O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Nejlepší olej na venkovní dřevěnou terasu
Hezký den všem, hledám nejlepší olej na dřevěnou terasu. Ty, které jsem zatím vyzkoušela lepily a …
deto_oesya
Před 3 lety
2
Lepidlo na ytong
Dobrý den chci se zeptat jaké lepidlo na ytong ( hrubá stavba komplet ) přemýšlím nad flexibilním l…
jirca456
Před 3 lety
23
Hanák versus Sykora
Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, zda někdo má zkušenost s kvalitou kuchyně od Hanáka a nebo o…
jarin1
Před 3 lety
6
Jakou podlahu
Do novostavby řešíme jaké podlahy. Nyní máme 6cm beton na podlahovém topení. Líbí se nám lepený vi…
jarin1
Před 3 lety
2
Od koho kuchyň? Vaše zkušenosti
Ahoj, plánujeme kuchyň. Mám sepsaných několik kuchyňských studií či truhlářů, má někdo s nimi jakou…
happy_barbucha
Před 3 lety
16
Přemalovat fasádu
Ahojte, min. rok sme postavili dom a zvolila fasadu, dosť výraznú s ktorou sa naše okolie nestotožn…
michaela_balicka
Před 3 lety
1
2
36
Kvalitní kuchyň od jaké firmy máte zkušenosti?
Ahojte :-) chtěla jsem se zeptat od koho máte kvalitní kuchyň? Cena-kvalita
gida791
Před 3 lety
1
2
41
Zateplení podkroví vatou (Vsetínsko)
Dobrý den, Hledám kvalitního živnostníka nebo firmu, co umí opravdu kvalitně zateplit vatou střech…
kopretina397
Před 3 lety
1
sponzor fóra
Má někdo antracitové zásuvky/vypínače?
Zdravím, hledám všude možně, ale všude jen bud vyfocený jen vypínač nebo zásuvka, ale nikde foto v …
termat5
Před 3 lety
13
Jak správně vybetonovat schody v pasech
Zdravím, mam otazku. Jak správně vybetonovat schody v zakladovych pasech na garáž? Podle obrazku 1 …
geodett
Před 3 lety
11
Sladění dekorů v kuchyni - vaše názory
Ahoj, rada bych se s vama poradila ohledně barev v kuchyni. Vysnila jsem si betonovou se dřevem. Mů…
jana_stepankova
Před 3 lety
1
2
37
Srovnání pozemku
Dobrý den. Chceme si srovnat pozemek, který nyní vede k sousedovi do kopečka. Dělá to od domu k sou…
kossakowski1980
Před 3 lety
2
Užívání domu před kolaudací, je to možné a legální?
Hezký den, za cca měsíc budeme finishovat dům a bude připraven k nastěhování. Jak je to prosím s už…
martin_s
Před 3 lety
1
2
41
Nove pozemky bez napojeni na komunikaci
Dobry den, aktualni zakresleni v kat. mapach neodpovidal skutecnosti (plotu), tak jsem nechal zakr…
milanq
Před 3 lety
6
Podlaha Par-ky
Ahoj, chci se zeptat máte někdo podlahu značky Par-ky? Jaké s ní máte zkušenosti? A máte reálné fo…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Otázky ohledně umyvadla
Už dlooouho řeším návrh koupelny a pořád si nejsem jista... tak poprosím o rady, zkušenosti, návrhy…
kekita
Před 3 lety
22
Bazény Intex
Ahojte, nemáte někdo zkušenost s bazény Intex? Jaká je kvalita fólie...životnost a bytelnost? .... …
candat
Před 3 lety
4
Zahradní architekt-tip
Dobrý den, prosím o tip na zahr. architekta (nejlépe jihom.kraj). Máme dům ve svahu a jsme tam celk…
bery3
Před 3 lety
3
Názor projekt bungalov 5 KK
Dobrý den, poprosím názor na projekt. Vchod z jihu. Děkuji.
jakub_nebush_patrovsky
Před 3 lety
6
Dětský pokoj 12 m2, jak zařídit?
Zdravím, vycházejí nám dětské pokojíky 12m2 (3x4m), nemáte někdo fotky takových pokojiku a jejich d…
kacenkakva
Před 3 lety
26
Ručníky, kam dáváte?
Kam nebo na co dávat ručníky, které se právě používají? Na žebřík se mi asi 4 osušky nevejdou.. =-)
marvac
Před 3 lety
27
Spravne umístění roxoru
Zdravím vsechny. V projektove dokumentaci mam napsano umístění roxoru viz obrazek. Chapu správně ze…
xkarlos
Před 3 lety
18
Venkovní záchod
Zdravím, prosím jak vyřešit venkovní záchod? Máme dvůr a tam zděnou kadibudku, která v současné dob…
bla18
Před 3 lety
1
Dekorativni sterka
Dobrý den, doporučí mi někdo firmu na dekorativní stěrku do koupelny a na krb? Humpolec, Havlíčkův …
lenjan1978
Před 3 lety
7
Jaká je cena stěhování, máte zkušenosti a tipy?
Ahoj vsem, chtela jsem se zeptat na ceny stehovani a zkusenosti s jednotlivymi stehovacimi firmami …
radimkaiser
Před 3 lety
31
Obkopání a odizolování kamených základů
Plánuji hydroizolaci a zateplení pískovcových základů (1925) již už s vodorovnou hydroizolaci v mír…
panlorenc
Před 3 lety
3
Díry v obvodovém zdivu Ytong 375
Chtěl bych se Vás zeptat na názor.Máme hodně špatných tvárnic a firma to tam valí hlava nehlava...n…
xkarlos
Před 3 lety
1
2
41
Vinyl Rigid - dub selský / country
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemáte vinyl od firmy Rigid v dekoru dub selský neb…
jitulka89
Před 3 lety
3
Dodatečné povolení stavby po koupi pozemku
Dobrý den, Zakoupili jsme pozemek, který chceme využívat jako zahradu (a výhledově zvažujeme stavb…
nitecka
Před 3 lety
10
Jaká je cena za práci u základové desky?
Dobrý den zajímala by mě cena základové desky jen za práci bez materiálu. Díky za postřehy
petrkunc132
Před 3 lety
13
1
2
…
177
178
179
180
181
…