O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Asfaltové pásy a polystyren
Dobrý den prosím o radu jak nalepit hydroizolaci na základovou desku když mám desku obšalovanou pol…
jirca456
Před 3 lety
21
Montovany zahradni domek
Zdravim, mate nekdo nejaky montovany zahradni domek? zajimaji me predevsim negativni poznatky, do c…
alexxa007
Před 3 lety
8
Kovový zvuk/meluzína při větru, plochá střecha. Co s tím?
Dobrý den, prosím o radu, už jsem zoufalá. Vždy při větru je v domě (novostavba, řadovka, je to z …
figurka1
Před 3 lety
8
Vodní kámen - fyzikální úprava vody Anticalc
Dobrý den, máte někdo zkušenost s úpravou vody od Aquasaru na magnetickém principu? Děkuji
thomas40
Před 3 lety
14
Hliníková pergola v kombinaci se dřevem
Nemáte prosím někdo zkušenosti, kdo umí udělat hliníkovou pergolu včetně dřevěných hranolů? Dřevěné…
blooddrunk
Před 3 lety
5
Čím odstranit hlínu z fasády?
Zdravím, koupil jsem rodinný dům, byly zde ale špatně naplánovány práce (kačírek se dělal až pozděj…
tinka2011
Před 3 lety
3
YTONG + PORFIX + HELUZ - pěna či malta
Ahoj, mám nejspíše hloupou otázku. Co se HELUZ týče tak zde se dává pěna místo malty a YTON + PORFI…
jarin1
Před 3 lety
21
Likvidace eternitu
Zdavím, prosím máte někdo zkušenost s likvidací eternitu ? Máme střechu cca 110 m2. A dnes mi volal…
vencass
Před 3 lety
13
sponzor fóra
Obklad do koupelny - otázky
Dobrý den, vybírám obklad do koupelny-nějaký světlý přírodní+mozaiku-ideálně lesk nebo kombinace (a…
zubak
Před 3 lety
8
Stavební dozor dřevostavby
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak najdu nějakého kvalitního dozorce na dřevostavby? Na internetu…
luluci1
Před 3 lety
3
Cena zakladove desky za m2
Zdravim. Chci se zeptat kolik v dnesni dobe se pohybuje cena základové desky za m2?
edcbubu
Před 3 lety
10
Ovládání podlahového vytápění. Co je nejlepší?
Nemám žádnou zkušenost a tak nevím, co mi bude vyhovovat, proto jdu zjistit, jak to máte u vás. Ne…
vladimir_sacha
Před 3 lety
10
Koupelna s výklenkem - prosím o radu ohledně rozmístění + dveře
Dobré odpoledne všem. :slight_smile: Máme v plánu RD koupelnu půdorysu 2,8 m x 3,5 m s výklenkem p…
mxm1919
Před 3 lety
6
Venkovní roleta na vedlejších vchodových dveřích - klika?
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo neřešil venkovní rolety u dveří s klikou i zvenku? Staví…
happy_barbucha
Před 3 lety
3
Časté spínání kotle a kolísání teplot
Dobrý den, moc prosím o pomoc s problémem s vytápěním. Mám kondenzační kotel Junkers cerapur acu zw…
michal_sladek
Před 3 lety
8
Sifon z HT tvarovek
Vyrabim atypicky sprchovy zlabek (do steny) a nesedi mi k tomu zadny z bezne dostupnych sifonu. Hla…
mj129
Před 3 lety
14
TDI - Brno
Zdravím, Brzy očekávám dokončení architektonického návrhu domu a snad i dokumentace. Přemýšlím tedy…
xkarlos
Před 3 lety
3
Lumax nábytek
Zdravím, mátě někdo zkušenost s obchodem Lumax z Olomouce? Konkrétně nám jde o sedací soupravy, maj…
petiv
Před 3 lety
9
Posunutí eon skrine
Dobrý den, budeme řešit ploty u novostavby a tak jsme si nechali znovu zaměřit pozemek a zjistili j…
bayt
Před 3 lety
4
Sádrové omítky, zajímá nás cena za m2 a zkušenosti
Rozhodujeme se, které omítky upřednostnit. Zaujali nás právě sádrové strojově omítané zdi. Zajímala…
endyseek
Před 3 lety
1
2
42
Bydleni nad tunelem
Dobry den, Mate prosím nekdo zkusenosti s bydlením primo na železničním tunelu? Meli jsme moznost k…
azsinanecovzpomenu
Před 3 lety
1
Předokenní žaluzie - jakou firmu doporučujete?
Chtela bych se zeptat. Pomalu se nam blizi deadline na vyber zaluzii a my porad nevime koho vybrat.…
gegitka666
Před 3 lety
1
2
36
Změna plynu za TČ v průběhu stavby 2022
Dobrý den, ráda bych slyšela váš názor. Máme rozestavěný dům a máme ještě možnost změnit zdroj vytá…
wpavel
Před 3 lety
29
Hledám "spolukupce" pozemku
Hledáme někoho kdo zvažuje koupi pozemku v okolí Olomouce. Cena pozemků je pro nás příliš vysoká, t…
puhelin
Před 3 lety
2
Vinylová podlah NEMO floor
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti s vinylovou podlahou NEMO floor? Případně jestli máte někdo…
akinoma242
Před 3 lety
1
VEKA SPECTRAL Umbra Ultramatt
Zdravim, prosim mate nekdo tyhle okna v barve Umbra? Zajima me jake parapety jste zvolili popripade…
jindriska_brazdova
Před 3 lety
1
Výměna střešní krytiny
Ahojte, máte na doporučení někoho okr Beroun na výměnu střešní krytiny na RD? Děkuji
chersi
Před 3 lety
1
Znehodnocení stavby
Zdravím mám u firmy zadanou výstavbu rodinného domu na klíč ale jsou už po termínu a mají hrozně ve…
dajvr
Před 3 lety
12
Dotaz na trvalé bydliště
Zdravím, mám dotaz. Aktuálně mám trvalé bydliště u mámy v městském bytě. Máma ted zdědila byt, je j…
martina2674
Před 3 lety
4
Seznam materialu základové desky svépomocí?
Zdravím, stavíme svépomocí domeček a dáváme dohromady seznam věcí co sehnat na základovou desku, mo…
zaplik1
Před 3 lety
14
1
2
…
179
180
181
182
183
…