety
23
Zaklop OSB
Ahoj, stavime bungalov. Mame vyzdene pricky cca 3cm pod vazniky. Asi jsme meli prvne udelat zaklo…
pyramis
Před 3 lety
19
Dekorativni sterka
Dobrý den, doporučí mi někdo firmu na dekorativní stěrku do koupelny a na krb? Humpolec, Havlíčkův …
lenjan1978
Před 3 lety
7
Vrzajici vana
Dobry den, Nedavno (brezen) jsme se nastehovali do novostavby a ted nam pri sprchovani zacala vrza…
petradd25
Před 3 lety
5
Obkopání a odizolování kamených základů
Plánuji hydroizolaci a zateplení pískovcových základů (1925) již už s vodorovnou hydroizolaci v mír…
panlorenc
Před 3 lety
3
Spravne umístění roxoru
Zdravím vsechny. V projektove dokumentaci mam napsano umístění roxoru viz obrazek. Chapu správně ze…
xkarlos
Před 3 lety
18
Schody z KVH a OSB
Dobrý den, byl by někdo kdo má nosnou konstrukci schodů z KVH a schody z OSB? Jak jste spokojeni? M…
nejaga
Před 3 lety
1
Hutnění
Chci se zeptat, jestli můžu hutnit zeminu vibrační deskou 150 kg v místech, kde je ležatá kanalizac…
panlorenc
Před 3 lety
2
Věcné břemeno zrušeno na odděleném pozemku
Ahoj, mám prosbu, zda někdo nemá zkušenost. Bydlíme v baráku cca 3 roky. Příjezdová cesta je po sou…
houzkova
Před 3 lety
4
Srovnaní zahrady - svah a nebo terasa? (obrázky uvnitř)
Řeším, jak srovnat pozemek, na kterém už jsme začali stavět. Na prvním obrázku je, jak pozemek vyp…
davex
Před 3 lety
16
Kotel
Dobrý den, plánujeme koupit starší domek po rekonstrukci kde se topí plynem a chtěli bychom vyměni…
wpavel
Před 3 lety
7
Posunutí hranice pozemku
Dobrý den, Máme dlouhý pozemek, který je rozkouskovany asi na 4 parcelni čísla. Dvě části jsou hne…
jozkakomosny
Před 3 lety
11
Varná deska Siemens EX807LYV5E
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s indukční varnou deskou Siemens EX807LYV5E? Doporučili byste ji …
martin18896
Před 3 lety
2
Bílé venkovní parapety
Ahoj, máte někdo bílé venkovní parapety? Máme okna ve světlém dřevodekoru, žaluzie budou DB703 a fa…
noemi77
Před 3 lety
3
Zahradní architekt-tip
Dobrý den, prosím o tip na zahr. architekta (nejlépe jihom.kraj). Máme dům ve svahu a jsme tam celk…
bery3
Před 3 lety
3
Změna zdroje před dokončením
Zdravím je vůbec možné změnit zdroj vytápění před dokončením stavby? chtěli bychom z el.kotle jít n…
vermirovsky
Před 3 lety
18
Zdražování, inflace, válka na Ukrajině, postcovid..?
Ahoj, dnešní situace jistě netěší žádného stavebníka. Jsem ve fázi koupě pozemku a již teď jsem …
artep1987
Před 2 lety
1
2
...
3
79
Podlahova mycka
Hezky dobry den, vcera jsem zaklekla na vinyl, mame takovej s drazkama( nikdy nebrat) a kartacem js…
chiq
Před 3 lety
3
1
2
…
140
141
142
143
144
…