O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Ikea
Dobrý den prosimvás kdo mate zkusenosti s planovacem ikea. Kdyz tak supnu skrinku,hodi me to placnu…
puhelin
Před 2 lety
22
Zkušenosti s truhláři Tvrdoň a Syn? (Brno)
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s výrobou kuchyně či jiným nábytkem od truhlářů Tvrdoň a Syn z Brn…
laskavice
Před 2 lety
1
Zateplení domu se sílou zdi 80cm
Dobrý den, Chystám se do rekonstrukce rodinného domu a zvažuji zateplení. Tento dům stavěl můj děda…
edison101
Před 2 lety
5
Tloušťka betonové mazaniny s podlahovým topením
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je podle vás dostatečná tloušťka betonové mazaniny 50mm v případě, …
majkeeip
Před 2 lety
1
2
49
Jaký tepovač - Karcher 6.100 nebo Puzzi 8/1 nebo 10/1
Ahoj, Jaký byste prosím doporučili tepovač? Máte osobní zkušenosti? Nějak se nemohu rozhodnout. K…
churyb
Před 2 lety
5
Topny žebřík v koupelně
Zdravim všechny, prosim o názor : v koupelně jsme zapoměli vytahnout trubku k žebříku (který je už …
mp77
Před 2 lety
7
OSB desky jako podlaha zahradního domku
Ahojte, plánuju koupit takovej ten obyč plechovej zahradní domek (2.7x2.5m) s podlahovou konstrukcí…
zdenek_valek
Před 2 lety
7
Odhad domu
Dobrý den, Mám dotaz Jak vypočítat cenu domu. Někde jsem četl že bylo 7000 x M3. Nebo 40 000 x M2.…
cbr600rr
Před 2 lety
9
sponzor fóra
Odstupová vzdálenost 2m
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na odstupové vzdálenosti staveb. Chtěl bych postavit stavbu do 25m.…
kynkpin
Před 2 lety
3
Injektáž domu
Zdravím , měla bych dotaz ohledně injektáže domu. Chtěli jsme nejdříve barák podřezávat, ale pak js…
zateplovak
Před 2 lety
3
Ztracené bednění - co to máme v projektu
Ahoj stavebníci, Prosím o radu. Máme v projektu 2 velikosti ztraceného bednění. Viz foto. A nějak …
calumka
Před 2 lety
12
Půdní schody
Zdravím všechny majitele půdních schodů a chci se zeptat na postřehy z praxe: Máte kromě dvířek v p…
zateplovak
Před 2 lety
13
Voda se drží na hydroizolační fólii
Máme v realizaci rekonstrukci terasy, bude se pokládat dlažba na terče. Spád terasy je 1 cm/m, už m…
travas
Před 2 lety
3
PAROTĚSNÁ PÁSKA a fólie
Dobrý den, Byla mi doporučena parotěsná páska viz odkaz: https://www.milpe.cz/parotesne/hasoft-pa…
yesman
Před 2 lety
4
Kolik platíte za energie?
Zdravím! Momentálně uvažujeme o koupi rodinného domu a vzhledem k možné výši hypotéky bych se Vás …
kopca89
Před 2 lety
30
Zimní Zahrada: Negativní recenze na společnost OK Profi- Josef Filip
Rád bych sdílel negativní recenzi na tyto tři subjekty, aby se již nikomu dalšímu nemuselo stát to,…
marek_jemelka
Před 2 lety
5
Posouzení projektu - skladba stropu
Zdravím Jakožto naprostý laik v oboru stavebnictví potřebuji radu nebo respektive posouzení projek…
franti_p
Před 2 lety
4
Sousedovi vadí beton ze sloupku
Dobrý den, setkal se někdo s tím že sousedovi vadí beton ze sloupku u plotu? Postavili jsme plot, …
veraplb
Před 2 lety
7
Rekuperace novostavby
Dobrý den, řešil tady někdo v poslední době rekuperaci do rodinného domu? Jak jste spokojeni, na k…
veronikaka
Před 2 lety
25
Podlaha Rako board
Zdravím, Prosím, mate nekdo podlahu Rako board 142 ( nebo jiny odstín)? :wink: Jak jste spokojeni?…
xcizv
Před 2 lety
1
Hypotéka na výstavbu - vysoké úroky
Zdravím, je tu někdo v podobné situaci? Loni jsme koupili pozemek, vzali si na to hypotéku. Zdemol…
artep1987
Před 2 lety
6
Prijezdova cesta
Dobry den, mohl by mi prosim nekdo doporucit spolehliveho projektanta v okoli Rymarov? Jedna se o v…
lenny_cass
Před 2 lety
1
Vnitřní stínění střěšních oken
máte prosím nějaké doporučení nebo dobrou zkušenost, jaké zvolit vnitřní stínění střeších oken Roto…
iamondras
Před 2 lety
1
Přesun el.vedení v zemi
Zdravím, můžu se zeptat nemá někdo zkušenosti s přesunem El. přípojky v zemi. Děláme přístavbu na r…
panlorenc
Před 2 lety
4
Otevřené podbití a sadrokartonové podhledy
Chci se zeptat, ještě na domě nemáme podbití přesahů střechy, tím pádem do střechy fouká mezi pozed…
radimir
Před 2 lety
1
Dotace na stavbu
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat - pro čerpání dotace na Novostavbu v programu Nová zelená úsporám …
puhelin
Před 2 lety
2
Rovina podlahového polystyrenu
Dobrý den, pokládám podlahový polystyrén, celkem 18cm 3vrstvy( 5 + 6 +7 cm), mám nerovnou desku +…
jarin1
Před 2 lety
2
Bezdotykove otevirani
zdravím, videla jsem na internetu ze nekdo mel v kuchyni otevirani např odpadkoveho kose, bezdotyko…
michellejm
Před 2 lety
28
Hydroizolace suterenniho bytu
Dobrý den, prosím vás na kolik může orientačne vyjit hydroizolace bytu ? Jsem lajk, skoro vsechny…
vladimir_sacha
Před 2 lety
30
Skladba podlahy garáže
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká by měla být skladba podlahy v garáži. Dle projektu mám skladku…
pyramis
Před 2 lety
3
1
2
…
102
103
104
105
106
…