O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zkušenosti s firmou WePlast
Rozhodujeme se jakou firmu na anhydritove lite podlahy vzit. Nemate nekdo zkusenosti s firmou WePla…
arwene
Před 4 lety
1
Stavba do 25m2 na pozemku bez rodinného domu.
Dobrý den, měl bych dotaz. Vlastním pozemek na kterém je malý rybník, trocha lesa a mám na něm ohra…
vaclav_putala
Před 4 lety
10
Na jakou stranu pergolu
Ahoj, na jakou světovou stranu máte postavenou pergolu? A můžu poprosit o výhody x nevýhody? Děkuji
m2s
Před 4 lety
6
Jak opravit kuchyňskou desku?
Díky vodě a asi nekvalitní u zasilikonovani se nám vzdula deska? Poradíte jak opravit Svépomocí? D…
travas
Před 4 lety
4
Výmena okien svj
Dobrý deň, v březnu sme kúpili byt, kde bola plánovaná výmena okien celého paneláku o ktorej sme v…
travas
Před 4 lety
4
Obklad kamen nebo beton?
Ahoj všem stavebníkům :slight_smile: Jsme ve fázi řešení fasády na rodinném domku a projekt počíta…
s0t0
Před 4 lety
2
Topení v novém RD
..
skunkos
Před 4 lety
2
Textilie
Prosím o doporučení textilie proti prorůstání plevelu, na kterou bude umístěn okrasný štěrk. Koupil…
gabhal
Před 4 lety
1
sponzor fóra
Hypoúvěr na rekonstrukci od KB
Dobrý den, máte někdo zkušenost s Hypoúvěrem od KB na rekonstrukci? Neměli jste problémy s čerpání…
vladimirsvorba
Před 4 lety
5
Projektant Opavsko
Dobrý den, můžete mi doporučit dobrého projektanta z Opavy a okolí?
tyna3012
Před 4 lety
1
Letos začne topná sezona dříve pravděpodobně
Taky to pociťujete, že venku klesá teplota poměrně rychle, den ode dne a vám doma taky, poměrně brz…
vladimir_sacha
Před 4 lety
11
Vizualizace - architekt?
Zdravím. Příští rok chceme dodělávat - ploty, bránu, terasu, zámkovou dlažbu. Letos jsme zvenku st…
dollysek7
Před 4 lety
3
ALURON AS 178 HS
Máte prosím někdo zkušenosti s hliníkovým proflem Aluron AS 178 HS? Mám na tento profil zajímavou n…
nagis
Před 4 lety
1
Terasa - posezeni bez obrubniku
Hezky dobry den, libi se me tahle terasa- posezeni(krytou terasu u domu mame), takove propojeni me…
puhelin
Před 4 lety
24
Pozemkový úřad směna pozemku
Chci se zeptat někoho kdo má zkušenosti s výměnou pozemku od pozemkového fondu, chci si koupit orno…
xhex
Před 4 lety
8
Obytné místnosti v patře místo technického zázemí (přízemí)
Dobrý den, bydlíme v domě ve stylu Šumperáku, tzn. plochá střecha, v patře obytné místnosti a v př…
milan1965
Před 4 lety
5
Předání bytu - stěhujeme se
Ahoj, na jaře se budeme stěhovat z bytu, kde jsme v nájmu žili 10 let. Byt byl pronajímaný ještě už…
m2s
Před 4 lety
14
Základová deska... Déšť = dolíčky
Ahoj, 3hod po dokončení základové desky bohužel proběhla asi 5min lehká přeháňka, která má ovšem za…
roxtidy
Před 4 lety
1
2
37
Cenová nabídka
Dnes jsem dostal cenovou nabídku na cihly a strop. Myslíte, že je cena ok nebo by to šlo lépe? Nemá…
jarin1
Před 4 lety
6
Problém s regulativy
Dnes jsme byli na životním prostřední s projektem a tam nám zamítli projekt s tím, že nemáme v proj…
michal_kraus
Před 4 lety
12
Motor k posuvné bráně
Dobrý den, chci se zeptat od jaké značky máte motor k posuvné bráně? Přemýšlím od firmy NICE nebo T…
lipsak
Před 4 lety
9
Dlazba pod zahradni domek
Dobrý den, pod zahradní domek se chystám udělat dlažbu ze zatravňovacích tvárnic, které budou pros…
zahradnichatkacz
Před 4 lety
2
Prasklý kameninový odpad
Při obkopávání domu (skautská klubovna) kvůli provedení oprav hydroizolace jsme zjistili, že máme p…
31712
Před 4 lety
1
Odvodnění mlatové cesty ve svahu k domu
Jak odvodnit mlatovou cestu ve svahu? Už jsme takto koupili, mlatova cesta se do svahu nehodí ale z…
pedrop
Před 4 lety
3
Zrnitost fasády?
Dobrý den, prosím o radu jakou vybrat zrnitost omítky? Mám mít samočistící od Ceretizitu. Jenom tu …
norah32
Před 4 lety
8
Rovná střecha verandy
Dobrý den chystám se zateplit střechu dřevěné verandy. Nechci strhávát pvc folii ,je tam 2 roky. Ř…
prudek_lumir
Před 4 lety
1
Spotřebiče v kuchyni a organizace
Ahoj, prosím, kde a jak máte v kuchyni ukryté menší spotřebiče, které ale několikrát za den potřebu…
edcbubu
Před 4 lety
7
Střešní krytina
Zdravím, je tu někdo, kdo ma střešní tašku Bramac classic protector plus ? Pokud ano, můžu poprosi…
marek_15
Před 4 lety
1
Škůdce v podlahových prknech
Zdravím všechny, chci se zeptat.Dnes sem vytrhával podlahu na chatě a v prknech,co sem vytrhal, jso…
donald77
Před 4 lety
6
Podlaha s OSB
Zdravím všechny,chci se zeptat,budu pokládat na tyhle trámy OSB,2×15mm, křížem,mezi dám ještě zelen…
josef1
Před 4 lety
6
1
2
…
184
185
186
187
188
…