O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zateplení domu se sílou zdi 80cm
Dobrý den, Chystám se do rekonstrukce rodinného domu a zvažuji zateplení. Tento dům stavěl můj děda…
edison101
Před 2 lety
5
Tloušťka betonové mazaniny s podlahovým topením
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda je podle vás dostatečná tloušťka betonové mazaniny 50mm v případě, …
majkeeip
Před 2 lety
1
2
49
Jaký tepovač - Karcher 6.100 nebo Puzzi 8/1 nebo 10/1
Ahoj, Jaký byste prosím doporučili tepovač? Máte osobní zkušenosti? Nějak se nemohu rozhodnout. K…
churyb
Před 2 lety
5
Topny žebřík v koupelně
Zdravim všechny, prosim o názor : v koupelně jsme zapoměli vytahnout trubku k žebříku (který je už …
mp77
Před 2 lety
7
OSB desky jako podlaha zahradního domku
Ahojte, plánuju koupit takovej ten obyč plechovej zahradní domek (2.7x2.5m) s podlahovou konstrukcí…
zdenek_valek
Před 2 lety
7
Odhad domu
Dobrý den, Mám dotaz Jak vypočítat cenu domu. Někde jsem četl že bylo 7000 x M3. Nebo 40 000 x M2.…
cbr600rr
Před 2 lety
9
Odstupová vzdálenost 2m
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na odstupové vzdálenosti staveb. Chtěl bych postavit stavbu do 25m.…
kynkpin
Před 2 lety
3
Injektáž domu
Zdravím , měla bych dotaz ohledně injektáže domu. Chtěli jsme nejdříve barák podřezávat, ale pak js…
zateplovak
Před 2 lety
3
sponzor fóra
Ztracené bednění - co to máme v projektu
Ahoj stavebníci, Prosím o radu. Máme v projektu 2 velikosti ztraceného bednění. Viz foto. A nějak …
calumka
Před 2 lety
12
Půdní schody
Zdravím všechny majitele půdních schodů a chci se zeptat na postřehy z praxe: Máte kromě dvířek v p…
zateplovak
Před 2 lety
13
Voda se drží na hydroizolační fólii
Máme v realizaci rekonstrukci terasy, bude se pokládat dlažba na terče. Spád terasy je 1 cm/m, už m…
travas
Před 2 lety
3
PAROTĚSNÁ PÁSKA a fólie
Dobrý den, Byla mi doporučena parotěsná páska viz odkaz: https://www.milpe.cz/parotesne/hasoft-pa…
yesman
Před 2 lety
4
Kolik platíte za energie?
Zdravím! Momentálně uvažujeme o koupi rodinného domu a vzhledem k možné výši hypotéky bych se Vás …
kopca89
Před 2 lety
30
Zimní Zahrada: Negativní recenze na společnost OK Profi- Josef Filip
Rád bych sdílel negativní recenzi na tyto tři subjekty, aby se již nikomu dalšímu nemuselo stát to,…
marek_jemelka
Před 2 lety
5
Posouzení projektu - skladba stropu
Zdravím Jakožto naprostý laik v oboru stavebnictví potřebuji radu nebo respektive posouzení projek…
franti_p
Před 2 lety
4
Sousedovi vadí beton ze sloupku
Dobrý den, setkal se někdo s tím že sousedovi vadí beton ze sloupku u plotu? Postavili jsme plot, …
veraplb
Před 2 lety
7
Rekuperace novostavby
Dobrý den, řešil tady někdo v poslední době rekuperaci do rodinného domu? Jak jste spokojeni, na k…
veronikaka
Před 2 lety
25
Podlaha Rako board
Zdravím, Prosím, mate nekdo podlahu Rako board 142 ( nebo jiny odstín)? :wink: Jak jste spokojeni?…
xcizv
Před 2 lety
1
Hypotéka na výstavbu - vysoké úroky
Zdravím, je tu někdo v podobné situaci? Loni jsme koupili pozemek, vzali si na to hypotéku. Zdemol…
artep1987
Před 2 lety
6
Prijezdova cesta
Dobry den, mohl by mi prosim nekdo doporucit spolehliveho projektanta v okoli Rymarov? Jedna se o v…
lenny_cass
Před 2 lety
1
Vnitřní stínění střěšních oken
máte prosím nějaké doporučení nebo dobrou zkušenost, jaké zvolit vnitřní stínění střeších oken Roto…
iamondras
Před 2 lety
1
Přesun el.vedení v zemi
Zdravím, můžu se zeptat nemá někdo zkušenosti s přesunem El. přípojky v zemi. Děláme přístavbu na r…
panlorenc
Před 2 lety
4
Otevřené podbití a sadrokartonové podhledy
Chci se zeptat, ještě na domě nemáme podbití přesahů střechy, tím pádem do střechy fouká mezi pozed…
radimir
Před 2 lety
1
Dotace na stavbu
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat - pro čerpání dotace na Novostavbu v programu Nová zelená úsporám …
puhelin
Před 2 lety
2
Rovina podlahového polystyrenu
Dobrý den, pokládám podlahový polystyrén, celkem 18cm 3vrstvy( 5 + 6 +7 cm), mám nerovnou desku +…
jarin1
Před 2 lety
2
Bezdotykove otevirani
zdravím, videla jsem na internetu ze nekdo mel v kuchyni otevirani např odpadkoveho kose, bezdotyko…
michellejm
Před 2 lety
28
Hydroizolace suterenniho bytu
Dobrý den, prosím vás na kolik může orientačne vyjit hydroizolace bytu ? Jsem lajk, skoro vsechny…
vladimir_sacha
Před 2 lety
30
Skladba podlahy garáže
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jaká by měla být skladba podlahy v garáži. Dle projektu mám skladku…
pyramis
Před 2 lety
3
Přístup na půdu z terasy
Dobry den, kryti terasy mame resene prodlouzenou sedlovou strechou. Jde mi o to, jestli existuji ne…
mbb2214
Před 2 lety
1
Projekt domu posouzení
Dobrý den / ahoj, chtěl jsem vás poprosit o jakýkoliv názor na níže popsaný projekt domu, který by…
calumka
Před 2 lety
12
1
2
…
102
103
104
105
106
…