O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Interiérové dveře Sapeli vs Solodoor
Dobrý den, prosím o Vaše zkušenosti se dveřmi Sapeli a Solodoor. Rozhodujeme se, který vybrat. Solo…
synura_p
Před 3 lety
7
Daikin - spolehlivost a dostupnost servisu
Mám 10 let TČ čerpadlo Daikin. Od 10/11/22 doma já a moje rodina v Praze mrzneme již 18 dní kvůli z…
daikin_servis
Před 3 lety
11
Doby vysychání nivelační stěrky
Dobrý den, před 3 dny jsme si nechali udělat nivelační štěrku - cca 4mm, rozloha pokoje 24m2. Stěrk…
smotek
Před 3 lety
1
Hlučnost čerpadla v retenční nádrži?
Plánujeme retenčku metr od terasy. Bude čerpadlo slyšet a otravovat a nebo je to v té zemi neslyšit…
jarin1
Před 3 lety
3
Výměna obkladu na sádrovláknitých deskách (Fermacell)
Má někdo zkušenost s výměnou obkladů na stěnách (sádrovláknité desky Fermacell)? Lze to sundat a zb…
karelp90
Před 3 lety
1
Podlahove topeni - reseni problemu
Dobry den, u domu na klic jsem mame potencialni problemy s podlahovym topenim.Bohuzel nevim jak dal…
zubr487
Před 3 lety
1
2
54
Rekuperace jak mate nastaveno
Dobrý den, chtel jsem se zeptat jak mate nastavenou rekuperaci? Máme vesměs 4 stupně výkonu s tím z…
ondtom36
Před 3 lety
12
Odvod kondenzátu pod čerpadlem
Nemáte tip, jak vyřešit odvod kondenzátu z tepelného čerpadla? Na netu jsem nic nenašel a zatím mi …
vladimir_sacha
Před 3 lety
14
sponzor fóra
KTEROU BÍLOU BARVU NA VÝMALBU SÁDROVÝCH OMÍTEK
Dobrý den, vážení. potřebuji poradit, která BÍLÁ barva je vhodná na sádrové omítky do interiéru. …
josefx
Před 2 týdny
10
Snížení výkonu u koupelnového ventilátoru
Je možné za pomoci odporu nebo jiného řešení nějak snížit výkon koupelnového ventilátoru? Jde o t…
ventilatory
Před 1 rokem
4
Pudorys Bungalov 4+kk s garáží
Dobrý den, přikládám hrubý půdorys našeho bungalovu. Jsem úplný laik, proto uvítám vaše názory týka…
veronikaka
Před 3 lety
8
Jak dostat traverzu do podkroví?
Zdravím! Na rekonstrukci domu nám statik naprojektoval, že máme do stropu mezi přízemím a obytným…
beznystavar
Před 3 lety
13
Hasoft parotěsná páska PE profi
Ahoj, Je tato Hasoft parotěsná páska PE profi kvalitní? Doporučil mi ji jeden chlápek ve stavebn…
zateplovak
Před 3 lety
5
Pudní schody vlhkost
Zdravím mám namontované pudní schody fakro zatopil jsem do podlah nových aby to vysychalo a nafoukl…
jirkajn
Před 3 lety
8
Operátor chce stavět vysílač na našem pozemku.
Dobrý den, ozvali se nám na výstavbu základnové stanice Vantage towers (nejspíše pro T-mobile) na n…
violass
Před 3 lety
19
Kolik hodin by trvalo vykopat 225m³ (m3) zeminy 25 tun rypadlem...?
Dobrý den Kolik hodin času by tak trvalo vykopat díru cca 225m³ normální zeminy (ornice + jílovitá…
jari9
Před 3 lety
13
Hučení (bzučení) sklokeramické varné desky
Dobrý den, včera mi začala hučet (bzučet) sklokeramická deska - ve vypnutém i zapnutém stavu. Jde o…
skiny_n
Před 3 lety
11
Marmoleum
Dobrý den, prosím máte doma někdo marmoleum na podlaze? Jste spokojeni? A mohla bych poprosit i o f…
snehurkaasedmtrpasliku
Před 2 lety
4
Osvětlení na šikmém stropě
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Řešíme osvětlení v domě a v kuchyni a obýváku máme přizna…
handa92
Před 3 lety
3
Nastavení 3CV a průtoku čerpadla
Zdravím, po méně a více úspěšných pokusech s topením se na Vás obracím, opravdu již ztrácím možnost…
vladimir_sacha
Před 3 lety
4
Orosená okna a plíseň v rozích a nad okny
Moc prosím o radu. Mámě 5 let starou novostavbu (plastová okna s dvojskly, podlahové topení, dům za…
vladimir_sacha
Před 2 lety
1
2
37
Instalace oken
Dobrý den, nechávali jste stavbu vymrznout,než jste dali okna?Pokud ano,jak dlouho?Instalovali jste…
dusli
Před 3 lety
13
Dům z ytongu a plíseň
Ahoj, chtěla bych se zeptat kdo máte postavený dům z ytongu jestli také nebojujete s plísní? Bydlím…
zubr487
Před 3 lety
4
Materiál na bytové jádro
Zdravím Všechny :slight_smile: Chci se zeptat, je možné stavět bytové jádro z skořepinových tvárni…
michalhk
Před 3 lety
1
Vysoušení Anhydrit elektrokotel - spotřeba elektřiny
Zdravím, aktuálně od cca úterý 15.11. probíha vysoušení podlah (zalito 8.11.), bohužel stále čekáme…
michal_rybar
Před 3 lety
10
Šedý vinyl nebo PVC, nedřevěný dekor podlahy
Dobrý den, má prosím někdo na podlaze NEDŘEVĚNÝ dekor (vinyl či PVC)? Jde většinou o dekor kamene (…
catle
Před 3 lety
5
Okna mezera mezi rámem okna a fasádou
Zdravím, potřeboval bych poradit. Před xlety proběhlo v obytném domě zateplení fasády s výměnou oke…
exter999
Před 3 lety
10
Vlhké fleky na stropě
Ahojte, chtěl bych požádat o radu, jestli jde takhle z fotek poznat, v čem by mohl být problém... m…
zubr487
Před 3 lety
14
Trouba na pečení - Vaše oblíbené funkce?
Chci pořídit novou troubu a nevím, co všechno chtít. Pyrolízu, mikrovlny, páru, 4D vzduch, přednast…
candat
Před 3 lety
3
Okno pod úrovní pracovní desky v kuchyni
Ahoj, chci se zeptat, jestli by mel nekdo fotky kuchyní, kde je okno pod urovni pracovni desky. Tak…
katerinamarsounova
Před 3 lety
3
1
2
…
108
109
110
111
112
…