O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Podlahovku na systémovou desku (se špunty) nebo na PE fólii?
Sytémová deska by měla být dražší, ale prý při lití anhydridem nehrozí zvednutí podlahy, části syst…
jarin1
Před 4 lety
12
Krb se zadním přikládáním - výhody a nevýhody
Plánujeme do domu krb pro občasné použití. Rozhodně s ním nechceme vytápět, opravdu jen občas rozdě…
jandour
Před 4 lety
1
2
...
3
63
Něco jako chata
Chtěla bych si pořídit chatu. Moc mě zajímají projekty, kde se něčím zvláštní objekt předělá na cha…
baruliina
Před 4 lety
5
TČ LG Therma V záznam spotřeby
Zdravím ve spolek, už jsem se ptal v jiném vlákně, ale už bylo starší a nikdo neodpověděl, zkouším …
juha139
Před 4 lety
5
Čím odstranit lak z kuchyňské linky?
Ahoj, prosím o radu, čím spolehlivě odstranit škrábance od laku na nehty z kuchyňské linky - dvířek…
milan1965
Před 4 lety
5
Sádrokarton před holou zeď ?
Dobrý den. Rad bych jen radu. Viz foto. Sundal jsem stoletou omítku a rad bych SDK, musím zdi nahaz…
ondra_ondra
Před 4 lety
1
2
45
Zateplení - základy pro skkenik
Prosím o radu, jestli má význam zateplení polystyrenem základů ze ztraceného bednění pro sklenik, k…
josef_jirovsky
Před 4 lety
1
Kolaudace
Dobrý den, poradí někdo přesnou formulaci čestného prohlášení ke kolaudaci... jedná se o Expertní …
geodett
Před 4 lety
7
sponzor fóra
Gonap nebo Sineko na retenční nádrž ?
Dobrý den, Máte někdo retenční nádrž nebo jímku od Gonapu nebo Sineka ? Co byste poradili ? Děkuj…
romik67
Před 4 lety
6
Ekonomické stavby - stavěl jste s nimi někdo?
Ahoj, vím že ty diskuze tady už byly, ale jsou prázdné víceméně a dost staré, zajímá mě, jestli má …
destabilizator
Před 4 lety
1
2
...
...
5
6
180
Podlaha Parky od Parket Koncept
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost s dýhovou podlahou Parky od Parket Koncept? Uvažujeme nad ní…
geodett
Před 4 lety
3
KM Dřevostavby - žádost o info
Zdravím všechny, chtěl bych poprosit o zkušenosti s firmou KM Dřevostavby (https://www.kmdrevostavb…
sateza1
Před 4 lety
3
Hledám stavební firmu Moravskoslezský kraj
Dobrý den, chtěl bych touto cestou požádat o doporučení stavební firmy v okolí Nového Jičína pro vý…
patead
Před 4 lety
1
Barva Hetline forte a tapety
Dobrý den, Máme SDK zdi vymalovane barvou štukoveho vzhledu Hetline forte. Chtěli jsme nalepit tap…
vitkovi
Před 4 lety
1
Nezámrzný ventil Kemper - zadní otvor
Dobrý den, prosím o radu. Máme na domě nezámrzný ventil Kemper. Dřív fungoval úplně normálně a dobř…
finas
Před 4 lety
4
Plot z hlinikovych dílů -tvarnice best roko
Dobře ráno, budeme realizovat plot a chtěla bych znát váš názor, kdo máte ploty z hliníkových dílů …
jana0009
Před 4 lety
1
Kým si nechat dodat set spotřebičů Siemens + Miele + Liebherr
Dobrý den, rekontruujeme kuchyň a vybrali jsme si do ní nové spotřebiče. Začal jsem vybírat vše od …
geodett
Před 4 lety
9
Vestavná digestoř, jaká je praktičnost?
Nemá někdo vestavnou digestoř?viz obrázek. Zajímá mě její praktičnost, co pára z hrnců, která jde n…
ptjj
Před 4 lety
21
Jaké jsou podmínky hypotéky?
Jaké jsou podmínky s bankami ohledně stavby domu? Pozemek si koupíme za hotové. Dům by měl b…
vladimirsvorba
Před 4 lety
13
Sjezd na obecní komunikaci, která nikam nevede
Prosím o radu stran přístupu/příjezdu na stavební parcelu (viz obrázek). V roce 2010 proběhla digi…
jandour
Před 4 lety
7
Tloušťka příčky a zavěšení skříňky
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda někdo netuší, jak silná musí být příčka, aby unesla skříňku s u…
atekram42
Před 4 lety
5
Vana, prostor a baterie přímo na vaně
Ahoj, vymýšlíme koupelnu a trápíme se s nedostatkem místa vedle umyvadla. Závěsná skříňka nad vanou…
vafle
Před 4 lety
9
Hospodářská/zemědělská budova
Zdravím, je tu někdo, kdo stavěl budovu pro slepice, králíky, chlívek... atd?
puhelin
Před 4 lety
21
Spotřebiče Gorenje by Starck vs. Siemens?
Dneska ještě jednou ke spotřebičům. Hodně mě zaujaly spotřebiče v řadě Gorenje by Starck. Nicméně..…
petank
Před 4 lety
6
Přístavba patra - prosím o postřehy k návrhu
Ahoj všem,... čas nám poskočil a po částečné reko přízemí se chystáme na přístavbu patra. Budu moc …
lucaz
Před 4 lety
4
Okna a 30 cm zateplení
Ahoj, má tu někdo okna klasicky namontovaná při tloušťce izolace 30 cm? Mohli byste sem dát foto? N…
lukoid
Před 4 lety
1
2
39
Tip na firmu co instaluje Hormann vrata - Stredni Cechy/Praha
Ahoj všem, nemá někdo prosím tip na spolehlivou firmu co instaluje gar. vrata zn. Hormann kolem St…
windu
Před 4 lety
1
Nábytek - jakou firmu?
Dobrý den, chtěla bych znát Vaši zkušenost s jednotlivými firmami s nábytkem. Tento rok budeme vyba…
spaghetka
Před 4 lety
9
Předokenní rolety od firmy ROMA - zkušenosti
Ahoj, mám dotaz, zda někdo vlastní předokenní rolety od firmy ROMA. Mám nabídku do novostavby, nabí…
robertmatulka
Před 4 lety
1
Střecha, obytná půda
Zdravím, mám otázku, přemýšlím, že nechám na domě udělat novou střechu. Nad stropy je neobývaná půd…
radka_starkova
Před 4 lety
1
1
2
…
288
289
290
291
292
…