O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Předání bytu - stěhujeme se
Ahoj, na jaře se budeme stěhovat z bytu, kde jsme v nájmu žili 10 let. Byt byl pronajímaný ještě už…
m2s
Před 4 lety
14
Hypotéka na koupi nebo rekonstrukci?
Dobrý den, chystám se koupi starší dům který budu rekonstruovat. Zajímalo by mě zda je lepší půjč…
janule123
Před 4 lety
7
Barevné betonové schodovky
Dobrý den, věděl by, prosím někdo, kde by se dalo koupit něco podobného na schody? Děkuji předem za…
nabilka
Před 4 lety
1
Orientace obývacího pokoje na východ, jihovýchod
Dobrý den všem, s manželem jsme narychlo koupili řadový dům, který má obývací pokoj včetně navazují…
berticka
Před 4 lety
5
Bungalov 4+KK 119 m2
Zdravím všechny. Chtěl bych poprosit o názory na náš projekt. Jedná se o dřevostavbu pro bezdětný p…
norikakaa
Před 4 lety
14
Účinný postřik na fasádu proti pavoukům
Zdravím, chic se zeptat, zda někdo neznáte nějaký účinný postřik proti pavoukům na fasádu. Máme bíl…
bullseye
Před 4 lety
12
Je reálná cena stavby domu 4+1 do 2 milionů?
Dobrý den, máme v plánu stavět dům. Naše představa by byla dům 4+1, max. do 110 m2, zděný, vytápění…
edison101
Před 4 lety
1
2
...
...
3
4
114
Pokoj z části půdy
Dobrý den, Mám byt a nad nim přidělenou část půdy 15 m2. Sousedi by určitě souhlasili s tím , abyc…
wildwife
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Stavba do 25m2 na pozemku bez rodinného domu.
Dobrý den, měl bych dotaz. Vlastním pozemek na kterém je malý rybník, trocha lesa a mám na něm ohra…
vaclav_putala
Před 4 lety
10
Projektant z Moravskoslezského kraje - doporuceni/zkusenosti
Dobry den, rad bych touto cestou poprosil o kontakt na projektanta s kterym jste staveli svuj dum v…
m01m03
Před 4 lety
7
Umisteni vypinacu na stavebni pouzdro Jap
Zdravim, umistoval jste nekdo vypinace do stavebniho pouzdra? Mame jedinou moznost, dat vypinace na…
kekita
Před 4 lety
5
Jak opravit kuchyňskou desku?
Díky vodě a asi nekvalitní u zasilikonovani se nám vzdula deska? Poradíte jak opravit Svépomocí? D…
travas
Před 4 lety
4
Výmena okien svj
Dobrý deň, v březnu sme kúpili byt, kde bola plánovaná výmena okien celého paneláku o ktorej sme v…
travas
Před 4 lety
4
Aplikace barev pomocí stříkací pistole - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenost s aplikací barev pomocí stříkací pistole? Jde mi o penumatickou pistoli …
michal_cemper
Před 4 lety
5
Schody Pilous - jsou schody opravdu bezhlučné?
Ahoj, zvažujeme schodište od fa Pilous. Nemáte s nimi nějakou zkušenost? Zajímalo by mě, zda jsou s…
sima_jebava
Před 4 lety
15
Hypoúvěr na rekonstrukci od KB
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Hypoúvěrem od KB na rekonstrukci? Neměli jste problémy s čerpání…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
Obytné místnosti v patře místo technického zázemí (přízemí)
Dobrý den, bydlíme v domě ve stylu Šumperáku, tzn. plochá střecha, v patře obytné místnosti a v př…
milan1965
Před 4 lety
5
Na jakou stranu pergolu
Ahoj, na jakou světovou stranu máte postavenou pergolu? A můžu poprosit o výhody x nevýhody? Děkuji
m2s
Před 4 lety
6
Zkušenosti s firmou WePlast
Rozhodujeme se jakou firmu na anhydritove lite podlahy vzit. Nemate nekdo zkusenosti s firmou WePla…
arwene
Před 4 lety
1
Obklad kamen nebo beton?
Ahoj všem stavebníkům :slight_smile: Jsme ve fázi řešení fasády na rodinném domku a projekt počíta…
s0t0
Před 4 lety
2
Investiční byt na Kladně - Co myslíte?
Zdravím a žádám o názor. Uvažuji o koupi investičního malého bytu v okolí Prahy (na byt přímo v Pr…
michal_cemper
Před 4 lety
1
2
37
Problém s regulativy
Dnes jsme byli na životním prostřední s projektem a tam nám zamítli projekt s tím, že nemáme v proj…
michal_kraus
Před 4 lety
12
Topení v novém RD
..
skunkos
Před 4 lety
2
Musí se ke gabionové zdi dělat základy?
Dobrý den, máme v plánu gabionovou zeď cca 2m vysokou kvůli podpoře svahu. Nemáte někdo zkušeno…
ozzy77
Před 4 lety
30
Letos začne topná sezona dříve pravděpodobně
Taky to pociťujete, že venku klesá teplota poměrně rychle, den ode dne a vám doma taky, poměrně brz…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Textilie
Prosím o doporučení textilie proti prorůstání plevelu, na kterou bude umístěn okrasný štěrk. Koupil…
gabhal
Před 4 lety
1
Přípojky elektřiny a vody na pozemek
Ahoj, teď řešíme takovou prekérku. Vzali jsme si hypotéku na pozemek s tím, že chceme pozemek zapla…
caprissone
Před 4 lety
9
Venkovní žaluzie od Lomaxu. Jste spokojeni?
Prosím, máte někdo a jste spokojeni ? Nebo poradíte jinou ve středočeském kraji ? Děkuji moc.
milan_pachner
Před 4 lety
1
2
37
Podlaha s OSB
Zdravím všechny,chci se zeptat,budu pokládat na tyhle trámy OSB,2×15mm, křížem,mezi dám ještě zelen…
josef1
Před 4 lety
6
Terasa - posezeni bez obrubniku
Hezky dobry den, libi se me tahle terasa- posezeni(krytou terasu u domu mame), takove propojeni me…
puhelin
Před 4 lety
24
1
2
…
233
234
235
236
237
…