O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Námitky ke st.řízení/developer soused
Dobrý den. Máme v běhu stavební řízení na rodinný dům - dřevostavbu. Sousedí s námi velký pozemek, …
panlorenc
Před 3 lety
21
Sklo pod krbová kamna na míru - máte někdo kontakt?
Hezký den, sháníme někoho/firmu, kdo by nám vyrobil kalené sklo nejlépe s broušenou hranou na míru…
tomas_verny
Před 3 lety
2
Posouzení návrhu půdorysu
Dobrý den, prosím o posouzení hrubého nástřelu půdorysu domu. Za měsíc chci jít za architektem, a…
m2s
Před 3 lety
25
Jaký stromek vydrží po celý rok na balkoně?
Ahoj, ráda bych si osázela balkon něčím co tam vydrží přes zimu a neuschne. mám tipy na levanduli a…
myfairlady
Před 3 lety
7
PIR panely vs PUR pěna
Dobrý den, Pořád váhám nad použitím izolace na střechu. Skladba střechy se skládá Hliníková střešn…
wpavel
Před 3 lety
5
306 let stará roubenka
Dobrý den, máme roubenku 306 let starou a chceme ji rekonstruovat. Přízemí chceme většinou zachova…
sopy
Před 3 lety
1
Staví někdo jen ve dvou?
Zdravím, staví někdo z přítomných jen ve dvou? Stavíme s manželkou a rodina i okolí kde stavíme kou…
niikiss
Před 3 lety
1
2
...
3
68
Umístění myčky a odpady
Dobrý den. Přede nedávnem jsme firmě měli říct přibližné umístění myčky, dřezu.. To jsme udělali, z…
jarin1
Před 3 lety
5
sponzor fóra
Přepravník, rudl, pokladač na dlažbu
Potřebuji radu, kde v ČR sehnat, půjčit, koupit přepravník nebo jakoukoliv alternativu na těžkou ve…
michal_klobouk
Před 3 lety
3
Finální povrch komínu
Dobrý den, zajímalo by mě jak máte řešenou finální úpravu komína v obytné části. Bojím se popraskán…
doog
Před 3 lety
18
Sykora - barva laku
Ahoj všem, koukali jsem se u Sykory na lakované kuchyně a moc se mi líbí bílá kuchyně (přesněji ods…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
Cena zateplené fasády.
Dobrý den, jelikož nemám jinou cenovou nabídku a doba je jaká je, chtěl bych poprosit o názor na ce…
smajlik345
Před 3 lety
6
Zdroj vytápění při tepelne ztrátě 10 kwh
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký by jste nám doporučili zdroj vytápění bungalovu. Tepelná ztrát…
panlorenc
Před 3 lety
28
Velká (?) spotřeba elektřiny
Dobrý den, měla bych prosím dotaz ohledně spotřeby elektřiny.. Poslední dobou čtu, že průměrná rodi…
skunkos
Před 3 lety
1
2
...
3
62
Elektrické podlahové vytápění a Vaše spotřeba
Dobrý den, pojďme si porovnat v dnešní době spotřebu našich staveb. Novostavba užitná plocha 90m C…
panlorenc
Před 3 lety
14
Zateplení domu polystyrenem
Dobrý den všem, nenajde se tady někdo z okolí Přerov, Hulín, Kroměříž, Strážnice, Veselí nad Moravo…
miiisek
Před 10 měsíci
1
2
60
Kryta lodzie - jake rostliny vydrzi na stalo?
Prosim, mate tip na nejaky stromek (spis stromek), ktery mate osvedceny, ze vydrzi na kryte lodzii …
myfairlady
Před 3 lety
1
Zvuky chladiva v trubkach klimatizacie
Dal som si namontovat klimatizaciu. Dal som si ju na chodbu, takze je tam dost dlha trasa medzi vnu…
jarda_saly
Před 3 lety
2
Prosklené dveře do koupelny / WC
Máte někdo sklo ve dveřích na WC nebo do koupelny? Pokud ano, jaké (mléčné, pískované...), a jak js…
edison101
Před 3 lety
15
Upevneni kamery na fasadu
Dobrý deň, potrebujem upevniť kameru na fasádu. Jedná sa o 20cm Vapis tehlu a 20cm EPS zateplenie.…
peju
Před 3 lety
5
Lednice na jih
Dobrý večer, je velký problém umístit lednici na jižní obvodovou stěnu blízko HS portálu? Budeme mí…
artep1987
Před 3 lety
8
Zkušenost s FG Energy - fotovoltaika, dotace
Máte zkušenost s fotovoltaikou od firmy FG Energy? Chceme přes dotaci. Obch. zástupce p. Nosál. Dě…
puhelin
Před 1 rokem
1
2
...
...
3
4
118
Změna barvy oken a fasády u RŘD
Dobrý den, máte někdo osobní zkušenost s výměnou barvy oken a změny barvy fasády v řadovce? Na úřad…
ilonadrd
Před 3 lety
12
Posunutý dům o 20 cm
Zdarec lidi. Bagrista se u kopání základů trochu sekl a vykopal je o 20 cm vedle. Zjistilo se to u…
dzanek771
Před 3 lety
6
Znečištěná studna souseda
Řešíme se sousedem spor. Bydlíme na vesnici a soused pod námi přišel po 2 letech co tu bydlíme s ro…
jandour
Před 3 lety
7
Teplovodní podlahove topení
Prosím o radu/zkušenost s podlahovým topením. Plánujeme podlahovku do rekonstruovaného RD, a to do …
davex
Před 3 lety
28
Převod části nemovitosti na jinou osobu počas hypotéky
Ahoj, vlastním nemovitost na kterou mám hypotéku. Je možné převést (darovat) část nemovitosti na j…
osfalt
Před 3 lety
6
Voda ze studny a z řádu
Ahoj, potřeboval bych poradit, zda naše představa o využívání vody ze studny je proveditelná. …
jarin1
Před 3 lety
1
2
33
Vláknobeton - dá se nějak urychlit vysoušení?
Dobrý den, máme podlahu z vláknobetonu, po 5ti týdnech od vylití nám bylo sděleno, že naměřené hodn…
skunkos
Před 3 lety
4
Velikost okna - zvětšení
Dobrý den, mám prosbu ohledně okna v kuchyni. Akutálně jsme ve fázi, kdy máme terpve hotovou zákla…
davex
Před 3 lety
6
1
2
…
120
121
122
123
124
…