O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Na kolik přijde cca 100 metrů vodovodního řádu?
Ahoj, VaK nám nechce povolit vodovodní připojku a chce po nás na naše náklady postavit vodovodní řá…
pechi16
Před 5 lety
1
2
43
Zateplení
Jaký polystyren bílý nebo černý. Co se teď více dává? Co je lepší?
ellza35
Před 5 lety
9
Názory na cenovou nabídku
Zdravím. Moc prosím o názory na cenovou nabídku od firmy na výstavbu hrubé stavby. CN máme i od dal…
lto007
Před 5 lety
4
Kuchyně Ulrich s.r.o.
Má někdo zkušenost s firmou Kuchyně Ulrich s.r.o. Nová Paka? Děkuji za reakce.
jani_ha
Před 5 lety
8
Jímka na dešťovou vodu + ruční pumpa
Dobrý den, do budoucna řešíme jímku na dešťovou vodu na zahradě bez elektřiny (v nouzi benzínový g…
kofejn
Před 5 lety
8
Detail vstupu na terasu - betonová dlažba
Ahoj! Prosím Vás o radu. Budeme dávat na terasu betonovou dlažbu. Bude snad :-) skoro ve stejné úro…
danadan
Před 5 lety
12
JUPOL GOLD- skúsenosti? Je to vhodná farba do celého domu (prvý náter na omietku)?
Dobrý deň, bola nám odporúčená farba JUPOL GOLD. Máme šťukové omietky, na ktoré plánujeme dať penet…
michaelscz
Před 5 lety
7
Vedení odtahu digestoře, PROSÍM PORAĎTE, SPĚCHÁ.
Zdravím, přistavujeme garáž k domu a odvod digestoře ze stávajícího RD nam vychází přesně do věnce…
kikiwhite
Před 5 lety
3
sponzor fóra
Zavedení sítí a přípojek na pozemek na kterém není plánovaná výstavba domu
Zdravím, jsem úplný laik, co se stavění a věcí okolo týče, který teprve sbírá všemožné informace ko…
franti_p
Před 5 lety
8
Cena za individuální projekt
Dobrý den, zajímalo by mne, kdo v tomto nebo loňském roce řešil indiv. projekt, na jakou částku se …
pettrus1210
Před 5 lety
8
RD_vaše postřehy
Dobrý den, prosím o vaše postřehy k našemu projektu RD. Vstup je na západ. Sklad bude v budoucnu po…
kateee1111
Před 5 lety
9
Doporučení na stavební firmu ve zlínském kraji?
Zdravím, prosím jakou stavební firmu byste doporučili, s kterou jste byli spokojeni při realizaci d…
zdeka85
Před 5 lety
4
Bourání příček bez stav. povolení a vyjádření statika?
Dobrý den, právě jsme se pustili do obnažení našeho bytu určeného ke kompletní rekonstrukci. V byt…
mklouda
Před 5 lety
4
Rozvody vody v podlaze
Dobrý den, chtěl bych poprosit o názor na projekt vnitřních rozvodů vody pro RD. Konkrétně se mi n…
zubr487
Před 5 lety
6
Černá lednice ve světlé kuchyni
Mate prosím někdo černou lednici v bílé nebo krémové kuchyni? Prosím případně o zkušenost o foto. D…
ondra_ondra
Před 5 lety
4
Drenáž
Dobry den, koupili jsme pozemek, kde chceme postavit dum. Chybi nam souhlas jedineho souseda, ktery…
esmeralda2
Před 5 lety
3
Silikátová penetrace na krbovém skle
Zdravím, prosím můžete mi někdo poradit jak dostat dolů z krbového skla silikátovou penetraci? Už…
alenape
Před 5 lety
3
Travina menšího vzrůstu (Dochan Little bunny, Kavyl)
Prosím zahradnice a zahradníky, Dochan psárkovitý - dělá na podzim binec? :smiley: Ráda bych kolem …
infary
Před 5 lety
5
Ikea - kuchyňský poradce
Přicházím s dotazem. Využil jste někdo v Ikee ty jejich "kuchyňské poradce", co by měli poradit s r…
sonaxoxo
Před 5 lety
7
Dřez z corianu - máte?
Dobrý den, máte někdo prosím dřez nebo umyvadlo z corianu? Jaká je údržba?
bayt
Před 5 lety
1
Odvětrání odpadního potrubí přes střechu - věnec
Dobrý den, prosím o radu. V projektu máme navrženo odvětrání odpadního potrubí, které je v obvodové…
milan1965
Před 5 lety
7
Podbití palubkami
Mám dotaz- chceme podbít palubkami střechu. Budeme to dělat před zateplením. Máme vynechat u zdi …
peti76
Před 5 lety
1
Dlažba v zádveří
V pátek nám obkladač položil dlažbu do zádveří. Přišel jsem později, řemeslníci už byli pryč, ale v…
sonaxoxo
Před 5 lety
11
Provrtané KG - oprava
Není tu někdo, komu se podařilo navrtat odpadni trubku? Zajímá mê, jak jste ji opravili, případně j…
zubr487
Před 5 lety
2
Vinyl světlý dub + vinylové schody
ahojte, mé velké dilema - vybrání podlahy (těch dilemat je víc - např.kuchyň :slight_smile: ) shání…
verhal
Před 5 lety
1
Užívání nezkolaudované stavbx
Hezký den, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s užíváním RD během stavby. Náš dům ještě ne…
lucie_velebova
Před 5 lety
10
Dýha vs. laminát u interiérových dveří, jaký je rozdíl?
Vybíráme interiérové dveře (nejspíš Sapeli?). Jak velký je rozdíl v kvalitě mezi dýhou a laminátem?…
charlotta123
Před 5 lety
5
Bydlení před kolaudací
Prosím o info ty, kteří bydleli před kolaudací. S poštou by jsme neměli problém, můžeme mít stále s…
lucie_velebova
Před 5 lety
1
2
34
Splachování vodou z nádrže, co je třeba?
Máme vydatnou studnu, která je velmi vzdálená, ale máme z ní vyústění v garáži do kohoutku. Napadlo…
uzivatelkapetra
Před 5 lety
1
Purenit a jeho zapravení
Zdravím všechny stavaře, řešíme zapravení detailů pod HS portalem, balkonem a vstupními dveřmi.Můj …
martas85
Před 5 lety
7
1
2
…
348
349
350
351
352
…