O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Doporučení
Dobrý den, byl by někdo tak ochotný a hodil mi sem recenzi na firmu, která mi postaví dřevostavbu d…
kufmar
Před 4 lety
2
SOS - screenové rolety
Hezký den, není zde někdo, kdo má u pergoly screenové rolety - ideálně od firmy Sun System? Potřeb…
termat5
Před 4 lety
1
Betonová nebo pálená taška?
Dobrý den chtěl bych se zeptat na názor na střešní krytinu. (Tašku) Vybíráme si ztm mezi betonovou …
alman
Před 4 lety
3
Koberce
Zdravím, prosím máme novostavbu, země anhydrit a na ní chceme položit koberce. Co dát pod koberec n…
simous12
Před 4 lety
1
Jaký vybrat sokl?
Zdravím,poradil by někdo jaký vybrat barevný marmolit,dům bude světle žlutý,černá střecha a antraci…
verolka
Před 4 lety
4
Změny v průběhu stavebního řízení
Žádost o stavební povolení jsem podával v roce 2017, kdy ještě v obci nebyla povinnost být připojen…
ustolada
Před 4 lety
12
Dilatace ve dveřích podlahové topení
Hezký den, jak jste prosím řešili dilatace u podlahového topení zalitého strojně hlazeným betonem? …
roman_
Před 1 rokem
17
Jak velká žumpa?
Dobrý den, chtěl bych se poradit jak velkou si nechat udělat žumpu u domu. Jsme pětičlenná rodina, …
pepa89
Před 4 lety
15
sponzor fóra
Sousedi opakovaně ruší stavební práce
Dobrý den, ráda bych se poradila ohledně problémů se sousedy. Rekonstruuji panelákový byt, kde mám …
vrajmantak
Před 4 lety
20
Základové pásy - podsypání
Opět Vás tady zdravím, potřeboval bych objektivně rozseknou mé dilema. Vysypat základovou spáru …
fantomik
Před 4 lety
7
Vnitrni omitky ytong / salith P2
Ahoj vespolek. stavíme RD z ytongu (yq450), a objednal jsem omítky salith p2. V plánu je udělat j…
mejla_hendrych
Před 1 rokem
8
Varná deska indukce
Dobry den, chtěla bych vás poprosit o radu: Na co se zaměřit při výběru indukční varné desky? Co se…
specnaz84
Před 4 lety
12
Jak by jste lépe uspořádaly kuchyň s obývakem?
Prosím o radu jak by jste uspořádaly obývaný prostor...... chtěla bych spajzku, kam by jste ji umís…
norikakaa
Před 4 lety
4
Čím okřívat vodu
Zdravím poradíte budu mít v malém bungalovu 80m2 obytné, vodní podlahovku s elektro kotlem a tč vzd…
zubr487
Před 4 lety
6
Spaci a hraci pokojik pro 2 deti
Dobry den, mame dva mensi pokojiky a rozhodli jsme se, ze jeden nechame dvojcatum na spani a druhy …
puhelin
Před 4 lety
2
Oprava omitek
Dobry den, prosim o radu. Koupili jsme byt v panelaku a jsou popraskane omitky, misty se odlupuji. …
myvalmyval1
Před 4 lety
6
Varná deska s integrovanou digestoří - jakou?
Dobrý den, prosím o radu nebo zkušenost s varnou deskou s integrovanou digestoří. Chceme s odtahem …
cell
Před 4 lety
15
Vjezdová brána
Dobrý den, mohl bych vás poprosit o vaše foto vjezdové dvoukřídlé brány popř. I dodavatele a přibli…
jakub_faltus
Před 4 lety
1
Dům na sever, jinak to nejde
Dobrý den, máte někdo podobně situovaný dům na sever? Udělali by jste něco jinak? Bohužel jsme veli…
puhelin
Před 4 lety
1
2
41
Jak je to s DPH?
Dobrý večer, mám dotaz ohledně stavby, ale začínám se v tom ztrácet. Firma nám staví dům na klíč, …
esmeralda2
Před 4 lety
4
Založení trávníku na jílu
Ahoj všem, Potreboval bych poradit ohledne zalozeni travniku. Momentalne mame na pozemku rozvezen…
pepa89
Před 4 lety
14
Zkušenosti s firmou Bazény - Pulda
Dobrý den, prosím,nemáte někdo zkušenosti s firmou Bazény - Pulda? (http://www.bazeny-pulda.cz/). V…
zuzanaaa123
Před 4 lety
2
Zahrada v územní rezervě - stavba RD
Dobrý den, měl bych dotaz ohledně výstavby RD. Vlastním pozemek (553m2) na kterém stojí stavba (25m…
petrba43
Před 4 lety
5
Kde je lepší umístit pračku?
Dobrý den, budeme rekonstruovat byt a máme 2 možnosti kam umístit pračku. Co je podle Vás lepší vol…
lukass_5
Před 4 lety
8
Kovaný plot a pes
Dobry den, máme kovany plot ale náš pes jím může prostrčit čumák. Není to úplně přátelsky pes a ner…
lommi
Před 3 lety
8
CHB dřevostavby a vytápění
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s CHB dřevostavbami z České Třebov…
milan_zachar
Před 3 lety
5
Jaké tepelné čerpadlo
Zdravím všechny, porovnávám si teď jednotlivý nabídky TČ, kdy vybírám ze značek Nibe, Vailant, Aco…
jarin1
Před 3 lety
1
2
...
...
4
5
133
Pokuta za terénní úpravy
Hezký den, chtěla bych poprosit o radu. Vedoucí odboru územního plánování nechce vrátit kauci za zm…
username
Před 4 lety
7
Rako charme
Dobry den, nemate prosim nekdo obklady Rako Charme? V dnesni dobe musime bohuzel vybrat na zaklade …
evpevik
Před 4 lety
1
Ovládání žaluzií
Ahoj, mám dotaz hlavně na ty, kdo už aktivně využívají venkovní žaluzie. Jak nejpraktičtěji vyřešit…
kofejn
Před 3 lety
1
2
...
3
64
1
2
…
215
216